|
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 11 rok, 3 měsíce
|
|
A ted jsem se rozcilila ja  rada lidi, libo, pije proto, ze jsou psychicky nemocní!!! No nic, jdu si cist
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
|
Upřímně doufám, ze jste si veškerou léčbu zradila alespoň aktivním placením nemocenského pojištěni. Zavinila jste si ji take sama. Tak jste snad jen nezneuzivala zdravotnictví, jak sama kazete
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
Hradila, prominte. Uf, ted jsem vztekla 
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
|
Dano.Na příbalových letáčcích u všech léků na psychické poruchy-problémy je jedna věta.NEDOPORUČUJEME KOMBINOVAT S ALKOHOLEM.Je to myslím jasné každému NORMÁLNÍMU člověku.Pochopitelně že na jakékoliv množství alkoholu jsou účinku léku zcela odlišné,než má být-k čemu měl být použitý.Jestliže mám problémy a opravdu chci pomoct-tak RESPEKTUJU doporučení-návod!Ten,kdo se tím není schopný řídit je nezodpovědný ignorant a blb.A z doktora si dělá vyloženě prdel.Ovšem netuší jak krutě se mu to vymstí.Jinak moudrý tento výsledek má možnost sám vidět-a pravdivý obrázek si udělat sám.
|
|
Jana Mertosova
|
|
|
|
|
|
|
Cituji Líbu: "Jestliže někdo, kdo má psychickou poruchu,, pije vědomě pravidelně, je buď nesvéprávný, nebo alkoholik.Doufám, že si platí lékaře i léky ze svých peněz, nezneužívá naše zdravotnictví.Porušuje totiž léčbu."
Milá Libuško, na Vaši léčbu závislosti, kterou jste si způsobila sama, přispívala mimo jiné i Jorgé, protože si zdravotní pojitění platí! 
|
|
Jorga
|
|
|
|
|
|
|
|
Petra: když sem zavítá někdo nový a bude si číst o Uvědomělých abstinentech, možná získá názor, že nakonec možná všichni alkoholici nejsou fanatický uvědomělý chudinky, kteří kážou vodu a pijou (pili) víno;-) a teď chtějí spasit svět.
Ale pak něco napíše Líba (Petra, Jana, Já apod), a začnou do nových návštěvníků hustit, ať se klidně uchlastají, když Vás neposlouchají, že na ně stejně jěednou dojde, že jsou to blbi nesvéprávný.
Vlastně to zní tak Petro, Líbo a spol. že to těm lidem, kteří si občas dají - že jim to opravdu přejete, ať se uchlastají.
Tak jste si jistý, že Vaše "pomoc" tady je opravdu pomoc?
|
|
Jorga
|
|
|
|
|
|
|
|
Jano,
tady už nemá cenu diskutovat,jsou tady dvě chytřejší než rádio Jerevan-na ně nemáme.Ale znáte to přísloví, že na každého jednou dojde, dá se to napsat i vulgárněji, ale k tomu se snižovat nebudu.
Dobrou noc
|
|
Helena
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale dle téhle logiky zneužívá lékařů i ten, kdo nadměrné pije a pak využívá jejich služeb, pac to by přece take normální člověk nedělal. Alkoholik je psychicky nemocný. Pokud jste tedy chodili s alkoholismem k lékaři a napili se, měli jste si dle liby hradit léčbu. Líba ma dvojí metr.
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
|
K vyhruzkam či přáním, at na někoho jednou dojde, jsem se už vyjadřovala.
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
Nebo Vám Líbo, Jano, Petro a spol. na mě (nebo na někom dalším tady, kdo se snaží kontrolovaně pít) tak strašně moc záleží, že se mi snažíte tak strašně pomoct, až jste z toho celé nafouklé vzteky jako dýně?  )
Proč Vám na tom tak strašně záleží, aby celý svět nepil?
|
|
Jorga
|
|
|
|
|