Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok  
Taky jsem na zacatku psala svuj mail, ale nikdo nenapsal. Zvykla jsem si psat tedy sem a je to fajn. Ale nevadi mi psat si pres mail, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Tak pokud budes chtit, napis mi. Ja to oma obcas rikam dceri, je rada, ze to resim a uz kvuli ni bych chtela prestat, aby na me mohla byt hrda.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Máš mail...
david
Fresh Boarder
graphgraph

Ahojky všem,

tak, víkend začal a skončil v hospodě, neobešlo se to ani bez noční projížďky pro RUM na benzinu. Ani nevím a nerozumím tomu co se to stalo a už jsem pil. Myslel jsem, že budu ten koráb řídit Já, a ani jsem se nenadál a byl jsem na sedadle spolujezdce. Černý drak vyhrál, tentokrát jo ! hernajs ! Ale život jde dál, dnes jsem byl normálně v práci a odvedl co jsem měl.
Myšlenky jsou pomatené, zklamání … tak

1.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Vše probuzeno, jen se zvednout a jít pro chlast, poslední zbytky odporu odvanou a ani nevíš jak už ti to zas koluje v krvi, ta úleva... moje prožitky, uvažoval sem o přikurtování k topení... může se ti dařit vydržet do dalšího víkendu, já nevím jestli to zvládneš sám, podchytit od začátku psal Pavel a má pravdu, nepodceňuj to, stalo se už, zavolat- poradit se s léčebnou...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, to byl blbej víkend. Začni znovu, držím palce, ať to zvládneš, ať už sám, nebo s odbornou pomocí.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Pro Ladislava.. nesmírně jsem Tě obdivovala držela palce od začátku. Ses ožral? A dobrý? Přečti si první svoje příspěvky v tomhle vláknu, fakt to chceš zažít znovu? Já taky žiju sama, ale programově..líbí se mi to. Nepláču, že se mi dospělá dcera neozývá denně..ale máme hezkej vztah, páč jsme tak nějak vyřešily můj letitej chlast. Samo, že jí teď lžu - to chceš taky dělat? Jasně, že život samotáře je nudný a osamělý, pokud si ho nevyplní. Dosud to za nás dělal chlast - buď se pilo, nebo se řešilo kocoviny -furt bylo co dělat, i když v osamělosti doma .. a teď? Budem se litovat, jak nás všichni nesnášej.. a nemáme prachy... a vůbec.. viď? Není to jednoduché,Ladislave, ale je to náš život a nikomu jinýmu do nej nic není. Chceš-li se uchlastat - jsi na správný cestě. Jestli ne,zkus to znovu - třeba s náma tady. Moc Ti držím palce
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok  
Perte,

odpovím Ti zítra, mám to rozepsané.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

První co jsem tady četl, byl Ladislavův text. Taky mi v té době nebylo zrovna dvakrát dobře, to jsem ještě pil denně, takže když jsem to četl, snad jsem i rozuměl...a cítil.Fakt je, že Ladislav ušel cestu, na kterou já nemám ani odvahu se vydat. Takže si prostě nemyslím, že po relapsu začíná zase od nuly. Ta zkušenost tam je, a je odžitá. Jde asi o to najít sílu se vrátit. Zase to otočit. I prohra může být užitečná...věřím.
Jo a dík, že tu jste.
david
Fresh Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - dep Před 9 rok  
Pert,

papírově alkoholik jsem. Jenže k tomu papíru jsem přišel tak, že jsem měl akutní potřebu řešit OCD. (Pokud má člověk elementární pud sebezáchovy, tak hledá jiné řešení než sebevraždu.)
Co se alkoholu týká, tak jsem nepil ani nepiju každý den. Poslední dva měsíce na tom nejsem s chlastem nejlíp, ale je to dané tím, že jsem měl úraz a byl doma. Když pracuji tak piju pouze v pátek.
Co se OCD týká, tak si poslední půlrok nemůžu moc stěžovat, tři roky na AD pomohly.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - dep Před 9 rok  
Ladislave, tak co, jak jsi na tom? Moc na Tebe myslim a ostatni urcite taky! Ozvi se a opatruj se... Jsme s Tebou.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...54555657585960...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter