Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...104105106107108109110...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 10 rok  
Jednoduchá rovnice, nic ve hvězdách není. Nepůjdeš na PAL- je po Tobě. Máš šanci být několik měsíců izolovaný od chlastu a naučit se s tím něco dělat, pokud Ti nerupne a nezdrhneš předčasně. Hypotéka a byt- to fakt neřeš, jde Ti o život. Mám ale obavu, že Ty si ten typ, co bude plakat ještě za už blízko na smrtelné posteli a nebyl jsi schopen za celý ten krátký svůj život vůbec nic pořádného pro sebe udělat.
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

KATKA ahoj.Ako to zvládaš...Dáme to aj my dvaja,musíme a chceme hlavne.Cravingy máme obaja silné,preto tie relapsy.Rozumiem Ti,a podporujem Ťa aspoň takto cez net.Vždy,keď napíšeš..je mi lepšie.Už so závislý na Tebe Tak píš,ako sa máš...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Zdendo,

Zrnova před malou chvilkou jsem přemýšlel, co je s Tebou a Katkou. Vzpomněl jsem si, jak jsme spolu v květnu řešili nástup do tvé nové práce, do které jsi se těšil a následně byl propuštěn z důvodu pití. Již tenkrát jsi chtěl jít na léčení. Uběhl nějaký ten měsíc a situace se nelepší. Pokud bys byl v léčebně, pobíráš nemocenskou ze které lze hradit některé výdaje. Zbytek by musel být zřejmě přerušen, ale stále lepší řešení než skončit s demencí či na hřbitově. Neber to ode mně ve zlém, nejsem na tom o moc lépe než ty.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Pert - máš pravdu.Sám cítim živočíšne,nebezpečenstvo..Organizmus má dosť.Niečo urobím..to si píš.Nemám na výber už.A nie som bábovka predsa. LÁĎO... v Bulharsku si sa nakopol...podvedome Ťa alko mozog zradil. náš mozog je poškodený chlastom.Zmena chémie,a tak.moja matka nerozumie mojej chorobe.Vraj mám slabú vôlu...Toto pochopí LEN alkoholik a možno psychiater.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno musis neco udelat a dat se dokupy uz jde o zivot. Ja se drzim v hlave se mi konecne rozvitilo, ze chci zit. Porad se klepu hlavne ruce nevite jak dlouho trva tres. V pondeli jdu do prace a nemuzu se klepat pred lidma. Bazeni nastesti nemam uz nechci prozivat ty hruzy uz mi hrabalo. Zdravi uz se ozyvalo at ptestanu. Dnes jsem uz zacala zase behat a cvicit zlehka. Lado je dobre, ze si prestal drz se. Zdeno na Tebe myslim a verim, ze to utnes kdyz to nepuje zkuz tu lecebnu, drz se )))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Zdravím tě, DavidN, Děkuji ti za upřímný a poučný příspěvek...
ladis

Ladisu, když to čtu, psal jsem to dost unavený, tak to ber s nadhledem. Jinak máš pravdu, každému sedí něco jiného, nelze to paušalizovat. Každopádně ať se Ti daří a hodně síly!
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

DavidN,

v pohodě, dnes sem poslechl i skladbu co máš rád, dá se to poslechnout, ale já raději jinou. Též se drž, každý den se počítá
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Budu to potřebovat, čím je to blíž, tím víc jsem nervní. No nic, vidíme se tady, přesně jak píšeš, každý den se počítá.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Nevšiml jsem si kdy nastupuješ a kam .. ničeho se neboj, všude jsou lidé hodní a zlí. Ti zlí se vyřadí sami
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj, všem abstinujícím moc držím palce - Včelař, Sochař - paráda.
Já tedy stále nepiju, ale kolikrát mám tááák šílenou chuť - nenazvala bych to zrovna cravingem po těch měsících, ale mám obtížné hektické životní stěhovací období... a to si kolikrát říkám... uff.
Ale jsem si tak nějak zvykla bez vodky a průvodních jevů - i tak mám co dělat, abych stávající situaci ukopla a s vodkou by to fakt nešlo.. Ale mám dotaz na DavidaN - já mám přesně pro tyhle stresy napsaný od MUDr. Neurol, ale stačí mi, když fakt vím, že mne čeká děsnej den a od rána se už klepu a cigára to neřeší - už to celkem poznám ty fest stresový situace - dám si půlku 0,5 Neurolu. Zklidní mne to, ale nevím, jak bych to popsala - mozek funguje pomaleji, ale tak nějak důkladněji. Jsem někdo jiný - nemám stres a nervy, ale také žádné jiné reakce - zombík bez radosti, emocí. Nechce se mi spát nebo tak hned, ale po šesti hodinách trošku útlum, řešen nejlépe čajem s medem.
Chci se zeptat, Davide, jak můžeš do sebe rvát ten Neurol ve větším množství a jak to pak vůbec funguje? Vždyť tě to musí úplně odrovnat..a denně?? Nebo si zvyknu časem na větší dávky?? Jako o fungování alkoholu toho vím dost (viz zde), ale tohle.. Pokud to nebude vadit adminovi a tobě, ráda bych se dozvěděla něco bližšího ... nerada bych opustila alkohol a spadla do Neurolu .. i když mi to zatím myslím nehrozí. Děkuju
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...104105106107108109110...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter