Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...109110111112113114115...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Láďo. Ako na liečení. Minimálne štyri strany A4
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

krtek, tak tak
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Stopka, my na Slovensku poznáme šaraticu. A potom šprint na krátke trate.

...ale víš kolik tím získáš času))))
(osobní zkušenost v začátku).
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Myslím, že vo chvíli účinku šaratice by bol craving to posledné, čo by ma trápilo. Pri šaratici by som toho času na rozmýšľanie veľa nemal. To by bolo buď alebo...Nedajbože aby bolo obsadené
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ano, Včelaři, tvůj les a kompost JE fenomén.
Celkem to šířím i dál, mezi lidi, co tak nějak pijí furt a víceméně tuší problém, jen neví, co s tím. Odkaz na tohle forum a zejména třeba na tebe a Ladise už vyděsil spoustu mých přátel .. se dosud domnívajících, že denní pití je normální. A že jich je dost teda.
Jeden zkusil šest týdnů nepít - vydržel čtyři dny. A to si nemyslel, že je alkoholik .. no a našel odbornou pomoc a zatím pokud vím, nepije.
Ani vlastně nevíme, komu svými příběhy pomáháme. Takže sem asi budu psát i dál, ač nepijicí .
Třeba už jen proto, že kdyby před léty byla tato možnost, můj otec by se neupil. Nevěděl tehdy a neměl přístup k informacím o co vlastně jde a jak z toho ven. Kombinoval pivo a Diazepam, jen aby se mu ulevilo a bylo líp.Doktory to tehdy moc nezajímalo. Strašný.
A koukám, že i přes hafo možností si Zdenek opět vybírá Diazepam - jen tě utlumí, nic neřeší.
Hlavně si prosím tě, až přestane plně účinkovat (organismus si zvykne na dávky) nezalej ho borovičkou neb pivem. Efekt této kombinace jsem videla na otci, je to příšerný a tvoje dosavadní psychozy budou jako dětskej výlet.
Hodně sil všem
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

JanaK napsal:
Davide, dík za info. Pokud ti to doktor napsal "na spaní", je to blb....
Nenapsal jsi, kolik toho bereš. Já třeba znám případ, kdy ten člověk požije denně 10 tbl. - pak je odvykání sám doma životu nebezpečné - zlatej chlast. ...

Ahoj Jani. Nenapsal máš pravdu, je to tím, že nevím, kdo co tu čte a nechce se úplně otevírat, nicméně je toho dost. Pokud budeš chtít, tak napiš průvodní mail na můj mail a můžeme si o tom napsat více, mail je: DavidN98(zavinač)atlas.cz

Pokud jde o to spaní, je to s odstupem času opravdu problém. To, co píšeš je šílené, nedokážu posoudit, jestli Tě budí chuť na cigarety, ale pokud nemáš dostatečný spánek je to špatně, toho se hrozím i já. Já teda nekouřím vůbec, ale mám kamaráda a ten hulí "jednu za druhou", je mu 45, takže je proti mě docela starší a má velký problém s cévami a cukrovkou, ale měl dopravní nehodu a to kouření se u něj dramaticky projevilo až po nehodě, tedy cca 4 roky zpět a také si stěžuje na spaní, takže to asi není od věci, je možné, že to bude mít vliv. Jak jsem psal, já budu psát sem, co se bude dít při odvykání a hlavně potom, z nedostatku spánku mám hrůzu, mám totiž tendence to dohánět přes den když je chvilka, člověk je úplně "rozbitej".
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

jo, ono to sem asi ani nepatří - napsala jsem mail - a díky
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Přístup k informacím je krásná věc našeho rychlého neuvěřitelného lidského pokroku, ale myslím, že to moc lidí nezachrání. Malé procento, prostě načtou si a zjistí, že mají asi velký problém a kolik z nich to bude řešit? Nějaké pokusy budou, většinou o kontrolované pití- např. Šantal, Angie a stejně nakonec časem skončí v zajetých kolejích popíjení. Takže je to zhruba stejné jak před třiceti nebo padesáti léty a v naší středoevropské společnosti na rozdíl od severských zemí je to úplně normální, vysoká tolerance. Co se naopak zhoršilo tak mladí začínají popíjet v moc brzkém věku a my sme taky pili, ale ne moc veřejně, zašili se někam a tolik sme nevyváděli, víc se to hlídalo, jde teď jen o kšeft a restauráteři nalijí bez zábran komukoliv a stát má z toho těžké prachy, reklama na chlast na vás útočí úplně všude, za den můžete vidět jen autobus pomalovaný pivem třeba 30x. A to nemluvím o snadném přístupu k drogám, když moje neteř chodila v 15 na malém městě na gympl tak byla sjetá od pátku do neděle, nakonec skončila teda na chlastu a je to s ní teď blbé...

A je to hodně v lidech, Zdeno má podle něj super psychiatričku, ale to si zas já nemyslím, a s obvoďačkou ho udržují jen tak, aby přežil ty absťáky a on to všecko ví, každé malé dítě ví, že pití bývá škodlivé, ale sám to s těma dvěma doktorkama podle mě stejně nedá, kdyby si dal fakt poslední pokus a pak už půl roční stáž na PAL, tak má ještě šanci, pokud ve zdraví přežije další absťák...

Je to popsáno tady na fóru horem dolem a opakuje se to, ale já už tedy končím a opakování je matka moudrosti, takže to pročítání znova a znova má smysl, některé myšlenky sem si též uložil a dumám nad nima... pomáhá to.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Pert- myslím, že přístup k informacím včetně tohoto fora pomáhá víc, než myslíš. Tedy mně aspoň určitě. Nebýt to tu zde, asi už nežiju, nebo jo, ale někde ve škarpě s krabičákem.
Reklamy na chlast - už jsem to tu kdysi psala. V Tv, všude - navozují dojem, jak nám bude fajn po požití nejtvrdší legální drogy. I muži mají své dny apod. Pořád a všude.
Mladí to mají dnes těžký - ten přístup k čemukoli, jak píšeš. Mám dceru, dnes 25 let a období kolem 18 bylo náročný. Jasně, že zkusila vše dostupné, ale bylo jí tak blbě pak, že dnes ačkoli má genetické předpoklady, nepije, nekouří, nepožívá drogy. Jen je ulítlá na sport. Má sic s tím problém, neb všichni okolo lejou a drogujou, byť trávu jen a ona je za exota. Ale užívá si to .. jediný, na čem ulítává, jsou sladký zákusky..
Mno ale taky asi není dobrý trávit denně hodiny ve fitku.. ale furt lepší, než si endorfiny dodávat pitím
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...109110111112113114115...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter