Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...122123124125126127128...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 7 měsíce  
Ja napsal:
ona to ale istým spôsobom pomoc je!

Víš, já ti rozumím. Jen mám odlišný názor na pár skutečností. Podle mého subjektivního názoru, má každá mince dvě strany. Protože si nemyslím, že ještě patřím do odpadu, jsem zaměstnán, platím státu daně, zdravotní pojištění, sociální pojištění a ve chvíli, kdy bych neodmítl pomoc zdravotníků a dozvím se, že i když jsem v nitru svého domova s problémem, který je diagnostikován v mé zdravotní dokumentaci, bude se mnou ze strany zdravotníků zacházeno naprosto stejně, jako z bezdomovcem, kterého seberou někde na ulici, je pro mě nepřijatelné. Na každém Detoxu, je vždy jedno volné lůžko pro případ náhlého excesu. Jasně zdravotníkům bylo sděleno, že nejsem nebezpečný, nepoškozuji se. Přesto byla nabídnuta pomoc ve smyslu záchytné stanice či snad klece na příjmu psychiatrické nemocnice, to v případě poškozování.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Láďo, ale on ten kolega, co tě ponouk na dvě, možná "zbaběle neutekl." Měl po těch pivech a čtyřech panácích prostě dost. Rozpoznal, že je opilej a šel dom. Oni to tak dělaj, pijani. My ne.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:
Láďo, ale on ten kolega, co tě ponouk na dvě, možná "zbaběle neutekl." Měl po těch pivech a čtyřech panácích prostě dost. Rozpoznal, že je opilej a šel dom. Oni to tak dělaj, pijani. My ne.

Sochaři, trápí mě to, máš pravdu. Samozřejmě, že to byla moje chyba. Víš přesto si myslím, že když o tom kdo jsem věděl, neměl odejít. Já bych neodešel. Držím odjakživa jednu zásadu, s tím s kým přijdu do společnosti, také odejdu, ať se děje co se děje.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo vítej zpátky. Jen se Tě zeptám. Myslíš, že kdybyste odešli spolu, že by to změnilo něco na tom, že jsi rozjetej vlak už nedokázal až do pondělka ubrzdit? Udělal jsi chybu už, když jsi se nechal ukecat a do tý hospody vkročil, respektive si se napil. Tam se lámal chleba. Pak už jsou to jenom spekulace, ale výsledek je takovej, že jsi lil do pondělí. Takže chyba nebude v kamarádovi z práce, kterej Tě tam dotáhl.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Laco, aj mňa takto podrazili; a nie raz...
(...vtedy som tiež nechápal, že: "PREČO?!?")

Postupne začínam chápať omnoho viac, najmä teraz, keď som na druhom brehu "pijanskej rieky".
Odtiaľto to (teraz) vyzerá totiž úplne inak...

(Keď som pil - nevidel som, nechápal ani nerozumel.)
(Asi som ani nechcel... ktovie?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Včelař napsal:
Láďo vítej zpátky. Jen se Tě zeptám. Myslíš, že kdybyste odešli spolu, že by to změnilo něco na tom, že jsi rozjetej vlak už nedokázal až do pondělka ubrzdit? Udělal jsi chybu už, když jsi se nechal ukecat a do tý hospody vkročil, respektive si se napil. Tam se lámal chleba. Pak už jsou to jenom spekulace, ale výsledek je takovej, že jsi lil do pondělí. Takže chyba nebude v kamarádovi z práce, kterej Tě tam dotáhl.

Ahoj Včelaři

Změnilo by to asi jen to, že jsem mohl být doma a ne na očích městu
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Dokážu si představit, že nejsi nadšený z toho, že jsi si po nějaké době ušpinil kabát před veřejností, ale to je okrajový problém. Hlavní si myslím je ten, že jsi se zase napil. To je to oč tu běží. Zbytek jsou ptákoviny.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Víš, kdyby to bylo napití, či vypití pár piv a panáků. Ani největšímu nepříteli nepřeju stav, do kterého jsem vletěl VLASTNÍ CHYBOU !!!!
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

To jsou ty okolnosti kolem špinavého kabátu tak zlé? Psal jsi, že se nemůžeš dostat z kouta do kterého jsi se dostal. Co Tě tam dostalo? Chlast, nebo ty věci kolem? Řešil jsi tu insolvenci - odsaď vítr vane?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Myslím to tak, že alkohol je svině a já starej blbec co se nechal tím zmetkem chlastem přemluvit. To ostatní, jako je zhuntované zdraví a zbytek se snad srovná. Bohužel pro mně je to těžší a těžší.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...122123124125126127128...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter