Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
To vlastně to samý, takže mi nemáte dámy (Libuško a spol) co vyčitat;-) Zdradlo, dámy, zrcadlo:-)))
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Verčo, dík za info o účincích alkoholu a léků. Ty jsi taková chodící příbalová informace a lidový psycholog:)

Jinak antidepresiva teď neberu. Jen stabilizátory nálady.
Jorga

Jde se nad tim zamyslet vazne, nad LIby navrhem.... Ale ja pak nevim, kde by pak byla hranice, kdo plati, a kdo ne. Nechali bychom na ulici (plat, nebo jdi) matku, ktera v tehotenstvi kouri 10 cigaret denně? Nebo az kdyz bere pervitin? Alkoholika, ktery se chce jit lecit podruhe za 3/4 roku? Diabetika, který ji dort denne? Nekoho, kdo ridil soukrome auto po neurolu 0,25?
Dana

Dana: pokud by zdravotní péče měla fungovat podle modelu, který navrhla Líba, tak by sama byla nechána na pospas osudu na ulici a skončila by tam, kam sama posílá nás.
jorga

Já jsem toho názoru,že vše se dá říci jinak.Každý by si měl zachovat určité dekorum.Fakt je,že některé reakce jsou dost drsné,jako z hospody 4 kategorie a bohužel nastavují to pomyslné zrcadlo.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Veronika: souhlas:)

já se taky někdy umím vytočit. Vytočila mě Líba s názorem ohledně zdrav. péče a ostatní, že mě posílají jít se uchlastat a přejí mi, ať skončím na dně.

A pak mám takove specifickej způsob obrany. Zlou ironii, jsem přehnaně drsná, rejpavá.

To je zase zrcadlo pro mě od vás:-))
jorga

Me ted aktualne trapi jine tema. Je jine,takze pokud bude reakce, ze sem nepatri, rozumim...
Trapi me uzkosti.Mam pocit, ze jsem fakt krehule - treba minimum ci ideal zadny alkohol, kofein, ciga, hodne spanku (coz ted, jak jsem nervozni z prace, nemam), cviceni jako joga nebo pilates (zada, dychani),pravidelna strava,minimum stresu. Pak to jde. Ale zit takovy zivot neni pri mem pracovnim nasazeni (i kdyz ted je mensi),mozne. AD beru radu let, ted na doporuceni opet (po cca 3 letech) na uzkosti xanax -cca 1x tydne. 0,25 mg mne nastesti tak zfetne, ze den profunguji jako zombie,ovsem presto v noci usnu pozde.
Omezuji alkohol - pokud si dam xanax, ten den nepiji a je to snadne.
Asi zacneme nebranit otehotneni. Budu pravdepodobne na rizikaci, takze pokud budu pit,mazu do lecebny. Muj dotaz ted je- braly jste nekdo AD v tehotenstvi?
Udajne jsou bezpecne,ale nevim. a z vysazovani AD mamhruzu,beru je leta a leta
Dana

Já si myslím,že toto byste měla konzultovat s Vaším lékařem a také s gynekologem.V těhotenství pracují u žen hormony,psychika atd.jinak.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Pro Danu: já řeším taky něco podobnýho s tím těhotemnstvím:-) Tak jsme už řešili s přítelem, že přestanu brat antikoncepci a nechame tomu volny prubeh:-) Řešila jsem to s psychiatrem, co s těma stabilizátorama, který beru (AD už neberu, depresivni faze už odezněla). V těhotenství mi doporučil (nebo spíš nakázal), že je brát nebudu a že nebudu pít. Budem je spolu teď vysazovat a pečlivě hlídat, aby se něco zas nenastartovalo. To samý i v těhotenství a po porodu - budem moje stavy ohledně BAP sledovat. A pokud mi nepůjde nepít a nastartuje se nějaká fáze, když otěhotním, tak mě taky pošle do psychiatrický nemocnice nebo do protialk. kliniky. Dobrovolně nebo nedobrovolně:-))

Tak to třeba taky zkus, AD pomalu vysadit už teď a sledovat spolu s psychiatrem, co to s Tebou udělá...já se třebas psychologem a púsychitrem bavím o každý blbosti, která by mohla znamenat že je něco špatně...
Jorga

Mne prave doktorka tvrdi, ze AD nevadi. MOc tomu neverim.
Dana

Stránka: 1...51525354555657...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter