Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Jorga napsal:
Mně spíš štve, že nedovedu přestat kouřit cigarety. Na tom jsem fakt závislá. Nevydrřím bez nich ani den už 10 let...S tím bych se klidně nechala zavřít i do léčebny, kdyby na to nějaká existovala:)

Jorga,
závislosti sú ako súrodenci - často sa vyskytujú v rôznych kombináciách(A+T/N+G+O,... a i.) spoločne!

Podstaty závislostí/cravingy = rodičia, sú známe.

Spoznaj svoje korene -> aj seba, ovládni ich/sa a kontroluj a riaď !

Také ľahké, však?... (... a Ty TO nevieš?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no:) diky za radu milý Já. Ja uz sem zkousela vsechno mozny. elektronickou cigaretu, samolepky, Nicorette..a nic:) Z Nicorette jsem se navic jeste poblila..a z elektronicky cigarety je mi taky blbe. Ty naplne chutnaji hrozne divne. Vykourim prumerne asi 10 cigaret denne.

Ale dneska sem si jeste nezapalila se drzim. Jak tady furt ctu posledni dny o tech zavislostech tak me to motivuje snazit se veci zlepsit. hlavne koureni. a to piti asi taky by chtělo s tim neco udelat mozna ale zatim to pro me neni tak uplne aktualni to hrotit:))

Takže krom rejpání vám taky všem posílám dík za motivaci:)
Jorga

Ta motivace jako pro me spociva v tom, ze se tu doctu, jak byly nektery lidi pak v prdeli kdyz to prehaneli s chlastem. SE tak trochu udrzuji v pozornosti, abych to taky neprehanela, abych to dovedla nejak udrzet. Prestat pit nechci, snazim se to akorat omezovat, pit mene a pro radost..
Jorga

Moralni:) ale nijak hej mi taky neni, po 0,5 l je mi druhy den divne. V tom asi tkvi me stesti:)) maximum, co dam, je 7 dvojek - ale to je parba od 8mi do 2 rano, coz neni moc casto, spise vyjimecne
Dana

cau Dano. No mně přijde, že jsi v pohodě a že to pití máš pod kontrolou:)

A taky mi přijde, že když sem člověk napíše, že nějak trochu pravidelně pije, začnou se ze všech stran na něj tady sypat názory jako: "utikej honem na AA, řeš to hned než bude pozdě, decinka vína denně je už alkoholismus, uvědom si sama sebe, neoblbuj se, jsi blbá když pijše, špatně skončíš, shniješ v pekle" atd atd.

Tak jestli to člověka spíš nerozhodí, než pomůže:)A pak začne vidět sám u sebe problém tam, kde žádnej není. A pak z toho má výčitky a depku.

Tak Jorgé Ti přeje, aby jsi pila tak, aby Tě to bavilo a nebylo Ti z toho blbě a neměla jsi výčitky:)
Jorga

Dekuji za praní, tobe tez ja jsem problém měla, pití sklenku i přes den a denně tu lahev, což mi děla problémy. Pak jsem to stáhla, vsimlo si toho i okolí, bylo mi druhy den lip. Ted mám zase úzkosti a celkem stresy, nechci to opět rozjet.
Dana

Ja jsem to mela podobně. Litr vínečka denně a zapíjela jsem depresi. To už bylo moc. To jsem taky věděla, že mám problém:-) Ted se cítím v pohodě, piju míň a nehodlam to nějak hrotit, jako že bych měla abstinovat úplně. Ale udržuji se ve střehu, abych to zase nezačala přehánět.

Vím, že mám sklony chlastat, když mám tu svou depresivní fázi BAP. Tak se snažím si to pořád uvědomovat. Jinak ale BAP je taková nemoc (snad to ani není nemoc, jsou to prostě výkyvy nálady), že jsou i období bez příznaků. To mám teď a nevím, proč bych si nedala skleničku, když mám na to chuť a je mi dobře s lidma:-P
Jorga

No, pac mas maniodepresi a ja uzkosti přejme si, at to nepřehanime! Ja se zase zhorsuju, jak mám stresy. A řekla jsem si, ze víc než dvě v týdnu ne, tak me to štve. Povolis jednou, podruhé a je z toho zvyk
Dana

Proto si pravě nic nezakazuju:-) A dělám to tak, abych se cítila dobře a neměla výčitky..snažím se.
Jorga

Jen to tady ze sebe vysyp a svými slovy....ať nepadneš do depresí. Jsou lidé co mudrují a chytrými slovy oblbují sebe sama.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Stránka: 1...33343536373839...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter