Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Nevím jestli zvládnu pomoci
Re: Nevím jestli zvládnu pomoci Před 11 rok, 10 měsíce  
verim, ze to neni jednoduche... on na alkoholu vyrustal, dospival, zkratka alkohol byl v jeho zivote od detstvi.. netusi, o jak moc prisel, zjistuje az ted v ramci AA, ze se da zivot zit i jinak, ze je zivot i o jinych hodnotach... o to tezsi to pro nej urcite je, chodi i k terapeutovi, resi psychiku po tom vsem.. kdyz pil, nemelo smysl dite ani zminovat, a ja neverila, ze vubec nekdy prestane a chtela odejit. Pak se to v nem zlomilo a prestal, chce zmenit zivotni styl. Kdybych byla o par let mladsi, neresila bych otazku ditete, a byla stastna jak blecha s maximalni podporou. Ale ve svych 35 mi to srotuje v hlave samo, biologicke hodiny nezastavim. On se moc divi, ze o tom mluvim AZ ted.. jenze driv by me ani neposlouchal, nebo nevnimal..neznamena to, ze stale nema moji maximalni podporu, a ze ho nemam rada, ze mi na nem nezalezi... ja si jen nejsem 100% jista, zda se mam uplne obetovat... netusim, zda ma nekdo podobnou zkusenost. Dekuji.
pipina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Pipi a ostatní, tak u nás je to teď moc fajn. Přítel po tříměsíčním pobytu v léčebně abstinuje i doma, dochází pravidelně na konzultace s psychologem a pracuje sám na sobě. Musím říct, že ta léčebna nepomohla jen mu, ale hodně i mě, já jsem se uklidnila, srovnala jsem si v hlavě co chci a co už by bylo moc, o všem hodně mluvíme. On říká, že abstinence mu přináší víc než alkohol, že si toho je vědom a už nikdy to nechce vzít do huby. Uvidíme co bude, já jsem zastáncem nikdy neříkej nikdy, sice říká že na to nemá chuť, ale je to jen něco málo přes 6 měsíců. Pipi držím pěsti ať se to daří i u vás
Veruš
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena

Tak to je bezva, že se drží, jen ať chodí pořád na konzultace k lékaři, mohl by zkusit i AA.
Liba

Ahoj Verus, to jsme na tom celkem podobne, resp. nasi chlapi, jen ten muj to ma ted pristi tyden 'jen' ctyri mesice. Obdivuji ho, jak na sobe maka, i kdyz vidim casto, ze je toho na nej hodne, ale je statecny a drzi se, je fajn i videt, ze se zacal vice zajimat a starat o svoji mamku, kez by to vydrzelo, presne jak ale rikas, nikdy nerikej nikdy, asi nikdy nebudeme v pozici, abychom s jistotou vedeli, ze se nam opet neztrati, ale to snad nikdo. Mam z vas radost, a drzim pesticky, nam vsem!
pipina

Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter