Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Budu se snažit:) Mám veltlínské červené rané, vinařství Volařík. Mňam.
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Anoine já se Ti divím, že si radši nedáš přes držku. I Ježíš už to vzdal a prostřednictvím svého tiskového mluvčího poslal vzkaz:-)))).

Nevšimla sis, že si holky vystačily celý den samy. Pak jim to nejvíc klape. Ještě se stihnou pracovně realizovat, nadávat, že jim šéf za nic platí míň než na pracáku a v neposlední řadě chlastat.

Já řvu smíchy. Podezírám dr. Mlčocha, že jim zaplatil za veřejnou exhibici. To není jinak možný, že by ze sebe někdo dělal vědomě takový hovado:-)))).

Navrhuji nechat Jorze od Jirky soukromý prostor pro její oduševnělé diskuze o jógových ásanách a přemístit se na vlákno k Vločce. "Slaví" 3 týdny bez a nikdo jí pořádně nepopřál.
Petra

Petra, Ježíškovi asi došly perly:)

Jinak zdravím Vločku a gratuluji, je šikovná. To zase musím uznat, držím palce. Já bych to nedala. Protože zatím nechci.
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Pokud se snažíte o ironické urážení, čtete příspěvky. Nenadavala jsem, to bych tu praci logicky nebrala. Reagovala jsem na příspěvek, ze jsem líná pracovat. V tomto kontextu je to dle mne oprávněný argument. Jinak mate pravdu, před vlockou klobouk dolu
Dana

O pracovní realizaci jsem nic nepsala ja, o platu jorga. Debatu o asanach jsem asi svým citace mozečkem nepostihla.Pokud chcete urazet, alespoň čtete. Tahle urážející a shazujici čast fora mne velmi vadi
Dana

Petra: Já jsem si taky nevšimla, že bysme tu rozebíraly pozice v józe:) nebo mi snad něco uniklo? Mně to taky dost sere, nepodložený urážky. Když někdo napíše pravopisnou chybu, hned je ožralej.

Když někdo nechce vaši "pomoc", začnete hledat možnosti, jak byste člověka urazili. Vztekáte se a tlučete pěstičkama do zdi, když někdo nebere Vaše rady.
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Zajímnalo by mě, proč některý (vy)léčený alkoholici mají takovou přehnanou potřebu ostatním najednou "pomáhat".

Mám kamaráda, který je abstinent a nidky nebyl alkoholik. Ale prostě nepije, je prosi sportovec. A ví, že já si ráda dám. Ale on nemá potřebu mi "pomáhat", hustit do mě, jaký sjem hovado, že si dám večer lahev. Nehustí do mě, že na mě stejně jednou dojde a skončím na dně.

Protože on je sám se sebou v pohodě a spokojenej a nemá potřebu si dokazovat, jak ostatním "pomáhá".

Z toho mi tedy vyplývá, že ten, kdo se snaží přehnaně pomáhat (vaše pomoc spočívá v posílání do pekla a na dno), není sám se sebou OK.

Potřebujete hodně nahlas mluvit o tom, jak pomáháte, protože pak sami před sebou vypadáte líp. Ale zdá se mi, že lžete sami sobě a "nepomáháte" ostatním alkoholikům. Pomáháte si tím sobě. ujištujete se na těch, co si občas dají alkohol, že Vy jste lepší (protože vnitřně víte, že nejste, tak si to musíte navenek dost dokazovat).

Můj kamarád abstinent nemá potřebu všem kolem dokazovat, že pomáhá. A pomáhá potichu, mlčí u toho a jeho pomoc je opravdová:)
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Jorgo, kašli na to a hlavně to neprezen. Věř sama sobě.
Dana

Něco si tou "pomocí" alkoholikům kompenzujete.

Zdá se mi to podobný, jako příklad tatínek vs. syn. Tatínek byl v mládí neúspěšný sportovec a nutí syna taky sportovat, aby byl úspěšný, když tatínek nebyl. Tatínek si kompenzuje svůj neúspěch na synovi. Chce z něj mí to, co on sám nedokázal. Syn ale sportovat nechce. A tatínek je na něj nasranej, že syn je neschopnej debil. ale syn chce si věci dělat po svým a má an to právo. každý je na světě proto, aby byl sám sebou.

Vy mi přijdete jako tatínkové (maminky), kteří byly v čemsi neúspěšní (že by asi alkoholismus? ze jste se skoro upili k smrti) a snažíte se všechny vychovat, aby nedopadli jako vy. Snažíte si kompenzovat váš neúspěch...takevej mám z některých tady pocit.

Urážk vám pomáhájí cítit se líp..
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Dana: OK
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...54555657585960...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter