Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...1213141516171819
Dolů
Téma: Matka alkoholička
#6514
Re: Matka alkoholička Před 12 rok, 8 měsíce  
Lucko, jsi už zoufalá, bezmocná, nejsi zlá.Kéž by máma šla aspoň na ten detox, je to málo, aspoň to, ta vystřízliví, pak s ní mluv, vše co cítíš, s opilou je to zbytečné,neslyší, nezajímá ji nic než chlast.Když to nepomůže, chraň sebe, svou rodinu, nemůže Tě nikdo odsoudit, poraď ji AA.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6525
Re: Matka alkoholička Před 12 rok, 8 měsíce  
Zdravím všechny...je mi 24 let...
Koenčně mám pocit, že nejsem v tom sama Moje mamka pije spoustu let, před třemi roky absolvovala léčbu, vydržela, vše bylo dlouho ok. Byla jsem šťastná Asi po roce začla znova a já mám pocit, že už to nemůžu vydržet denně s nervama do práce, v práci nervy, že mám pocit, že se vyvrátím. denně čekám s jakou přijdu dom. Mamku miluju nejvíc na světě a chtěla bych ji pomoct. Jednou řekne, že se půjde léčit, potom že zas ne. Už envím jak na ni Přijdu z práce, poslouchám tatu, jak po ní řve, co zas udělala, když jsem byla v práci Oba dva jsou v duchodě, pít začla v práci, kde často si nalívali. Její otec byl taky alkoholik! denně nervy, už to asi nezvládnu Mám ji moc ráda a trápí mě to Denně brečím, nevím co už udělat. Už týden nejím, protože jak jsem ve stresu, nemám chut na jídlo, všechno ze mě padá. Nejhorší jsou ty její sliby pořád a hrozně mě to pak bolí
Radka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6536
Re: Matka alkoholička Před 12 rok, 8 měsíce  
Libo, děkuji ti za odpověd. Tak máti šla na ten detox. Sestra ji zamkla na tři dny doma, napsala ji nějaký dopis a asi to zabralo. Je tam od úterý, ale na jak dlouho nevím. Ale max. 3 týdny. Nastoupila do Olomouce na Klášterní Hradisko.Tam ještě nebyla, takže nemáme žadnou zkušenost.Moc si od toho ale nikdo z rodiny neslibuje. Je to na krátkou dobu.
Se mnou se sice nebaví, ale dnes jsem ji volala a předala ji 4letého syna k telefonu a bylo slyšet, že má velkou radost.
Mně ale začla snad vykat nebo co. Řekla mi nashledanou a položila to, takže jsem se nedozvěděla vůbec nic. Je na mě hrozně naštvaná skrz ty sms, co jsem ji napsala.Byly opravdu drsne, ale všechno v nich byla reality.Bohužel.
Mám z ní stále nervy na pochodu a tak 3x denně se mi chce brečet. Myslím, že náš vztah se už nezlepší.Ale hrozně bych si přála, aby kvůli těm klukům byla zase jako dřív.
Já jdu ve středu k psycholožce, tak snad se z toho všeho vykecám

Libo, tobě přeji at se máš stále jen dobře a obdivuji tě, že jsi to tak zvládla! Jsi všem alkoholikům tím nejlepším příkladem. Kdybychom nebyli až z Olomouce, tak bych s máti za tebou do AA zašla ať už by se semnou bavila nebo ne.
Krásný, slunečný podzim přeji!!!!
Lucka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6540
Re: Matka alkoholička Před 12 rok, 8 měsíce  
Lucko, myslím si, že v Olomouci jsou AA také, všude jsou stejní lidé jako já, abstinující, rádi pomohu.My , co nepijeme, držíme se, jsme motivace pro ty, co chtějí přestat.Měla by jsi mámě napsat to, co jsi psala sem.Právě je střízlivá, vezme ty slova úplně jinak, než předtím, a uvidíš, jak Vám bude fajn, kéž by mamka vydržela.Zázraky se dějí.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9111
Re: Matka alkoholička Před 11 rok, 11 měsíce  
Ahoj všem,
chtěla bych vám dát vědět, jak mamka pokračuje... Moje mamka byla v léčebně v Bohnicích, což jsem v tomto fóru před nějakou dobou řešila. Byl to nyní rok, kdy se mamka vrátila z léčby a je stále čistá a poctivě dochází na AA. Nyní si pořídila malého staršího pejska od lidí, kteří ho museli dát pryč. Chodí na brigádu, má i pár nových přátel, postupně vylepšujeme byt podle možností...no zkrátka zatím nám dělá radost. Konečně se nám po letech vrátila. Chtěla jsem Vám to dát vědět, protože mi a i mé mamce spousta lidí na tomto fóru moc pomohla a podpořila! Nebyla jsem tu ale delší dobu, protože jsem se potřebovala od tohoto tématu svým způsobem odprostit, a samozřejmě si uvědomuji, že není zdaleka vyhráno. Zatím jsem ale vděčná za každý den, kdy se mamka drží. Ještě jednou moc děkuji.
Hodně sil všem,
V.
Verča

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9115
Re: Matka alkoholička Před 11 rok, 11 měsíce  
Verunko, já děkuji Tobě za hezkou zprávu, mamku pochval, řekni jí, jak jsi ráda....a když bude chodit na áčka, bude dobře, naučí se žít bez alkoholu.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...1213141516171819
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter