Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Naráží na náš věk, přesto se chová jako nevychovaný spratek, bez kouska slušnosti,je pod naší úroveň se s ní zahazovat.+s Danou.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Co skutečně přizvat pana Mlcocha? Rozjelo se to tu ošklivě....
Dana

Jorga,

... si výstavné zrkadlo premúdrelej alkokonšpirátorky, bažiacej len po svojej dávke chľastu. Fabuluješ, zdôvodňuješ a zavádzaš predovšetkým seba - už od prvého dúška/hltu/loku!
(... a písmenka.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mám totiž pocit, ze jsem dnes byla z fora neoficiálně exkomunikovana
Dana

Vážení uvědomělí bojovníci za střízlivost,
pojďme se dohodnout, že nebudeme reagovat či psát v rozporu s pravidly diskuze, viz např.:
Příspěvky bez jakékoliv informační hodnoty či příspěvky netýkající se tématu budou smazány.

Dano, já na rozdíl od jiných, kteří to jen tvrdí se v práci realizuji a mám výbornou, skvěle placenou práci, takže jdu pracovat. Prosím, požádejte Jorgu, nebo zajistěte sama u dr. Mlčocha, ať smaže ty plky, které sem nepatří. Děkuji..

Těm, kteří chtějí pomáhat ostatním i bez ohledu na urážky, sdělím, co mi napsal před časem dr. Nešpor - pomáhejte těm, kteří pomoc chtějí.
Jorga s Danou si na tomto vlákně vystačí i bez nás. Jsou pro nás obrovským ponaučením. Vždy, když budete mít chuť se napít, tak sem jukněte, protože ihned craving přejde.

Jorgo s Danou, upřímně vám děkuji za pomoc.

Přeji všem nádherný den:-)
Petra

Libo, dovolila jsem si pouze polemizovat s vašim názorem a zeptat se, zda jste si léčbu aktivně hradila a vždy dodrzovala. Pokud ne, trvám na tom, ze mate dvojí metr. Chápu dobře, ze jste vydala jakysi neoficiální příkaz k me exkomunikaci. Vzdávam bez boje, neustále vysvětlování, jak jsem co myslela či mohla myslet je někdy zábavné, někdy únavné. Budu nyní generálizovat, ale domnívám se, ze AA by me pouze dovedli k rozcileni
Dana

Domnívej se co chceš, je mně to jedno.Léčbu jsem neplatila, ale abstinuji.Opět jsi nic nepochopila-jestliže mně někdo léčí na nějakou nemoc, já vědomě ničím léčení, pitím alkoholu, porušuji tímto snahu lékařů mně vyléčit.Už nechlastej, tvůj mozeček nebere, nestačí chápat.
Liba

Petro, přesně tak.Někdo pomoc přijme, začne na sobě makat, snažit se skončit se svou závislostí.Začne žít hezký život.Někdo pomoc odmítá, tak ať se třeba upije, jsme bezmocní.Určitě mně jejich příspěvky neuráží, jen je lituji a pomáhat budu dál.Ještě, že jsem nedopadla jako ony.
Liba

Heleno,zklamu vas, neni mi dnes zle, jak jste psala. Sedim uz hodinu v praci, pracovni doba zacina za 30 minut. Mela jsem vcera jednu dvojku. Zkuste sve argumenty pouzivat tam, kde jsou platne. Je dobre si neco overit, nez z toho zacnu vychazet.

Libo,ano, ted to chapu. vynechala jste ale tu cast s hrazenim lecby tim, kdo ji nedodrzuje. Coz je ta podstatna cast, na niz jsem reagovala. Zkuste se optat psychiatru, zda by davali jedno 20mg antidepresivum denne nekomu, kdo priznava, ze denne pije dve dvojky, jednou o vikendu 4. Nebo by byli pro zpoplatneni takoveto lecby.

Nechci, aby se me tu nekdo zastaval.

Mozna jsem nemela reagovat,ale uz me nebavi nechat si vsechno libit.
Dana

Petro, pokud se domnivate, ze me plky sem nepatri, pak laskave prevezmete odpovednost za svuj nazor a o jejich smazani pozadejte sama.

Uf
Dana

Stránka: 1...49505152535455...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter