Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...48495051525354...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Ámen
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dano, Vám nepomůže knížka,ani motlitba, Vy už alkoholik jste, akorát to ještě nevíte.
Pochlebovat Vám může akorát Jorga, která je na tom ještě daleko hůř.
Helena

Nám už pomůže jedině sv. Helena. Máme poslední šanci se zachránit..
Jorga

A když nepomůže sv. Helena, tak pak už jedině poslední šance - sv. Líba nebo sv. Jana Mertosová
Jorga

Madam Jorgo,
umíte taky něco jiného, než otravovat na tomto fóru-děláte někdy vůbec něco, taky někdy spíte?Je půl jedenácté(pokud máte ještě pojem o čase) a Vy tady strašíte pořád-to Vás opravdu baví?Pokud ano, tak je mi Vás líto.To jste na tom hodně špatně,pokud nemáte jiné aktivity.
Helena

Baví mě to, Helenko, hodně mě to baví. Tahle debata:-)I díky vám:-))) Je to zajímavá debata celkově na tomhle vláknu. Mám v životě to štěstí, že můžu dělat to, co mě baví.

No a co Vy Helenko, že ještě nespíte? Nějaké jiné aktivity? hm?
Jorga

A vlastně jak vy jste to, Helčo, měla s tím pitím, že jste teď abstinent? taky jste "byla na dně" a "smrt Vám dýchala na záda"?
jorga

Pro Janu, Líbu a Helču (a podobně myslící): já myslím, že nejste ještě takové staré báby, že byste musely být moudré spasitelky alkoholiků a světa a "poučovat mladé hloupé". A je škoda, že tak působíte na některé o generaci mladší (teda mluvím teď za sebe).Taky je to škoda, ještě se přece taky máte co učit a objevovat. ještě nevíte všechno. Já se Vám "směji" nahlas, což je odemě docela fér si myslím:-) Jiní podobný mně, se vám smějí potichu za zádama. A je jich hodně...

(odkazuju na příspěvek Dany, že občas je neporozumění konkrétně tady na tý diskuzi možná způsobeno generačním rozdílem)

Stačilo by jen trochu otevřít okno a vyvětrat a pustit do sebe nové poznání třeba. Nebo myslíte, že jste všechno pochopily celý váš život? Pustit do sebe čerstvý vzduch by bylo fajn. Možná jsou panty trochu zrezlé a zamrzlé, jak jste měly tak dlouho zabedníno, a nejde to tak lehce otevřít. Tak kdyžtak zkuste rozbít sklo:-P

Třeba ještě před cestou na věčnost stihnete pochopit, že Jorga (a jí podobné) je hodná holka a myslí to s váma dobře;-)Byla by škoda, kdyby jste to neviděly, že je hodná ) To je naoplátku moje rada do života pro Vás.
jorga

Jorgo,to jste přehnala.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jasná ukázka, jakou trosku udělá alkohol z mladé holky,můžeme jí jen litovat, a naprosto zbytečně se snažíme jí nějak pomoc.
Liba

Stránka: 1...48495051525354...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter