Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...62636465666768...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 2 měsíce  
Jorgo, kašli na Danu. Take mám své projekce. Čtu tu, jak někdo píse, ze ho asi rodiče málo trestali - možná to bylo přímo mlatili. Me otec za trojku v zakovske vždy ukopal tak, ze jsem končila na jip. Tehdy to nikdo neřešil. ... Jen at toto forum ma pravidla. Jsme zranitelni a ne vševědoucí
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jorgo, jsem fajn, ale ničím se. I chlastem. Už mlcim. Nevim, čemu tu věřit a ted jsem dojata. I z petry
Dana

Snazme se. Stojí to za to
Dana

No Dana, to jsme na tom podobně. Já se taky ničím. akorát Ty máš oproti mně výhodu, že jsi fajn:-)) O mě se to říct někdy nedá. Kdybys viděla mýho přítele nebo moje kamarády, když se do nich takhle sarkasticky pustím. Ale oni už mě znaj, takže jsou zvyklý...
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

No pravé. Na webu je těžké odhadnout, jak to je. Oni te znají...... A platí to i pro ty, co psali tobe. My známi my umí říct jdi do prdele. Odhadnou vhodnost. To je virtuálně těžké. Dobrou vsem
Dana

Mi oprava
Dana

Opravdu jsem to takhle nechtěla, rozhádat lidi, který ani neznám:-( Vážně mě to jako mrzí a stydím se za sebe! Ale zase není to jen moje chyba. Já jsem jen vrtalka a vzájemné reakce byly vaše na vaši zodpovědnost:-P

Já se neumím moc dobře omlouvat (nemám v tom praxi:), jak je asi dost dobře vidět:))

To je asi zase můj mindrák a moje nejrůznější projekce. Bych byla nejradeji, aby celej svět byl takovej, jakej chci já. A když není, tak si to zařídím tak, aby byl. Ale ono to asi tak nefunguje:-))

Taky si díky vám (všem! I těm uvědomělým:-)něco novýho umědomuju a přiznávám svý chyby.

Tak by mě mrzelo, kdybyste mě nechtěli do diskuze a mrzelo by mě, kdyby někdo kvůli mě měl špatnej pocit ze všech ostatních..nebo nevím jak to říct líp. Napsala jsem to teď nejlíp, jak mi moje nafoukané ego zatím dovolí:-)
Jorga Jirků
Senior Boarder
graphgraph

Me neres bylo by fajn se tu naučit brát některé reakce jako trénink odolnosti nebo filtrovat, co je pro me dobře, a co je hloupost. Taky to neumím. I pro to jsme chlastali/chlastame
Dana

Ať si říká,kdo chce co chce,ale musím říct,že Váš profil mě vždy rozesměje.A mnohé jsem z Vaší reakce pochopila.To myslím upřímně.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph

Veronika to hezky shrnula jorgo, uznej, ze o některé reakce si koledujes sama
Dana

Stránka: 1...62636465666768...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter