Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Ahoj Dano, no a resis svy uzkosti s psychologem (psychiatrem)? Nejakou psychoterapii? Ja docela jo. Kdyz je mi zle, nebo i jen naznak, ze mi zacina byt spatne, hned mu volam. Psychologovi. A spolu to pak resime. + s psychiatrem. Loni tym odborniku makal na tom, aby me udrzeli nazivu:-)

cau Stando. Jak se mas?
jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

A jedno moje "uvedomele moudro" na dobrou noc:-) ja si myslim, ze kdyz si je clovek vedom svych chyb (napr si priznal zavislost, ci vi o nebezpeci ze by moh do zavislosti spadnout) pak je schopny ten svuj problem ovladat a zabranit si, aby spad na dno. Nebo priznat si ze clovek ma problem a pozadat o pomoc profesionaly. Nebo aspon zavolat kamosce a vykecat se z toho:-)
jorga

A jak tady lidi rozumite pojmu KVARTALNI ALKOHOLIK?

Clovek celej mesic nepije, chodi do prace, a jednou za nesic se jde s kamaradama ozrat do hospody. Pak zase mesic je hodnej a za mesic o vikendu se ozere. Proc by mel byt hned zavislejna alkoholu a honem utikat na AA a nebo si "priznat ze je na dne" a "hledat pomoc"?
jorga

Btw. Pisu bez hacku a carek, protoze pisu z mobilu. Aby me tady zas nekdo nenadaval, ze jsu ozrala
jorga

Jorgo (tak snad nejsi Jiri:-)),pises,ze BAP snad ani neni nemoc a ze jsi,v soucasne dobe,ve fazi normality.BAP je nemoc a neni jednoducha.Opravdu nejsi v "manicke" fazi?A znovu ti polozim otazku-co ten alkohol k tomu??
anoine

Pises,ze "tym odborniku" se loni,pokousel o tvoji zachranu...Ze mas sveho psychologa (psychiatra).Ukaz mu toto forum.Jak pises,jsi tu i na jejich "doporuceni"...
anoine

Ahoj Anoine. Nejsem v manicke fazi. Mozna jen hypomanicke:-)nemela jsem nikdy manii, jen hypomanii..a nemam ted zadnou fazi. Podle psychiatra. jsem ted akorat pekne ozrala. Priznam se. Jak se mas Ty?
jorge

A fakt nejsem Jiri jsem celkem hodna holka. Nekdy:-)
jorge

Anoine: alkohol bych nemela na tu nemoc pit. Ale piju. Tak uz se me furt neptejte, proc lezu na web Alkoholik.cz Proc asi ze?
jorga

Anoine: psycholog me poslal precistvsi info o alkoholu na tomhle webu. Na forum me neposlal:-)) A kdyz mu dam precist o cem se tady bavime, asi by me poslal rovnou do Bohnic .
jorge

Stránka: 1...34353637383940...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter