Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Máš skvělého muže - ano, ale alkoholika
#14897
Re: priepast Před 10 rok, 8 měsíce  
dakujem za odpovede velmi mi pomoli v rozhodnuti. skutocne niet naco cakat zbytocne stracam drahocenny cas. je pravda ze vtomto vztahu nie som stasna ani neviem preco som si ho vzala pretoze som od zaciatku vedela ze sme uplne rozdielny. jedno sme mali spolocne perfetkny sex. a to ma tak fascinovalo proste ma pritahoval. to bolo vsetko. urobim vsetko preto aby som odysla.
aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#14898
Re: priepast Před 10 rok, 8 měsíce  
Je všeobecně známo, že alkoholik není schopen kvalitního sexu, ba naopak se v něm může ještě probudit agrese, což také není neobvyklého.Viz některé příspěvky.
Odejdi včas a buduj si vlastní život! Máte společné děti?
Jana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#14900
Re: priepast Před 10 rok, 8 měsíce  
ano mas pravdu ze alkoholik nie je schopny kvalitneho sexu ale aby som to uviedla na pravu mieru ked sme sa davali do kopy este nebol alkoholik pil prilezitostne islo to postupom casu ked sa jeho pitie stavalo pravidelnostou az kym to dospelo do dnesneho popijaniu denne. ano mame spolu dve krasne dievcata vo veku jedna strnast a druha osem.a su pre mna vsetkym.vies on bol a este je ak zoberiem do uvahy ze alkohol ho nici no napriek tomu je velmi chceny u zien bol taky kasanova. velmi sexy. my sme sa poznali od malicka boli sme s jednej ulice. velmi sa mi pacili pekny a zaroven zli chlapci.bola som mlada plna elanu chcela spoznavat nove veci skusat nepoznane.my slela som si ze ho dokazem zmenit ale opak je pravdov. zostala som tehotna prisla zotpovednost. ja som sa ktomu postavila zotpovedne ale on si nebol isty co chce chcel kamaratov slobodu azaroven aj mna.tak asi tak.
aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter