Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkoholik v patnácti letech.
Alkoholik v patnácti letech. Před 11 rok, 10 měsíce  
Dobrý den,Jmenuji se Denisa je mi patnáct let a od listopadu jsem začala pít alkohol ani nevím jak to začlo,prostě jsem jsi dal púlku jahodový vodky a pak to začlo.Každý týden jsem měla v sobě 5 flašek nějakého alkoholu.Tak vypadal i Prosinec. Leden ten,byl mírnější třeba jen 2 flašky,ale za další týden třeba 6 flašek.// Dnes je konec Února a snížila jsem to na 3-4 flašky týdně.Ale když je Víkend (So+Ne) tak nepiji.. Vůbec nemám pomyšlení. Pořád to je velmi dost a nevím jak přestat.Rodičům nedůvěřuji a také mám jen mámu... Než zajdu k psychologovi nebo se asi obrátím na učitele ,tak jsem chtěla napsat sem.Snad mi nějak poradíte,,
Denisa
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Alkoholik v patnácti letech. Před 11 rok, 10 měsíce  
No Deniso tam cítim něco mnohem závažnějšího, a vyhledat pomoc bude určitě to nejlepší, páč to aspoň vyřešíš v počátku a hlavně se ti snad povede se nedostat do těch sraček mnohem dál. Ale řeš to, hlavně to vyřeš co nejdřív
Pavla 7

Deniso, protože jsi moc mladá, alkohol tě ničí víc, prosím tě, neváhej, svěř se učitelce, ta ti poradí, kam máš jít, co dělat.
Liba

Nevím jestli je štastná rada aby se svěřila učitelce, která rozkecá po celý škole že chlastá...To radši lékařce, ta jí jednak poradí víc a hned jí pošle někam na psychologii event. psychiatrii
petrch

Deniso.Nevím jestli jsi z města.Asi ano.Hledej na IT psychiatra AT-to jsou speciálně psychiatři pro závislé.Není normální takto pít a už vůbec ne ve tvém věku.Je možné,že si ani nepřipouštíš a pítím utíkáš před nějakým problémem,který je v tobě zakotvený a nevíš si s ním rady.Může to být i něco docela jiného.Je smutné,že rodičům nedůvěřuješ.Svědčí to o zklamání,které sis asi prožila-i toto může být ten problém.Opravdu potřebuješ pomoc psychiatra,aby tě nasměroval k nějakému psychologovi,který by ti pomohl dohledat a poznat sebe samu i své problémy.Tak abys je dokázala též v sobě vyřešit.Držím palce
Jana Mertosová

Denisa patří ještě k dětskému lékaři, nevím, jestli může k normálnímu psychiatrovi, měla by se poradit, kam jít.Učitelka by nic rozkecat neměla, a kdyby, Denisky to ostuda nebude, spíše učitelky.Nemáš nějakou příbuznou, které věříš?
Liba

Udělej cokoliv, protože každá možná ostuda je lepší než celoživotní peklo s chlastem. Začal jsem jako ty a na své dno jsem čekal přes dvacet let...
Ze zkušenosti však pochybuji nad udávaným množstvím vypitého alkoholu...ale to není má věc.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Re: Alkoholik v patnácti letech. Před 11 rok, 9 měsíce  
Líbo musela jsem už zasmát.A léčebnu,myslím pro závislé DĚTI-neznáš?Závislost i cesta k ní je přece jenom jedna.
Jana Mertosová

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter