Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok  
Páči sa mi Vaša verejná spoveď ~ *kvázi - PR-inventúra*.
Onedlho prebijete aj kroky programu v AA.

Teraz už len správne naladiť kompas a ukočírovať si TO vedome do triezvosti. Keep smiling!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No jo! Jukebox jsme taky rozjizdeli. My si doma hudbu poustime casto. Ale v ten patek a v sobotu bylo neco jinak, spatne. U poslechu jsem si vybavovala dituace s tim spojene, alkomozek mrcha nahodil prijemne pocity a myslim, ze to uz rozhodlo. A co Ty, taky chces prestat pít?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Petře N a jak to Ty vlastně máš, už víš, jestli si alkoholik nebo ne? Je to asi pět let co sem zaznamenal Tvé příspěvky, tuším máš o.kompulzivní poruchu... jak se to u Tebe projevuje? ...nemusíš odpovídat, nezlob se, jsem jen zvědavý...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

...ani nevím jak začít. Už to bude víc jak rok,co jsem poprvé přišel na tyto stránky. Pročítám si skoro každý den vaše příspěvky a říkám si, to všechno o čem je tady řeč přece dobře znám, tak co já budu psát. Všechno to tady je. Třes, úzkost, nespavost, pocení, deprese... Ale přece jenom bych chtěl vyjít z pozice ne(závislého) pozorovatele. Tak snad teď. Je mi čtyřicet let, rovných. Žiju v Praze. Piju deset posledních. Dost. K léčbě nemám odvahu. Nemůžu. Bojím se. Režim mi nevadí, ale to prostředí nezvládnu a ty lidi tam také ne. Vím to, vydržel jsem tam tři dny. Před léty jsem měl nervový kolaps a skončil v Bohnicích. A to už nikdy znovu...tam.
Vydržím nepít i týden, dělám si pěkně křížky v diáři, ovšem pak stačí jediná příležitost, něco co mě rozhodí, a jsem v tom zase. Nervy v kýblu. Nechodím do hospody ani do baru. Piju sám, doma. Já vím, to je blbý. Flaška ve skříni, flaška v kapse kabátu, flaška za skříňkou s televizí, flaška v koši na prádlo, pod gaučem..., no to asi znáte.A když je krize, stačí i čtvrt hodinky, kdy jde přítelkyně se psem ven, vyběhnu rychle za roh k "vietnamcovi" pro flašku. Zatím ještě aspoň stíhám ty prázdné flašky vyhazovat. Zatím. Je to jako zakleté. Přítelkyně, se kterou žijeme pět let asi něco tuší, ale jistě neví, ještě jsem pořád obezřetný...teda doufám. A pořád ještě nějak "funguju". Peníze vydělám, žádný průser jsem nezpůsobil. Stíhám. Jakž takž. Mám profesi, ke které patří "veřejné vystupování". Hlavně po večerech. A trému nezvládnu jinak. Ano.. byl jsem u známého psychitra, dostal jsem prášky /benzodiazepiny/, ale ty beru, jen když nepiju. Nic moc. Jen útlum a křeče v břiše. Nechci to brát.
Ale nejhorší jsou ty lži.."dneska jsem nic nepil drahá"...a půl litru vodky už v sobě. Hmm. Já dost vydržím. Vždycky to tak bylo. Nemotám se , nemluvím z cesty, nezvracím, ale možná o to hůř. Co se s přítelkyní známe jsem "popíjel", ale to ještě šlo...na kuráž. A bylo to pak lepší i v posteli,abych se tolik nestyděl... To už je ale dávno pryč.
A tak tedy všechny popsané příznaky v této kategorii jsou dávno již i mé.
Někdy myslím, že by snad bylo nejlíp, abych zalezl do nějaké jeskyně jako Včelař, ale na to nemám.
Tak proč vlastně píšu? Chtěl bych začít s vámi. Vy co začínáte. Nebo znovu začínáte.Chtěl bych, chtěl. Potřebuji podporu. Alepoň tuto virtuální. Mohl bych to tedy, tady táhnout s vámi? Od teď.
Dík. David
david
Fresh Boarder
graphgraph

Davide, tak pojď do toho se mnou. Já Ti s tou potřebou podpory úplně rozumím, mám to stejně. Vydržela jse, ale porušila a vše je zpátky, výčitky, depky, atd. A ostatní spoluabstinenti mi " utekli", mají náskok. Tak dnes jsi pil, nebo ne?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Davide,
tak si mi připomenul i mé schovky a lhaní. Jak přes kopírák a to ještě bych přidala pár skrýš...I popíjení potajmu na veřejným wecku někde na výletě...stačilo se stavit někde na cafe a já už měla sebou zásobu v tašce a honem na záchod.
Pak jedno pivo oficiálně, aby byla omluva, že je ze mně cítit alkohol, i toho jsem byla schopna.
Už jenom při vzpomínání mi to ani nedělá dobře, už bych to nechtěla znovu zažít.
Je dobře, že se přidáváš. Vítej!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj, dík. Ani jsem nečekal, že tak rychle někdo napíše. Jdu do toho. Není to konečně poprvé...V sobotu jsem byl na oslavě narozenin rodičů mé přítelkyně, musel jsem si dát "něco" před tím... Víc jak týden jsem byl čistej...no. Tréma. A včera jsem to musel dokrmit, aby to se mnou tak neklepalo. Navíc večer jsem měl vystoupení. A dneska taky...Tak začnem zítřkem? A jak ty jsi na tom? D
david
Fresh Boarder
graphgraph

Ano, pil,bohužel, ale jen docela málo. Dvě "ranní piva". Udržovací. A zavináč koupený cestou v řeznictví...blbec jsem :-)Na večer budu asi ale ještě stejně něco potřebovat...no, ale to dám. Díky moc! Budu rád, když mi zase napíšeš. D
david
Fresh Boarder
graphgraph

Ja uz jsem cista, ale klidne to s Tebou budu brat jako od zitrka. Asi jmesmesnis tim pocitanim dni, ale me to pomaha. Mam/mivala jsem - to podobne, klidne tyden nic, ale vikend zverstva. Nedele klasicky dpkrmovani, hladinka, pak vlastne min. den dva o nicem, psychicky i fyzicky. A to se zhprsocalo, fakt depky i bolesti celeho cloveka. Teď jsem vydržela 3 tydny. No ale vikend, hospoda ( tohle mame odlisny). Jinak je mi 38, mam 16 letou dceru a manzela. A peknou praci.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Já jsem pro...dík moc. Bude to lepší, když budu vědět, že to někdo počítá se mnou Přítelkyni o to žádat nemůžu, a ani nechci. To musím sám. Tak ještě ten dnešek nějak přežít... Ještě jednou díky. D (a pokud to není příliš troufalé, tak možná by byla komunikace třeba přes mail asi snažší, ...tedy v tom smyslu, že by to nemusel číst každý, kdo se tady podívá, tak jako původně i já...) Da
david
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...53545556575859...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter