Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Definic fanatismu bude urcite vice. Rozhodne jsem tim nemyslela prirovnani ke genocidě apod.
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dano,ty ne,to psala Jorga,vramci vysvetleni,jak nesnasi fanatismus a jednostranne mysleni...
anoine

Fanatik je člověk, který je něčím vášnivě, nezdravě posedlý. Často se o fanatismu hovoří v souvislosti s náboženskou vírou nebo nějakou ideologií.

Fanatik není schopen kritického přístupu, netoleruje jiné názory a nestrpí odpor proti svému přesvědčení.

Fanatismus je bez výjimky škodlivý a nebezpečný.

To je jiná podobná def. z internetu...
Jorga

OK:) ja se na to ted moc nesoustredim se priznam:)
Dana

A mozna k tomu neporozumeni prispiva i generacni rozdil - jasne, pan Mlcoch jsem mela napsat, jsem pitoma. Ale ja jinek treba tituly moc neuzivam a ani to nezadam od druhych, tak mne ten doktor ani nenapadl....
Dana

Liba, ja pokial viem, aj angina a rakovina sa liecia u kazdeho inak..zalezi od toho v akom stadiu je jeho choroba a na aku liecbu reaguje pozitivne a na aku nie. Ako som uz pisala. kazdy je jedinecny a co moze platit u jedneho nemusi u druheho. Ja som len napisala, ze nie pre kazdeho su AA, je vela ludi, ktorym nesadli a len som si dovolila poznamenat, ze vo vela vlaknach to tu bolo presentovane tak, ze kto odmieta AA, nema sancu sa z toho dostat.
A aj som napisala, ze jedinou sancou pre alkoholika je uplna abstinencia - s tym sa plne stotoznujem. Ale tu bola skor diskusia o tom, kto alkoholik je a kto nie a kde je ta ciara. Ten, co nie je ale problemy s pitim ma, tak to mu kontrolovane pitie pomoct moze. Ved to pise aj Mudr. Micuch vo svojej knihe.
Ved toto je tema " o alkohole v beznem zivote"
Ani profesionali nedokazu z par riadkov napisanych na nete cloveka diagnistikovat, ale tuto to funguje tak, ze podla niektorych, kazdy kto sem napise, je automaticky alkoholik e teda ihned je mu odporucana liecba, ambulancia, AA a pritom vobec nemusi a alkoholika ist a ked si dovoli podtknut, ze neche prestat, ale pit kontrolovane, tak je mu tu nadavane. A to je podla mna ten fanazizmus - bud ides s nami a si alkoholik a prestan uplne pit, a pokial nie, tak skoncis zle a nemas pravo sem ani pisat. A pritom vobec nemusi ist o alkoholika..Aj chripka a anglina maju podobne symptomy a pritom liecba je uplne odlisna..
Kira

Nejen skoncis zle... to by jeste slo... ale spis takove nadavky mi vadi a podivna prani typu uchlastej se, preju ti peknou demenci - necituji presne, ale objevuje se to a to mne vytaci.
Jinak Kira dle mne pekne shrnula opet
Dana

Kira & Dana :souhlas:)

Já mám např. podle Tebe, Jano Mertosobá, už zdegradovanou vychlastanou osobnost a jsem podle Tebe stejnej hajzl, jako Tvůj manžel..
Jorga

Este oprava - o tom kontrolovanom piti sa pise v knihe pana Nespora a nie pana Micucha.
Kira

Jdu makat!!!!!! Po praci knihovna a nakup darku - pritel hlida pejska, vecer jedno vinko, max dve s kamoskou- dnes to ukociruju, i kdyz me uz serval sef:)))
Dana

Stránka: 1...43444546474849...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter