Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jorgo, kašli na to. Tohle nemá cenu se pro to opit mas určitě důležitější starosti a jsi dulezita pro lidi kolem sebe. Tak se drz!!!!!
Dana

K tomu článku. Musíš umět filtrovat. Taky to neumím, na některé věci jsem citlivá. Lide si na netu troufnou hodne. Kamoska se zúčastnila jediné on line diskuse na téma Jak na pavouky v bytě. Raději po několika na dávkách odešla.
Dana

Petra. Např uvádí, ze jsem placená za nic. Urážka vycházející z nulové informace. Nemá to význam.....
Dana

Jiná paní uvádí, ze si pletu Jerevan a Tbilisi. Opět netuším, jak na to přišla. Jiná, ze máme - asi jsem tam zahrnuta - orgasmicke, či jak to nazvala, požitky z vytáčení jiných. Nemám nic takového. Je to ....
Dana

Rano asi opět najdu, ze můj mozeček už nepobira a zitra mi bude zle z chlastu. Nemá to vyznam
Dana

nojono, to je fakt. chce se mi z toho blejt. Dneska teda piju na vztek a asi se opiju. I když já jsem taky vostrá občas:-)) až moc někdy rejpu. Dík Dano, jsi super:-)

Ale jako jinak je to inspirativní fórum. Právě jsem si založila blog, kam můžu psát svoje vzteklé ironické příspěvky ss snad me tam nebude nikdo nadávat.)

Asi sjem potřebovala se nějak bavit s lidma, kteří taky řeší problém s alkoholem. Ale pomoc jsem tu (od některých) neviděla. Spíš léčení mindráků navzájem:-)))
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

borderline.blog.cz/

link výše můj novej blog:-) Je fajn se občas vykecat, i když to nikoho nezajímá:-))) Takže tady už budu jen hodná a zlá budu na svém blogu;-) tam to snad nikoho nenasere)

teda já se fakt dneska ožeru. A už to není ani tak, že mi to dnes chutná, ale že potřebuju něco zapít, ať mě to tak neštve. To je blbý no. Taklhle jsem se snažila to nedělat. Pít na vztek nebo na depku...
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Jorgo, dik, zes me donutila se ohrazovat. A kašli na opiti se!!! Jsou důležitější věci, život je jinde než na tomhle fóru!!!
Dana

Jorgo, kousek cesty jsi usla. Nechceš pit na depku. Nedělej to. Nevracej se zpátky. Dibrou
Dana

Stránka: 1...55565758596061...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter