Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Matka v posledni fazi
#1579
Prosím o pomoc Před 13 rok, 8 měsíce  
Dobrý den, mám podobný problém.. jen s tím, že se nejedná o moji vlastní mámu, ale o mámu kamarádky.. Potřebovala bych poradit - kdybych se rozepisovala, zřejmě bych opisovala přibehy, které tu popisujete vy.. Uvítám jakoukoliv konzultaci.. mozna lépe osobní nebo telefonickou.. Jedná se mi hlavně o to, jak ji dostat do léčebny.. ! Ta situace je velmi vážná.. prosím ozvěte se na můj mejl: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Díky moc!
Marketa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1611
Re: Matka v posledni fazi Před 13 rok, 8 měsíce  
Ireno, je to kruty, hnusny a uzasny zaroven, ze to vyslo. Ja ted bydlim v Praze, myslim, ze setkani by bylo pro me uzitecne, byla bych Vam moc vdecna. Jestli bydlite nejak blizko, muzete mi napsat mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a domluvime se. Verco, ptas se na zdravotni problemy: krome toho co jsem popisovala v prvnim prispevku, mamce vypadaly vlasy (zbyla ji sotva ctvrtina), ma vypadky pameti, male drobnosti ji zpusobi histericke zachvaty, ted novinka - zanet mocaku, dale kdyz to hodne prezene a nebo naopak na pul dne prestane pit, tak ma jednu zornicku sirsi nez druhou, menstruaci uz nema, a to je na prechod jeste mlada... No je toho dost, ale ani jedna z techto veci ji neprimeje k abstinenci. Lituje se jaka je chudinka, ale ze to ma z chlastu uz nevi , kdyz ji to reknem, tak udela scenu. Mame to docela podobny, klidne napis.
Simona

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter