Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...10111213141516...25
Dolů
Téma: mám fyzickou závislost na alkoholu
Re: mám fyzickou závislost na alkoholu Před 14 rok, 7 měsíce  
Radko,co se děje? na mě jsi úplně miliónová,jsem vždycky rád ,když si s tebou můžu pokecat.taky na jiných diskuzích jsem koukal ,že umíš poradit,tak teď jsem byl překvapen,že jsi na ostatní vyjela,možná nějaké resty z jiné diskuze,nebo sem píše ještě jiná Radka?
jinak koukal jsem teď na ty tvoje autíčka kaipany,jsou to takové skládačky,viděl jsem s nima video, akorát to chce čepici na hlavu jseš prima tak se drž
Jiří Jaroš
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

holky neblbněte,je úplněj jedno jak dlouho člověk pije a léčí se,to bychom si tady museli rozdat hodnosti,zasloužilý alkoholik apodobně,nemá cenu se trumfovat,kolikrát byl kdo víckrát víc v léčebně a podobně,každý člověk je originál
Jiří Jaroš
Senior Boarder
graphgraph

Jiříku, dobrý večer,
nene to je jiná Radka, nyní jsem tu zůstala já Radka Tulipán.
Ještě napíši, právě jsem přišla z pražských AA, kde jsem byla poprvé v životě a jsem naprosto nadšená těmi úžasnými lidmi.Jdu to trochu vstřebat a pak se ještě ozvu, musím ze sebe shodit kabát
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

Jirko,
mně Radka na moji otázku,jak dlouho a kolik musím pít, abych tady mohla radit, odpověděla : dlouho a hodně. No, toto nesplňuji ,ale problém mám. Proto jsem teď napsala ten příspěvek.Já nikdy neradila, jen jsem vyslovila svůj názor.
Andrea

Tak kabát jsem sundala, no čepici to chce, ale musíte mít takovou dobovou, chce to mít i dobové brýle, sice pak vypadáte jako doslova hodně udivenej brouk s vyvalenýma očima - jen tykadýlka chybí.
Jo, je to parta chlapíků, každý umí něco jiného. Jeden dělá chromování, druhý lakuje, třetí má soustruh na kovy, čili malé náhradní dílky. No, jsou to krásný auta a hlavně dobrý lidi. Jo a za ty služby, který si vzájemně dělají si neplatí nic, krom materiálu.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 11/10/2010 21:07 Provedl: Radka.

Andreo,
děkuju za příspěvky,mě je jedno, jak dlouho je člověk alkoholik, piš sem prosím dál moc rád si s tebou popovídám
ostatní neřeš
Jiří Jaroš
Senior Boarder
graphgraph

Jirko,
jsem ráda, že to tak bereš a neřešíš ty spory..přišla jsem na stránky s obavou, že u mě začíná závislost..nepiju tvrdý alkohol, jenom víno, ne denně, ale jenom večer, není to množství, co by mě odrovnalo. Ale normální to taky není, to vím. Teď se držím a pročítání stránek mi dalo hodně, ale v poslední době mi to i vzalo iluze, neboť jsem tu hned dostala diagn. alkoholika a moje názory byly napadány , že se slušně nechovám, když mám svůj názor.
JIrko, drž se, vykašli se na nějaké spory a mysli na to, že to hodně lidí dokázalo i samo. Každopádně je to kříž, který si neseme, možná máme každý jinak těžký..

Držíš se a nepiješ ?? Ozvi se.
Andrea

Ahoj lidi, mě je nějak děsně fajn bez toho chlastu naráz:) vím, že určitě ještě přijdou nějaké ty krize, ale prostě je mi super:)

jinak já si pořád stojím za tím, že AAčka nejsou pro každého, já jsem třeba obecně z lidí spíš nervózní, nerada se sdružuju, nerada chodím třeba i do kavárny, cítím mezi lidma někdy i dost velkou úzkost, nepotřebuju a nechci spoustu přátel a to třeba taková Líba je úplně diametrálně odlišná, vlastně většina lidí....takže pro mě opravdu rozdíly jsou a je jedno že jsme všichni alkoholici, nejsme všichni stejní:)
Péťa

Ahojíky Péťo, vidím, že se vede bez pití dobře a to je úžasný.
No, já tady nejsem sdružující se typ, šmarjá já už vůbec ne. Nikdy jsem si nehrála na kamarádky,babinec a tak. Myslím si, že větší samotář, než já, už je jenom "bludný Holanďan"

Předně, šla jsem dnes poprvé na AA jednak proto, že začíná podzim. Narodila jsem se na jaře, jsem veskrze jarní člověk. Na podzim mívám velké splíny a nemohu si dovolit, aby mi moje závislost nakecala, že mám deprese.

Šla jsem na AA také proto, že se tomu stovky lidí tak urputně brání a já jsem nejzvědavější člověk na celé širé zeměkouli, čili jsem chtěla vědět, co je tak tajemného na AA, že se toho všichni obávají.

Šla jsem na AA proto, že bezpečně vím, že moje poslední recidiva před dvěma a půl lety byla poslední, další bych určitě nepřežila. A jestli bych to nepřežila, tak tedy nějak ještě nemám jasno, co by mohlo být po smrti. Nechovala jsem se v životě úplně košer, otázka je, jestli bych přišla třeba do pekla a toho se fakt bojím. Protože úděsný, nekonečný brutální a šílené několikaletý alkoholický peklo jsem si už zažila. Jestli je něco horšího..tak to musí být tedy masakr.

Já jsem lidi šla do AA, protože mi moje dcera nedávno řekla:
"Mami, já jsem na tebe tak pyšná, co všechno jsi dokázala a za jakých podmínek, jsem na tebe tak hrdá a neznám nikoho, kdo by dokázal to, co ty."
A po této větě už musím sakra přemýšlet dopředu a zvažovat každý svůj krok, abych svým milovaným dětem už nikdy nepůsobila bolest.

Šla jsem do AA protože už nechci bojovat sama se sebou, já jsem člověk naprosto mírumilovný, nenávidím války a zbraně a odmítám válčit i sama se sebou. Jsem pro klid zbraní

Šla jsem do AA a jsem tomu ráda. Musím si jen lépe zorganizovat čas, abych tam mohla chodit pravidelně alespoň jednou týdně.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

V jedné brožurceAA mně zaujala věta-"V kriminále jsem nikdy nebyla, ale co je samovazba vím, protože ji mám v hlavě!"Takhle přesně se cítí alkoholik, nikdo mu nerozumí, je zoufale sám.Až v AA potká jiné stejně nemocné, a pak pochopí tu sílu, samota zmizí!Je to tak jednoduché, prosté, ale funguje to!
Liba

Stránka: 1...10111213141516...25
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter