Re: vydržet nebo vzdát?? Před 6 rok, 7 měsíce
|
|
ano, koníčky a nepomáhání mám od něj, z jeho úst. zeptal se, jak mi a já řekla pravdu, že potřebuji čas...že ty dva roky byly náročné a rozjelo se to. všechno dělám špatně, nepomáhám. nepije, drží se. aspoň doufám.
|
|
kaja136
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Tak je asi nervózní z nepití. Já jsem taky pak podrážděná a kopu kolem sebe. A pak mě to mrzí. Odskacou to nejbližší...
|
|
|
|
|
|
|
( pořád mi opakuje, jak je mu dobře, co všechno mu áčka dávají, jak je skvělá terapie, jen JÁ, jen já mu ubližuji, ničím ho...nevím, šantal, opravdu nevím. nezlob se, můžu se zeptat?? piješ nebo abstinuješ??
|
|
kaja136
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Abstinuju. Sice jen pět dní, ale už je to ok. Teď celkem euforie.
|
|
|
|
|
|
|
Jen se do něj snažím vcítit. Já jsem měla tendenci to svádět na manžela. Po čase nepití mi jaksi přestal stačit. Všechno bylo špatně. Na to se taky musím připravit, jak tohle zase zvládnu.
|
|
|
|
|
|
|
vydrž, myslím, vydrž nepít!! jsem připravená i na to, že se mnou nebude chtít být. hm...
|
|
kaja136
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Nech mu čas. Ty počáteční euforie a změny jsou náročné, psychika lítá nahoru dolů. Uvidíš. A máte společné koníčky? Travite spolu čas? Nebo to vidíš jako on, blbě?
|
|
|
|
|
|
|
Vzpomněla jsem si na Včelaře, jak tu po čase nepití psal podobně, že už mu manželka taky jakoby nestačila. Včelaři, ozvi se, jak jsi na tom?
|
|
|
|
|
|
|
ne, právě úplě jinak, máme hodně společně, přítáhla jsem ho k běhání, zařídalal u nás na fakultě ráci, máme toho hodně společného...asi chci všechno hned
|
|
kaja136
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Aha! Tak to teda moc nechápu. Snad je fakt teď jen nevyrovnanej, zkus to spolknout, chce to asi hodně trpělivosti na začátek. Jak říkám, já jsem pak taky na tečku. Ublizuju, zraňuju a vzápětí mě to mrzí.
|
|
|
|
|
|