Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Moje uvědomění přišlo ve chvíli když jsem zjistil že pricházím o všechno a hlavně o rodinu.V té době asi bylo me první ne....
Láďa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak ze jsi stale nedospela do toho-nechlast...Uz nic nebudu vysvetlovat,ale mas asi dost "mekeho" psychiatra...
anoine

jorge napsal:
Anoine: psycholog me poslal precistvsi info o alkoholu na tomhle webu. Na forum me neposlal:-)) A kdyz mu dam precist o cem se tady bavime, asi by me poslal rovnou do Bohnic .

Jorga,
chýba Ti vnútorná disciplína/sebekázeň.

Keď nevieš, čo s prstami, aby nevystrájali/nejančili po klávesnici, tak sa spýtaj psychológa a zabetónuj sa sedatívom alebo hypnotikom.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Vždyť jsem to už kdysi psala, neumí, nechce přestat pít, proto kope do nás, co jsme to dokázali.
Liba

Ahoj Líbo, ale prosimtě furt - nekopu do vás :-P
Snažím se dívat na alkoholismus a rozebírat to z různých stran a pochopit to. Pochopit jestli jsem závislá a pokud jo, tak to kontrolovat. Pít přestat nechci. Jen bych nemusela pít tolik. Chtěla bych to omeziti. Nekdy se mi to i daří, ale včera zrovna moc ne:)

Ahoj Láďo. Mně se zatím nic neozpadá a o všechno nepřicházím. Jen se občas chovám jako kráva, když jsem opilá a to mě pak štve:) Ne moc, ale trochu štve...
Jorga

Když jsem opilá, tak pak jsem vždycky hrozně chytrá:-))
Jorga

Jorgo,
já věřím, že nejste Jirka-byl sice stejně otravný jako Vy, ale na rozdíl o Vás byl inteligentní(podle jeho příspěvků).
Když jste tak -podle Vás chytrá-tak byste snad měla pochopit, že o Vaše výplody na tomto fóru NIKDO, ale opravdu NIKDO nestojí-už jste hooodně trapná,zabalte to!!!
Helena

ok
Jorga

Jorga jsi stejně jedinečný člověk jako všichni ostatní. Podle toho co píšeš a jak píšeš je snadné usoudit tvé vnitřní volání o pomoc. Vzhledem k tomu, že nechceš přestat pít, ale jen kontrolovaně pít, tak ještě nejsi připravená na změnu. Všechno je ale ve tvé moci změnit to. Nestačí číst příspěvky ve forech, moudra, motivační řeči, to je pouze pro získání informací. Ke změně dochází na všech úrovních osobnosti: Hlava(mysl), Srdce(emoce), Tělo(akce)
Moc ti děkuji za tvoji přítomnost zde. Oceňuji tvoji ochotu psát. Jsem vděčný za tvé zrcadlo. Přeji krásné, čisté dny a s úsměvem...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Pardon Stando,
i Vás jsem měla do dneška za chytrého,tento příspěvek mě přesvědčil o opaku- v čem byla Jorga pro uživetele tohoto fóra přínosná ,kromě urážek???
Helena
Helena

Stránka: 1...35363738394041...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter