Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...46474849505152...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
A ted jsem se rozcilila ja rada lidi, libo, pije proto, ze jsou psychicky nemocní!!! No nic, jdu si cist
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Upřímně doufám, ze jste si veškerou léčbu zradila alespoň aktivním placením nemocenského pojištěni. Zavinila jste si ji take sama. Tak jste snad jen nezneuzivala zdravotnictví, jak sama kazete
Dana

Hradila, prominte. Uf, ted jsem vztekla
Dana

Dano.Na příbalových letáčcích u všech léků na psychické poruchy-problémy je jedna věta.NEDOPORUČUJEME KOMBINOVAT S ALKOHOLEM.Je to myslím jasné každému NORMÁLNÍMU člověku.Pochopitelně že na jakékoliv množství alkoholu jsou účinku léku zcela odlišné,než má být-k čemu měl být použitý.Jestliže mám problémy a opravdu chci pomoct-tak RESPEKTUJU doporučení-návod!Ten,kdo se tím není schopný řídit je nezodpovědný ignorant a blb.A z doktora si dělá vyloženě prdel.Ovšem netuší jak krutě se mu to vymstí.Jinak moudrý tento výsledek má možnost sám vidět-a pravdivý obrázek si udělat sám.
Jana Mertosova

Cituji Líbu: "Jestliže někdo, kdo má psychickou poruchu,, pije vědomě pravidelně, je buď nesvéprávný, nebo alkoholik.Doufám, že si platí lékaře i léky ze svých peněz, nezneužívá naše zdravotnictví.Porušuje totiž léčbu."

Milá Libuško, na Vaši léčbu závislosti, kterou jste si způsobila sama, přispívala mimo jiné i Jorgé, protože si zdravotní pojitění platí!
Jorga

Petra: když sem zavítá někdo nový a bude si číst o Uvědomělých abstinentech, možná získá názor, že nakonec možná všichni alkoholici nejsou fanatický uvědomělý chudinky, kteří kážou vodu a pijou (pili) víno;-) a teď chtějí spasit svět.

Ale pak něco napíše Líba (Petra, Jana, Já apod), a začnou do nových návštěvníků hustit, ať se klidně uchlastají, když Vás neposlouchají, že na ně stejně jěednou dojde, že jsou to blbi nesvéprávný.

Vlastně to zní tak Petro, Líbo a spol. že to těm lidem, kteří si občas dají - že jim to opravdu přejete, ať se uchlastají.

Tak jste si jistý, že Vaše "pomoc" tady je opravdu pomoc?
Jorga

Jano,
tady už nemá cenu diskutovat,jsou tady dvě chytřejší než rádio Jerevan-na ně nemáme.Ale znáte to přísloví, že na každého jednou dojde, dá se to napsat i vulgárněji, ale k tomu se snižovat nebudu.
Dobrou noc
Helena

Ale dle téhle logiky zneužívá lékařů i ten, kdo nadměrné pije a pak využívá jejich služeb, pac to by přece take normální člověk nedělal. Alkoholik je psychicky nemocný. Pokud jste tedy chodili s alkoholismem k lékaři a napili se, měli jste si dle liby hradit léčbu. Líba ma dvojí metr.
Dana

K vyhruzkam či přáním, at na někoho jednou dojde, jsem se už vyjadřovala.
Dana

Nebo Vám Líbo, Jano, Petro a spol. na mě (nebo na někom dalším tady, kdo se snaží kontrolovaně pít) tak strašně moc záleží, že se mi snažíte tak strašně pomoct, až jste z toho celé nafouklé vzteky jako dýně? )

Proč Vám na tom tak strašně záleží, aby celý svět nepil?
Jorga

Stránka: 1...46474849505152...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter