Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Žlučovitá Helena:-)
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jorga mozno ani nie je tak zla, len sa v tom vsetkom trochu moce - maniodepresia, alkohol, pokus o sebvrazdu...kazdy na nase problemy reagujeme inak a ona sa snazi nejakou tou ironiou, aj ked jej to moc nejde Ale pokial som pochopila, chce zistit ci je zavisla alebo nie a ci dokaze pit kontrolovane a kolko alkoholu jej este neuskodi zdravotne. Jorgo, pokial nie si zavisla, mozno kontrolovane pitie zvladnes. Ale ja nechapem jednu vec, ze ak si taka chytra ako tvrdis, ze ti nedochadza ze na tvoju diagnozu alkohol nemoozes, a ze sa ti tym pravidelnym pitim alkoholu bude psychicky stav zhorsovat...Toto nie je kazanie a ani rada pre teba, len konstatovanie:)
Kira

Jako aktivní piják jsem urážel, opovrhoval některými lidmi a to i v době kdy jsem přestal pít. Hněv, křivdy a strach nemá smysl schovávat do pozlátka hezkých "morálních" slov. Každý človíček je v jiné části vývoje poznání. Jestliže by mne cokoliv uráželo, pak mám já problém k řešení.
Reakce ostatních odkryly jejich vlastní vnitřní poranění...jen pochopit a uvědomit si to...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Stando,
já na tohle fórum chodím déle než Vy,je mi 65 let, tak snad mám právo na vlastní názor-určitě mám i s alkoholem daleko víc zkušeností než spousta lidí tady a určitě víc,než Jorga(v jejím věku mám dceru), tak prosím Vás neodsuzujte nikoho, o kom nic nevíte!!!Nejsem poraněná a už vůbec ne žlučovitá, prostě se mi jen podařilo s pomocí obvodní lékařky přestat pít.Nevím, co je na mých příspěvcích pro Vás tak špatného, ale pokud jsem Vás nějak pohoršila,věřte, že tohle byl můj poslední příspěvek na toto fórum.I díky takovým,jako jste Vy.
Helena
Helena

Stando,
ještě poslední doplněk-vím, že to, že jsem žlučovitá napsala Jorga, ne Vy-tak za to se Vám omlouvám, že jsem oba výrazy dala do jedné věty. Ale jinak na všem ostatním trvám!
Samozřejmě na fórum budu chodit dál, ale už nebudu přispívat-ale obrázek jsem si udělala, střízlivost je bezvadná, ale určitě neznamená inteligenci,přemýšlejte o tom!
Helena
Helena

Ahoj Heleno, já jsem netušila, že Ti tohle fórum patří, protože jsi tu déle než Standa,a nesmí sem nikdo, koho Ty tu nechceš...
Takže vážení, pokud sem budete chtít něco napsat, zeptejte se nejdříve Heleny, jestli Vám to dovolí:))
Jorga

Heleno, nemám pocit, ze vás Standa urážel. Jorgo, ja včera ok, 2dvojky po úklidu, vaření a důkladném venceni. Dnes bude taky ok, zitra důležité jednani
Dana

Jinak je pravda, ze zkušenosti nemám, krom sebe alkace neznam
Dana

Cau Dano:-) tak to mas super. ja sem to vcera prehnala s mnozstvim, tak dneska radeji mlcim:))
Jorga

No, si teď tak říkám, že vám nadávám, že furt řešíte pití nebo nepití a život se točí jen kolem chlastu. No ale vlastně já sem taky píšu a mluvím jen o chlastu:-) takže vám taky nemám co nadávat no. Akorát prostě nekterí na mě působěj jako nějak zaprděně no. Ale jen někteří..

Takže mi to nějak pomáhá sem psát, že mi taky dáte nějaký zrcadlo a impulzy o věcech přemejšlet z víc stran.

je to taková on-line terapie:)

Me se líbí, co napsal Standa o tom, že pokud někoho něco urazí, tak je to pro něj impuls zamyslet se nad tím, jestli třeba nemá v sobě ještě něco vyřešit...Proč člověka ta věc urazila a jak se ho teda týká.

Na začátku jsem psala, že mi alkoholící přijdou chudinkovský. A nejvíc se urazili a bránili Ti, kterých se to teda asi nejvíc týká a pro které to nejvíc platí...
Jorga

Stránka: 1...36373839404142...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter