Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Dana: ja tomu taky nerozumim, protože nejsem doktor:-) Ten muj psychiatr mi říkal, že je lepší nebrat žádný léky, ať je tělo čistý. Já bych to i taky tak chtěla určitě - v těhotenství nebrat nic a nepít a mít zdravej životní styl, před těhotenstvím se vyčistit a starat se o sebe a tak.

Se o to takhle nějak snažím. Nechci přestat zrazu naráz pít a bejt doživotní abstinent, ale snažím se na sobě makat (na tělě i na duši:), množství alk. snižovat a tak. Po porodu a kojení, až to půjde, zase určitě začnu pak degustovat svoje milovaný vínečko:)

Jinak náhodou to že jsi křehule - podle mě je to u ženských hezký:) A když se máš ráda a pokud Tě má rád chlap (a okolí) takovou jaká seš, tak je to fajn.) Nemůžou bejt všichni na světě siláci a je super, že je každej člověk jinej.

Nemám ráda třeba takový ty genderově angažovaný emancipovaný ženský. To jsou takový babochlapi.
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

JOrga: njn, ale pak se mi proste vracej uzkosti, kdyz se v necem vymknu z koleji idealu......Snesu toho proste malo:(

a to me vis co:)

Ja ten dotaz na AD a tehotenstvi asi soupnu vecer nekam na jine forum. zajimaly by me zkusenosti...
Dana

Dana: no já taky nemám co radit. většinou jsem celkem vostrá a nejsem křehule, ale občas si někdy púřed klientama třeba nevěřím někdy mi taky bývá tak zle, že nevím co mám dělat:)

No a s tím ideálem - ten jsi si asi nastavila sama a pak máš pocit, že ho neplníš? Jako že jsi méně "perfektní", než by sis přála?

Jsem četla v chytrých knihách a též s psychologem jsem to hodně řešila. Že touha po dokonalosti může i zabíjet...
Jorga

Veroniko, diky. s psych. probiram, gynekologa se optam. Asi to bude klasicky kazdy pes jina ves...
Dana

Jorgo, to ne, myslela jsem to jinak.

Ze jak treba pravidelne nejim, alespon dvakrat v tydnu klidne i po 15 min necvicim na zada a dychani,chlastam (ne piju:), a malo spim, tak je to hned videt - ty uzkosti (nebo stavy) jsou pak vazne hodne omezujici.... Takze mam nejaky ideal, jak fungovat, dany...

Ze proste asi nezvladam tolik, co ostatni lidi, kteri k uzkostnym reakcim nemaji dispozice.
Dana

Dana: nojono. Ja to neznám, tak nemůžu radit. Ale je to nepřijemny a omezující, to věřím. Mně pomáhá na aktuální chvilkovou "depku" chodit za psychologem a vykecat se z toho. nebo jít s kamarádama nebo přítelem na drink a vykecat se.

Ale na tu velkou depresivní fázi nepomáhá chodit na drink:) Nepomáhá nic. To pak musí nastoupit odborníci.
Jorga

Pravidelnost režimu a míň pít mi asi pomáhá. Ale taky to nekdy mít pravidelnej režim nejde kvůli práci..
Jorga

Ovšem doporučení a rady typu: "Tak se třeba uchlastej, když jses blbá", teda zrovna moc nepomáhá:-))
Jorga

Nevšimla jsi si, že už ti nikdo neradí?
Přečti si o házení perel:

Ježíš odmítá komunikaci s těmi, u kterých to nemá cenu, .

Setkává se s lidmi, kteří mu sice kladou otázky, ale nechtějí znát odpověď. Jeho odpovědi je nezajímají a oni vlastně nechtějí nic slyšet. Otázky jsou buď účelově nastražené pasti, jsou součástí difamační kampaně proti němu, či jsou obyčejným výsměchem.

Ježíš ví, že uprostřed vypjaté davové psychózy a pomatenosti nemá smysl cokoliv říkat.

Ježíš rezignuje na možnost mezilidského dorozumění, ve chvíli, kdy druhý člověk přestává být člověkem a stává se jen jakousi sviní, kolektivním nepřítelem - svinskou smrt sviním, podřadným.
Ona prostě je prostě jakási krajní mez, za níž už nemá smysl mluvit a vnucovat se.
...

Jorga:...a pokud mi nepujde nepit a nastartuje se nejaka faze,tak me posle do psychiatricke nebo protialkoholni kliniky...atd..
Nezlobte se na mne,ale to se mi snad jen zda!Tak snad nejdriv se "pokusim" prestat pit a pak otehotnim,ne??A pokud zjistim,ze pit nemohu prestat,tak to nejdrive vyresim a pak budu planovat dite...Nebo to nejdive budu "vesele" pit a kdyz otehotnim a zjistim,ze pit nemohu prestat,stravim tehotenstvi v lecebne (s nejasnym vysledkem)?!?
Tak toto je mimo "me chapani"!
Myslis jen na sebe.
Fakt si nic z toho tady nepochopila...
anoine

Stránka: 1...52535455565758...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter