Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 10 měsíce  
Jani, prosim ta nerozculuj sa kvoli nej. Ved si si uz presla vselicim a hadam ta nerozhadze ona. Ber ju s nhladom a pobav sa na nej. Ludia su vseliaki a nemozes cakat, ze vsetci budu normalni a dobri..
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jani, ja se dokazu taky tak obcas vytocit jako Ty. V pohode. Vlastne jsme si i podobne v necem:-)) Ja se omlouvam. To sem prehnala s Tema oveckama. To sem fakt nechtela Te az takhle nasrat. Muzu Ti prozradit, kam jsem schovavala holitka na nohy, kdyz jsem byla (par dni, nez jsem utekla) v pavilonu 7 (protialk pavilon pro ZENY) v Bohnicich hihi. Fakt nejsem Jirka. Jsem normalni slepice jako Ty!
jorga

Honzis,klid.Už se umím rozčílit ale díky Bohu i rychle zklidnit.Už do kotle nepřilívám olej,jak tomu bylo dřív.Ede,promin´za přerušení.Chtěla jsem tu usměrnit jednu velice problémovou osobu.
Jana Mertosová

Uf ale Jano teda, jsi se dobre rozjela s tema nadavkama na Jorgee:-)) uz je Ti lip? Ja kdyz sem byla mala a nebylo neco podle me, tak jsem se vztekala zurila a nadavala. A neco sem potrebovala rozbit, hrnek nebo talir. Nebo aspon kopat do zdi;-) i kdyz vlastne to delam i ted kdyz jsem velka holka. Obcas trisknu ve vzteku talirem o zem...
jorga

...a Jana bude radit, jak pochopit "o cem je zivot". Ale tady s vama to fakt zije. Diky za hezky vecer:-)
jorge

Jano (Líbo), buďte (zatím) rády, že nelezu na ostatní vlákna a nekazím Vám ovečky, které Vás následují;-)
O ovečky se nebojím,ony jsou jsou pod jinou ochranou.Je mi zle z tebe jako člověka,z tvých vlastností,projevů-jsi opravdu jen ubožák chudinkovský,bez jediného morálního kodexu.
Jana Mertosová

Za ty ovce se Ti Jano omlouvám, to jsem přehnala...
Jorga

Uznat chybu je dobra vec u me nic moc, včera byly dvojky tři, dnes je mi nanic.klasika. Kupi se stres.
Dana

čau Dano, já taky 3 dvojky:-) A Tobě je nanic jakože máš kocovinu nebo je Ti nanic, protože máš výčitky? Mě je dneska fajn, nemám ani kocovinu ani výčitky.

Jestli máš výčitky tak neměj. Vzdyť jsi v pohodě, nemáš (řekla bych) dluhy, máš (zdá se) práci a vztah s manželem. Neděláš nic strašnýho. Tak si občas dáš. Co je ta tom špatnýho..
Jorga

Mně spíš štve, že nedovedu přestat kouřit cigarety. Na tom jsem fakt závislá. Nevydrřím bez nich ani den už 10 let...S tím bych se klidně nechala zavřít i do léčebny, kdyby na to nějaká existovala:)
Jorga

Stránka: 1...32333435363738...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter