Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 10 měsíce  
P.Plocová se léčila v Bohnicích,byla závislá na alkoholu.Léčbu úspěšně dokončila a doposud abstinuje.Potom pracovala jako terapeutka v Bohnicích,na ženském oddělení.Po nějaké době se osamostatnila a založila Dům Moniky Plocové. Napsala několik knih,např. :Na špičce ledovce.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Jano Mertosová. Mně tak nějak připadá, že Ty vlastně pohrdáš lidma, kteří si občas dají skleničku. Hned všude vidíš závsislost u každýho člověka kdo občas pije a hned je nejhorší hajzl na světě.

To že jsi to nezvládla Ty, neznamená, že to platí pro všechny. A ne každej, kdo pije, je jako Tvůj manžel:) btw když byl tak strašněj, tak proč jsi s ním tak dlouho žila?

Já určitě neobhajuju, že je pití zdravý. Ve velkým množství a v případě závislosti není dobrý pro tělo ani psychiku.

Moje příspěvky jsou o většinou tom, že nesnáším fanatismus a jednostraný absolutistický myšlení (např. jednostranný pohled na alkohol:) Islám, přístup k ženám v islámských zemích, právo šaria, Hitler, komunisti, genocidy, války pod hlavičkou víry a náboženství apod.

Fanatismus je prostě špatnej v jakýmkoliv případě a v kterýkoliv době!
Jorga

Liba: ano,melajsemnapsat p.Mlcoch
Dana

A u tebe mi Jano přijde, že bys ve jménu abstinence i vraždila:-))
Jorga

tak definuji ten fanatismus z wikipedie. at vime, o cem je rec:

....nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou - případně tak ohroženou - že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost
Dana

Jinak ANO,pocitam s variantou, ze kontrolovane pit nezvladnu, zhorsi se me problemy nebo budu mit zdravotni. Pak to nahlasim psychiatrovi a budu zvazovat Antabus a skupinu. Pokud budu tehotna a pila bych, mazu do lecebny, at se deje cokoliv.

Ale ted, v tehle fazi, zkousim kontrolovane pit.
Dana

cituji Janu z některých jejich příspěvků a reakcí na (nejen) Jorgu (str. 34):

"Běž do řiti joga(Jiří)a cestou to vem přes pakárnu-tam patříš-mezi úchyly a dementy!"

"kurva,ty hajzle zasraný,co nemá co na práci a bavit se umí jenom tím,že pokud si ho nehoní, tak chce dělat z lidí blbce a vysmívat se jim!Ubožáku-ty chceš ještě někomu vyhrožovat????Plivla bych ti s upřímnou chutí mezi oči!Věřím,že přijde ta doba na tebe,kdy se budeš za sebe propadat hanbou ty sám."
Jorga

Dano díky moc za definici fanatismu:-)

Ale možná i já jsem fanatická jiným směrem. Fanaticky nesnáším fanatismus:-))

S těhotenstvím to mám Dano taky tak. jestli bych otěhotněla a nevydržela nepít, tak bych do tý léčebny taky šla. A taky budu v těhotenství pod pečlivou kontrolou psychiatra (kvůli BAP).
Jorga

Ta debata je, jak ja ji vnimam o tom,ze nekdo chce zkouset kontrolovane pit, nekomu se to - klobouk dolu, i dari, jini - klobouk dolu, abstinuji sami.

Jde o to, ze si myslim, ze i my si zaslouzime porozumeni, nebo urcite ne urazky a odsouzeni. Ne souhlas, ne nadsene drzeni palcu, ale ne urazky.
Dana

"Pohled" na alkohol davat na roven genocid,valek,Hitlera...Tak to mi zni opravdu divne!(i ve vysvetleni).Jinak Jorgo,vsimla jsem si,ze jakmile nekdo "podpori" tvuj nazor,zacnes ho prosazovat o to vice (fanaticneji).Ja osobne mam z tebe,v tu chvili,velice neprijemny pocit.Take souhlasim s poslednim prispevkem Ja.Za sebe musim rici,ze mi tvuj "uhel pohledu " (na vice veci) pripada omezeny...
anoine

Stránka: 1...42434445464748...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter