Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...3456789...15
Dolů
Téma: přítel alkoholik
Re: Přítel alkoholik Před 11 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata napsal:
Mě tablet sám upravuje slova.

V pohodě, to znám to znám z telefonu
eva
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Psala jsem, aby Eva zašla na AA, seznámila se s alkoholismem jinak, než zná, a uvidí, že lze abstinovat.
Liba

Re: Přítel alkoholik Před 10 rok, 12 měsíce  
Tak jak se držíte?
dotaz

Držíme se dobře. Přítel už měsíc nepije, zatím to zvládá dobře. Píše si deníček, kde píše pocity atd., navštěvuje psychologa. Tak uvidíme jak to zvládne i nadále, zatím to je krátký čas.
eva
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ten deník je výborná věc.
Liba

Je přítel alkoholik? Před 10 rok, 9 měsíce  
S pritelem jsme spolu pres rok, bydlime spolu,je v pohode,pomaha mi,ale na muj vkus az moc pije. Nez jsme se poznali chodila jsem na akce,opijela se,nejsem zadny abstinent,ale od te doby co jsme spolu travim vikendy radsi s nim doma,nebo obcas zajdem s partou posedet. Jenze pritel musi kazdy patek si koupit doma lahvace, tak 7-8 a hraje do noci hry,ze to ma odreagovani po celem tydnu,brala jsem to,jenze neni ani vyjimka ze si prinese treba 5 lahvacu jen tak uprostred tydne. Jindy zas dela v praci dele a pak jde s kolegama na pivo,da si treba 3,prijde vecer,ale domu si jeste donese 3 lahvace,pry kdyz zacne pit,da si pivo dve,tak neumi prestat,vzdycky se pohadame. Naposledy se opil po praci ve stredu,zase sel po praci s kolegama a domu si koupil jeste 4.Pak jsme jeli v sobotu na vylet,dal si pivo,nebyla jsem proti,kdyz si da na vylete pivo,dal si druhe a najednou jsme se blizili k domu a zas musel pro lahvace a usedl k pc. Nepije u televize,nebo tak,vzdycky jen u pc hry.Rekl ze uz nebude pres tyden pit,ze se mu spatne vstava do prace,to rekl v sobotu kdy pil a v nedeli kdy strizlivel. Dneska je streda,delal dele,sel s kolegou na 2 piva,pred chvili prisel domu a v tasce samozrejme zas 3 lahvace,ze si je da,zapl pc a ze dopije a pujde spat. Strasne jsem se s nim pohadala,ze uz me to nebavi,triskla dverma a sla ven.Myslite ze jsem opravdu tak netolerantni, ze to je nornalni,ze to si chlap donesu domu pivo,jenze me se to zda casto.
Andrea

Re: Je přítel alkoholik? Před 10 rok, 9 měsíce  
Andreo netolerantní nejsi a normální to není!Myslím,že přítel už malý problém s alkoholem má.Dřív nebo později se to projeví....vlastní partnerská zkušenost.
Eva

Re: Je přítel alkoholik? Před 10 rok, 9 měsíce  
andrea

Stránka: 1...3456789...15
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter