Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...58596061626364...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Uprimne, ti,kterych se to tyka - nebudu vyjmenovavat, snad jsme nejak schopni sebereflexe, druhak neodhadnu nekdy v diskusi,co je mineno vazne, jako vtip nebo ironie - by si meli mozna sahnout do svedomi, jestli jejich poznamky uz nehranici se sikanou,nebo jsou jeste vtipne.
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jorga Jirků napsal:
Dana: já to nepoznám, jak to Míla myslela. Asi už mám zdegradovanou osobnost:-)))

... a k tomu, Ti ten svieži - Tebou propagovaný Jorgos-vietor, vyvanul asi aj zvyšok zdravého (roz)umu, aj súdnosti, či ako ?!?

Vlastnú degradáciu uzrieš sama až ako posledná... (smutné ale reálne.)

(A následne ju treba ešte aj spracovať, aj stráviť.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 03/09/2014 14:43 Provedl: Ja.

Prectete si sva prani a urazky Jorze na teto diskusi. Uvedomte si svou pocetni prevahu. a to, ze ji asi neni nejlepe.

Vysledkem je slusny nabeh na sikanu.

Muzete se poplacat po zadech.
Dana

Já, a spol. Tak mi tak nějak připadá, že vy vlastně (někteří) nenávidíte sebe, za to, že jste nezvládli alkohol a svůj život. Stydíte se za to a nenávidíte sami sebe. Asi se vám to nějak vždycky vybaví při pohledu na pití, nebo když se bavíte s někým, kdo pije (kdo může pít. Vy nemůžete), jak jste sami byli pozvracené trosky.

Proto asi teď tak nenávidíte někoho, kdo si dát může:-) Vidíte sami sebe a nenávidíte se. Připomíná vám to vás samotné...a tu nenávist musíte nějak dát ven. chápu. Tak si poslužte, jestli vám to pomůže cítit se líp:-)
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Jorga: Máte esprit.

Je zajímavé,že nikdo třeba nereaguje na některé příspěvky které jsou dost ordinérní.
Bohužel pisatelé těchto příspěvků skutečně nastavují svoje zrcadlo.Snad to jde napsat slušně,vztek nikoho neomlouvá.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph

Jedna mi tu chtěla plivat mezi oči:-) Asi sama sebe musí dost nenávidět za to, že pila a zničila si většinu života...A vono když vám to někdo takhle připomene - asi nic moc, to chápu
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Dana napsal:
Uprimne, ti,kterych se to tyka - nebudu vyjmenovavat, snad jsme nejak schopni sebereflexe, druhak neodhadnu nekdy v diskusi,co je mineno vazne, jako vtip nebo ironie - by si meli mozna sahnout do svedomi, jestli jejich poznamky uz nehranici se sikanou,nebo jsou jeste vtipne.
Dano, s tímhle úplně souhlasím. Veronika, tuším, to tu zmínila taky. Urážky, nedostatek respektu ke druhému a snahy pochopit, jak to ten druhý myslel (přece jenom je to jen psaný kontakt, toho druhého neznáte a řeč těla a mimika vám tu na pomoc neposlouží), to tu padá na obou stranách. Od zástupců pijících i nepijících, jednoznačně z obou stran. A mnohdy nevyprovokaně, taky z obou stran.

Ale s tím dalším příspěvkem už souhlasit nemůžu, protože to není tenhle případ. Jorga je od počátku konfliktní, musí počítat s tím, že se jí to vrátí. Třeba to jako provokaci nebere, prostě je to pro ni normální; v tom případě se ale musí naučit, že jiní to tak brát můžou a podle toho budou reagovat. Jestli jí není nejlépe, je lidem, ke kterým se chová bezohledně, úplně jedno.
alas

Aha, tak už netuším. Veronika to zopákla. Já než to napíšu...
alas

Už pomalu začínám chápat, z čeho pramení ta přehnaná potřeba (některých) abstinujících alkoholiků "pomáhat závislým". Vidíte sami sebe a pomáháte vlastně sobě. Ale pro toho, komu je vaše pomoc určená, to moc nepomáhá:-) (mluvím za sebe)

Alas: já nejsem tolik konfliktní. Mám ráda debatu:-) vždycky i v normálním životě. Tohle je jen fórum. Ale je to hrozně zajímavý. Mě to baví. Vás ne?)) A taky mě štve, že jsem občas rypna a ujedu a pak jsem sprostá. Ale nějak si nemůžu pomoct.

Prostě mi od začátku, co řeším svůj problém s akoholem (asi 2 roky si ho už uvědomuju) nesedí přístup (některých) vyléčených alk. k lidem a ke světu. Ale začínám přicházet na to, čím to asi je...
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Veronika: Pravda je i ta, ze Jorga cilene provokuje...
Dana

Stránka: 1...58596061626364...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter