Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
a u mě zase asi v tom případě teda platí, že když mě serou a vytáčej uvědomělé osvícené spasitelské rady do života od alkoholiků, kteří se málem uchlastali - tak může to znamenat to, že v něčem maj zas pravdu:-) Kdyby se mě to netýkalo (že jsem nezkušená hloupá husa, co pije na maniodepresi), tak by me ty rady tolik nesraly:)
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja beru víc jak 2 dvojky s výjimkou jednou za tyden, ale neopit se, jako průšvih. Každy jsme v nějaké fázi...,
Dana

Je dobře, ze to resis. Bývala jsem na tom hůř a nechci tam zas spadnout
Dana

Mám teda kolem sebe zel mekouse, přítel to nekomentuje, psychiatr mi nadměrné důvěřuje. Potřebovala bych tu stopku
Dana

Heleno

Když jste tak -podle Vás chytrá-tak byste snad měla pochopit, že o Vaše výplody na tomto fóru NIKDO, ale opravdu NIKDO nestojí-už jste hooodně trapná,zabalte to!!!

-----------------------

Toto je Váš názor, KAŽDÝ má právo psát do tohoto fóra. Nehledě na to, že Jorga píše do sekce tomu určené.

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ja si myslim, ze sme tu od toho, aby sme si pomohli a diskutovali o alkohlizme a nie, aby sme sa navzajom urazali. Nemyslim si, ze Jorga nema pravo sem pisat, tiez len hlada odpovede na svoje otazky, aj ked ma "svojsky" styla vyjadrovania. Ale tiez si nedovolim tvrdit, ze nikoho nezaujimaju nazory pani Heleny. Aj ona ma pravo na svoj nazor. Mna napriklad ona inspirovala tym, ze dokazala po dlhej dobe s tym seknut sama, bez pomoci AA, liecebne atd. Je tu vela ludi, co tvdi, ze sa to neda bez pomoci AA a kazdy kto tam nebude chodit je odsudeny na neuspech a to zas pride vyhrotene mne. Kazdy sme predsa iny a na kazdeho plati nieco ine. Toto forum je pre vsetkych a cim viac nazorov a prispievatelov tu bude, tym lepsie. Kazdemu pomoze nieco ine a kazdy sa moze najst v inom pribehu a prave ten mu pomoze pomoct...
Kira

Určitě sem patří ti, co dokázali skončit s nadměrným pitím, ví o čem je řeč, co alkohol dokáže za zlo, jak je těžké s tím skončit.Jsou motivací každému, kdo problém s pitím ještě má.Rádi se podělí s vlastní zkušeností, chtějí pomoc.Horší je to s těmi, co o svém problému ví, chce být silnější, než alkohol, nějak nad ním vyzrát, a rochní se v urážkách, píší nesmysly, jsou nebezpeční pro druhé začátečníky v abstinenci.
Liba

Kiro,

první odstavec mého příspěvku je citace Heleny. Je to celé tuším na straně 38.

Jinak tato sekce se jmenuje "O alkoholu v běžném životě". Pro každého jednotlivce to znamená nšco jiného. Pro někoho abstinenci, pro někoho jednou za čas přípitek, pro někoho jednou za mšsíc tři dny v lihu, pro někoho denně půl litru vodky.
Všichni májí právo přispívat a sdělovat si názory a dojmy zde. Ostatní sekce jsou určené alkoholíkům, kteří řeší svoje pití, rodiným příslušníkům atd.

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16
Poslední úprava: 31/08/2014 19:16 Provedl: petr_n.

Ahoj Libuško, to že jsi to sama nezvládla Ty, neznamená, že by to sám nezvlád pít kontrolovaně někdo jinej.

Třeba někdo si uvědomuje, že by moh mít problém s pitím. A přemýšlí o tom, hledá informace. A nemusí to být hned těžkej alkoholik, kterej nemá jinou šanci než AA, léčebnu a doživotní abstinenci...
Jorga

Sorry Petr, zle som to pochopilas tou Helenou a plne s tebou suhlasim. Ja si tiez myslim, ze sem ma pravo prispievat kazdy a nielen abstinenti. Nemyslim si, ze je to urcene len pre tych, co pit prestali. Tento web sa predsa vola alkoholik.cz a nie abstinent.cz Mne mnohokrat daju viac tie prispevky este popijajucich ako tych dlhorocnych abstinentov, aj ked tych si velmi vazim. Ale niekedy mi pripada ako keby uz zabudli, ake to bolo, ked uz pili a ako dlho trvalo im, pokial si pripustili, ze musia abstinentovat. Pride sem clovek po radu a ked prizna, ze este pije a zatial nechce, alebo nedokaze uplne prestat, tak sa tu do neho pustia, ako keby to bol najvacsi zlocinec na svete.. Ako som uz niekde pisala, zivot nie je ciernobiely a kazdy clovek je jedinecny a co plati na jedneho nemusi zakonite platit na druheho.
Kira

Stránka: 1...37383940414243...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter