Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...25
Dolů
Téma: mám fyzickou závislost na alkoholu
Re: mám fyzickou závislost na alkoholu Před 14 rok, 10 měsíce  
tak Vás opět všechny zdravím,za 10 dní to budou 3 měsíce,co nepiju.gratulace a květiny můžete posílat sem
Hodně se toho změnilo k lepšímu, hlavně zdraví.Paní doktorka nevěřila svým očím když viděla moje jaterní testy. cukrovka v normě,cholesterol skoro nula a tuky také ,takže nějaké výsledky bychom tu měli. a prej jsem zhubnul.
a co vy,jak se držíte?Andreo,Petro,Líbo,Radko

Květo,s tim kafem máte pravdu,omezil jsem to na jedno občas denně,mě už totiž nezabíraly ani čtyři kafe nebo 2 redbuly,za chvíli bych na tom byl závislý což bychom asi nechtěli
Ještě přestat pít Coca-Colu a bude to fajn
už máte seminární práci?
Jiří Jaroš
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

uzasna sprava, gratulujem a posielam velku kyticu
nech sa ti dari aj nadalej
katka
katka

jiri jste skvely, to zni vazne paradne a jak se citite, telo uz asi funguje lepe, napiste vse ...me to vazne zajima, berete jeste leky? a mate chut? a co konicky a vztahy doma? a baby? a tak, ja jsem ted v poradku, mela jsem jeden pad, myslela jsem si ze si muzu dat jen dvojku vina a nejak to ten den stacilo, druhy uz s muzem lahev na pul a treti vecer jsem vypila sedmicku sama, no rano kocovina a tak, ale nic se nerozbehlo,
nemela jsem asi fyzickou zavislost, jen alkoholickou hlavu mam.
tak zase od znova, a od zacatku, jde to dobre,
no a uz zase kracim po strizlivych stezkach, a to rada slysim
jiri ze i takto tezke veci jdou napravit, skvely jste chlape, zdravim a ozvete se, radost mam i za vas petra
petrata

Ahoj milý statečný Jiří,
toto letí, už krásný - vzácný tři měsíce, vaše tělo se Vám začalo odměňovat za tu pomyslnou dovolenou, kterou mu dopřáváte. Máte úžasnou schopnost regenerace,takže psaní v práci všemi deseti bez problému, řízení auta s jistotou, a potěšení z jídla, jestli ještě není se také dostaví - alespoň žaludek už každé ráno neprotestuje , však se Vás natrápil.
Pamatujete Jiří,to byla Vaše počáteční motivace. Moc gratuji a také posílám pugét těch nejvoňavějších květinek.
A co otec a sestra?
Seminární práci hotovou nemám, ale budu postupně připravovat krátké prezentace do klubů.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24

Jirko, především moc gratuluju k takovému úspěchu !! Vydržte , držím taky moc palce !!!! Jenom by mě zajímalo, když jste začínal abstinovat, měl jste zvýšené jaterní testy, nebo byly v pořádku ???
Andrea

Milý Jiří,škoda,že tu v emotikonech není palec nahoru,máte tedy ode mne pomyslný.Neusněte prosím na vavřínech,ta zrádná chobotnice má chapadla stále v pohotovosti
ivlik

Ivik,Katka :díky,díky,

Andreo: jaterní testy jsem měl ještě před 4 měsíci katastrofální
zvětšená ztučnělá játra,zvýšený cukr ,zvýšený cholesterol,zvýšené tuky. takže to už je minulost

Petro:tak to je dobře,že jste do toho nespadla,

jinak u mě pořád nějaké změny, te´d se stěhuju, bohužel jen do provizorního ubytování, protože v současném bydlení mi nevyhovuje spolubydlící (zajímavé je,že jsem si to uvědomil až za střízliva)
baby zatím nic,mě se chtělo 3 měsíce hrozně spát,teď už je to lepší, kondička se zlepšuje ,chodím cvičit ,takže dělám co se dá- i ta psychika je lepši.
ty prášky na alkoholismus se berou 1 rok, protože jednou za čas přijde hrozná chu´t se napít a člověk by musel začínat od začátku,takže je to takový hlídací pes

Květo -máte pravdu,letí to ale mě to připadá asi jako 2 roky bez alk.hrozně se to vleče jste mi připomněla, že si musím dát novou motivaci protože už mám splněno
Jiří Jaroš
Senior Boarder
graphgraph

jirko jste jednicka, to je skvele a velka motivace i pro ty s novymi smutnymi pribehy, jste vazne frajer a mate muj obdiv,
napiste zas, az se jaro rozbehne i baby budou,ze jo, ja jsem tez ok a uz se nemuzu dockat jara,chodim sem kazdy den a ctu a pisu, ja se lecim i timto, tak se mejte chlape..
petrata

Myslím si, že tato diskuze pomáhá nám všem, jsem ráda, že je, že funfuje.Jirko, jen tak dál, jaro už ťuká, kvetou sněženky, bude tu, i s láskou, určitě, nemůžete mít vše a okamžitě!Bude to!Klídek.
Liba

Další "ovečka" na dobré cestě.Je fajn Jiří,že píšete jak Vám je dobře je to motivace pro ostatní.Nejhorší jsou ty začátky,vykročit,pak už se chce samo.Ten strach z budoucího nepití brzdí.Překoná-li se a potlačí jde to líp.Jiří i baby budou.
ivlik

Stránka: 1...15161718192021...25
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter