Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...107108109110111112113...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Zdendo (sk) i ostatní,

Dnes 8. dní čistý, modeluji – svou abstinenci ! Prozatím mi to v mém chráněném prostředí jde. Nácinka mi moc pomáhá, nejen ona i příspěvky zde na fóru, lidé jste skvělí jak společně dokážete zabrat a pomoci v prvních minutách, kdy se člověk např. jako já před týdnem, dnes Zdenek rozhodne ukončit spolupráci s chlastem. Zdendo, stejně jako všichni co ti dnes pomáhají a přejí, tak i já si moc přeji, abys ty první hodiny zvládl. Neútoč na ty co ti pomáhají „ JanaK “ , zaútoč všemi zbraněmi co ti v hlavě zbyli na alkohol a nepouštěj ho k sobě do těla ani do domova. Suchá domácnost je opravdu základ boje. Já řeším i jiné zdravotní problémy, ten žaludek a krční páteř, tam je to ovšem ještě na delší dobu. Přikládám to k mému životnímu stylu života, zaměstnání a směnému provozu, kdy strava a spánek je naprosto nepravidelný. Jsem dnes i rád, že když tu vymodelovanou novou abstinenci nepokazím, budu moci s čistou hlavou řešit spousty problémů, které bouchají u mě na dveře. Kdybych musel do ozdravovny na šest měsíců, vše by bylo o mnoho procent horší. Zdendo chlape, naštvi se na chlast a začni !

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ladislave,
zdravím)))
kdyby Ti bylo moc smutno a chtěl bys jít na procházku, nebo kdyby přišlo bažení a pořebuješ se projít, tak jsem chtěla lobovat za místní utulek psů.
Omlouvám se za lobing, ale i toto může pomoct oboustranně a myslím v tom nějlepším zájmu pro obě strany.
Canisterapie taky funguje, tak proč ne "procházkoterapie".
Existuje program na venčení psů pro místní utulek. Stačí ho najít a zeptat se, budou jenom rádi.
Ladisu ,
jestli máš chuť na procházku a nechceš jít úplně sám, jdi vyvenčit psa z útulku, třeba někoho potkáš na procházce a ...
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ľudkovia viete, čo som zistil pri svojich pokusoch v minulosti o kontrolované pitie? Že pre alkoholika je kontrolované pitie hrozné trápenie. Aspoň pre mňa, ktorý nemá klapku. Dáte si 2-3 pohariky a dosť, aby ste sa neopili. A pri tom máte neskutočnú chuť piť ďalej. V najlepšom, keď dostávate slinu, musíte skončiť. Zistil som na sebe, že vôbec nepiť je oveľa ľahšie. Občasné cravingy trvajú len krátko, pár minút, tie sa dajú zvládnuť. Ja to robím tak, že odvediem pozornosť, aby som myslel na niečo iné.
Delírium ako také je hnus a je nebezpečné. Ale pod dozorom lekárov sa dá zvládnuť. Trvá niekoľko dní. Ale doprial by som vidieť trvalé následky alkoholu na človeka. Niektorým by to možno otvorilo oči. Mne primár v nemocnici pri opakovanom pobyte na uzatvorenom oddelení úmyselne ukazoval také prípady, že ako skončím, ak nedostanem rozum. Ale je pravda, že ešte mi nejaký ten rok trvalo, kým som dostal rozum. To sú stavy, kedy už ani doživotná abstinencia nič nezmôže.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtko,
pravda,
cravingy "trvajú len pár minút"....))
proto jsem nasadila v první dny Šaratici , po pravdě, pomohlo mi to....lepší , než studená sprcha, ta na mně zabírala opačne.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stapka mávám )))

To ale vůbec není hloupí nápad, beru ne vědomí a jakmile se dám opět do pohody a budu mít chuť na procházku, jedu si k vám půjčit hafana při té příležitosti, tvého manžu pošleme na návštěvu tchýně a půjdeme spolu na kávu a větrník bereš ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal :

Ale je pravda, že ešte mi nejaký ten

rok trvalo, kým som dostal rozum.

to se mám tedy ještě na co těšit
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Stapka mávám )))

To ale vůbec není hloupí nápad, beru ne vědomí a jakmile se dám opět do pohody a budu mít chuť na procházku, jedu si k vám půjčit hafana při té příležitosti, tvého manžu pošleme na návštěvu tchýně a půjdeme spolu na kávu a větrník bereš ?

....jak víš , že ujíždím po novu místo chlastu, jednou za čas i na zákuskách a zrovna na větrníku))))
...ale , takhle jsem to nemyslela, opravdu existuje "procházkoterapie"
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopka,

Vím a chápu, byla to legrace, ne nabídka k sňatku , jak píšu vše je možné .. čas ukáže
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ty Láďo, proč ty jsi si vůbec pořizoval kočku? Kocovinu jsi měl každou chvíli doma, takže jsi chtěl dokoupit kamaráda? :o))
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

včelař,

V té době před šesti/sedmi lety, jsem byl pevně rozhodnut, že žádná žena mi už nepřekročí práh bytu , kompenzoval jsem to kotětem - společníkem. Zároveň jsem věděl, že kotě není náročné na venčení, takže společník na debaty co neodmlouvá, nezakazuje a je kamarádský. Prostě Nácinka
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...107108109110111112113...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter