Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...108109110111112113114...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
Jinak sleduju, že les tu začíná být celkem fenoménem. On to možná nebyl tenkrát tak špatný nápad. Ujasnil jsem si tenkrát jestli fakt chci chcípnout jak prašivej skunk, nebo nechci chcípnout a tudíž chci žít. Když jsem odešel z lesa už jsem věděl, že s chlastem to nepůjde. Tím jsem měl vyřešeno tu otázku pít, či nepít. Měl jsem tenkrát hodně výživnej absťák a delírko a to jsem tenkrát upřímně litoval každého piva, které jsem kdy vyžral. To, když jsem věděl že chci žít, ale věřil, že ať udělám co udělám, že je to stejně marný, že je to můj konec... Byly to chvíle, kdy jsem si vyloženě přál, abych dostal ještě možnost prožít pár chvil coby abstinent. Bylo to ve chvílích, kdy jsem umíral.

Dostal jsem tu možnost a děkuji za ní každý den o který je tato možnost delší.

A pocit, že bych byl ochuzen o možnost se napít? Ne! Beru jako privilegium to poznání, že i "obyčejná" čistá voda dokáže zpříjemnit ty krásné chvíle žití. (mimochodem i na tu vodu se koukám dneska jinak - po zkušenosti s vodou z Vltavy, která můj zážitek s nejdrsnějším absťákem okořenila ještě o úplavici)

Chvilku to sice trvalo, než jsem došel k tomu poznání a než jsem si utříbil myšlenky, ale nadcházející období abstinence, které stále žiji je to nejjednodušší co jsem v životě podstoupil.
A stále opakuji, že smekám před Vámi všemi, kteří ještě neví z čeho mají mít ten strach, protože jste to ještě nepoznali.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Včelař napsal:

A stále opakuji, že smekám před Vámi všemi, kteří ještě neví z čeho mají mít ten strach, protože jste to ještě nepoznali.

... a rozhodli jste se už nyní s tím bojovat a zabránit tomu nejhoršímu co si můžete alkoholem přivodit.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo. U mňa to teda trvalo dosť dlho, kým som pochopil, že problémy sa dajú riešiť aj bez alkoholu. Ale to máš tak. Keď som bol prvý krát na psychiatrii, automaticky mi dali diagnózu F-10. Ale ja som sa alkoholikom necítil. Odmietal som to prijať aj napriek opakovaným pobytom. Jeden čas som tam chodil ako na klavír. Ja som bol kvartál. A niekedy, keď mi bolo fakt blbo, že som myslel, že už ma natiahne, tak som sa zbalil a išiel do nemocnice alebo mama zavolala sanitku. Takto to trvalo pár rokov. Už som tam mal pomaly prechodný pobyt. Obdobia nepitia striedali nemocnice. Fakt som toho za tie roky videl na psychiatrii veľa. A nepoučil sa. To je ako s našimi absťakmi. Vieme, že sú ťažké a aj tak sa napijeme. Pre mňa bolo najdôležitejšie, že som sa s tým zmieril a podľa toho aj prispôsobil život. Pre mňa bolo vždy ťažké zvládať problémové situácie. Keď som si vypil, boli mi všetky problémy ukradnuté. Horšie to bolo po prebudení na druhý deň. Zrazu som mal o pár problémov naviac.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ďakujem všetkým za podporu,vážim si to.Spal som z toho diazepamu,pomáha to.Už ma to ukľudnilo,pár dni ho budem brať.Som PN...kontrolu mám 31.8.Dovtedy si urobím taký detox...vitamíny B,magnezium,med,čaje sibylum mariánske a veĺa spánku,minerálky,a pravidelnú stravu.Je neuveritelné ako ten diazepam zaberá...som kĺudný a netrasiem sa..taký utlmený.Ináč mám suchú domácnosť...zbytok piva som vyhodil.aj 22 1.5 litrových fliaš vypitých +0.7l fľašku od borovičky.To som popil za 5dní...preto mi bolo tak na umretie.našiel som ich všade po byte,aj na záhrade..ah jaj!Spustili tú recidívu 4 plechovice desiny piva po ceste v pondelok z BA.Kontrolované pitie fakt neexistuje u alkoholika.Som závislý na alkohole...priznal som si to v Pezinku na liečení.Mali sme povinne v stredu a v nedeľu AA mítingy.Každý sa predstavil: napr.ahoj volám sa Zdeno a som alkoholik.všetci na to ahoj.Ak chceš môžeš sa vyjadriť.ak nie nič sa nedeje. Ešte prvý krát som bol v Pezinku privezený so záchrankou v 3/2015 z pohotovosti z Ružinova v BA.Ale na psychiatriu A odd.kvôli pozorovaniu na delirko.Tam boli iné diagnózy..schizofrénie,pacienty v klietkach,dementný pacienty..uf iná káva.Pacient išiel po chodbe...dal dole nohavice urobil malú potrebu v strede chodby.Prišla sestra...bez kriku mu dala handru a utrel to po sebe.Sestričky musia mať špecialny kurz asi.No zachádzam od témy.Budem bojovať ..môj sen je totálna abstinencia.Antabus je na SK zakázaný ,bral som campral proti baženiu,tak si ho znovu vypýtam.Je to drahý liek,no poisťovňa ho prepláca skoro úplne.Stačí nepiť..hm nervový systém je ako mínové pole narušený.Stačí kvapka a exploduje.Videl som CT mozgu alkoholika a abstinenta.Vidno rozdiely a dosť.Takže nemám na výber..idem do toho,natvrdo abstinovať a liečiť si post traumu z chlastu.Ešte raz ďakujem zo srdca za podporu.A kúpim si šaraticu vyskúšam.Budem referovať .pekný večer ešte
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, držím palce. Budeš doma, tak študuj ako zvládať cravingy
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

vela stastia Zdenek
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo,

ode mne máš úkol, každý den sem napíšeš pocity a začni životopisem, jsi na detoxu se mnou
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Ďakujem všetkým za podporu,vážim si to.Spal som...

...nemám na výber..idem do toho,natvrdo abstinovať a liečiť si post traumu z chlastu.Ešte raz ďakujem zo srdca za podporu.A kúpim si šaraticu vyskúšam.Budem referovať. pekný večer ešte

Zdeno, "drž sa!"

(Daj si predpísať trpezlivosťje mnohokrát účinnejšia ako Antabus!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Zdenku,
že ty nevíš co je Šaratica?)))Až poznáš, tak jak píšeš, tak poreferuješ...
Jinak všem
Držme se)))
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 23/08/2016 19:25 Provedl: Stopka.

Stopka, my na Slovensku poznáme šaraticu. A potom šprint na krátke trate.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...108109110111112113114...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter