Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok  
Drazí spolubojovníci i ostatní,

Téměř dva roky jsem s vámi v tomto vlákně sdílel část své cesty životem. Musím přiznat, že mi tu bylo fajn a díky některým názorům od vás, bylo mé rozhodnutí úplně na počátku snadnější. Udělal jsem pro sebe velmi dobrý krok do dalšího života, a mé pocity, zde popsané jsem se snažil pro ostatní bojovníky pravdivě popsat. Nyní dostihl relaps i mě. I když si myslím, že to snad zvládnu již sám bez pomoci ústavní léčby. Co bude dál ukáže čas. Chtěl jsem vám hlavně napsat, aby jste se dále drželi abstinence, neprováděli pokusy jako já a dobře zvládali bažení. Žádné jedno za odměnu, ani birell ! Já se na čas odmlčím, myslím, že bych to zde již kazil. Budu vás číst.

Ladislav
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj všem: dnes 220. den bez gamblu a cigaret

Ahoj Ladislave,

neni ostuda zrecidivovat, ja naopak chapu jako velkou odvahu a opet vstanout a vzprima vykrocit vpred k abstinenci a posilnen zkusenosti recidivy udelat takova opatreni aby se to neopakovalo a drak se pakoval zpet do klece.

I na gamblerske diskuzi bylo v teto dobe nekolik recidiv a tri jsou zpet na diskuzi a sdileji s ostatnimi sve pocity ze znovu nastoleni abstinencni cesty a z jejich projevu citim, ze jsou radi, ze se mohou podelit s ostatnimi se svymi poznatky.
S plnou vervou popisuji sve odhodlani pustit se znovu do boje o svuj zivot, stanovili si opet a nova opatreni k zabreneni recidivy, zvladani bazeni....
Mohopu byt prikladem pro dalsi prichozi, ze vzdy je mozne vstat a jit cestou abstinence.

Preji hodne stesti
Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Ladislave,
nic zde nekazíš. I když třeba teď piješ, od toho to tady přece je. Relaps je JEN relaps, důležitý je zbytečně v něm nepokračovat. Jsi tu pro mnohé příkladem, popral ses s tím tenkrát ukázkově a teď máš možnost předvést, že i s relapsem se lze "poprat" a zase pojračovat k abstinenci. Ušel si velký kus cesty, Ty nejsi zase na začátku... Tebe asi rozhodilo to, že jsi strávil hezky čas se synem a pak.... Nevím, ale připadá mi to tak. Ale to vy byla přece škoda, už kvůli němu!!!!!!!!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ladislave,
nemyslím si, že j názor :"bych to zde jen kazil"je pravda, ba naopak. Je to sobecké ode mně, ale i já jsem díky Tvému relapsu více v kontaktu se svým vnitřním já. Jsme na tom časově stejně a Tebe dostihl relaps, takže si z toho beru sobecky něco pro sebe.
Zkoumej co Ti nejlépe bude vyhovat, jak se zvednout. Jestli Ti ted nevyhovuje častěji sem psát, tak nepiš,ale jestli Ti to pomůže, tak piš, piš...Určitě zpětná komunikace a i podpora zde bude a Ty sám pocítíš co je pro Tebe lepší.
Naposledy si napsal 1 teda první den, při Tvém posledním příspěvku jsem v něm již počítání neviděla. Už to nebudeš počítat? Já to nepočítám. Ze začátku jsem si trhala i v kalendáři, pak už ne.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:

Nyní dostihl relaps i mě. I když si myslím, že to snad zvládnu již sám bez pomoci ústavní léčby. Co bude dál ukáže čas.... Já se na čas odmlčím, myslím, že bych to zde již kazil. Budu vás číst.

Ladislav

tak pane Láďo, jsem rád, že jsi se konečně ozval, už jsem pomalu začínal mít strach, že ležíš někde ve škarpě
Myslím, že by nebylo dobré, aby jsi se úplně odmlčel a také si nejsem jist, že relaps zvládneš bez ústavní léčby - pokud jsi už jednou v životě "vyšrouboval" závislost na 100% , tak můžeš při relapsu "jet" až do delíria, alkoholové psychózy nebo epilepsie s risikem trvalého poškození mozku ==> pravděpodobnost je velmi vysoká
jak jsem tě tady sledoval po ukončení ústavní léčby, tak jsi dle mého dojmu asi zanedbal ten bod alkoholického desatera co praví : "Mám zájmy, koníčky a stavím si perspektivu." ... a řetěz se přetrhnul...bohužel
držím palce, ať se z toho zase dostaneš!!!
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Petře N takže vlastně nejsi úplně vnitřně přesvědčený, že jsi alkoholik. No a jak je člověk delší dobu sám doma tak se to víc rozjede a pít na AD není dobré, neměl bys pít na OCD vůbec. Ale to víš, a co dál, myslíš že to udržíš znova kontrolovat dál?

Laďo nic hernajs nekazíš a napiš co víkend jak to šlo, co mysl, klidnější?

Teď sem měl pár dní rušno, bylo fajn a zůstal jsem zas sám, ale že bych tu samotu zapíjel to ne... obracím to na humornou stránku věci a je to vám řeknu pěkná tragikomedie
pert
Platinum Boarder
graphgraph

třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - de Před 9 rok  
Pert,

přesvědčený, že jsem alkoholik opravdu nejsem. AD od února neberu.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - de Před 9 rok  
Ladislav napsal:
Včelař,

moc rád tě přesvědčím, že nejsem duch z mafie. Rád se s tebou setkám, nemám problém. Vše co jsem kdy napsal a teď čtu .. no, už zase piju, volal sem kam sem měl, není čas ani místo. Nech mě být

Laďo, zkoušej volat dál, jak není čas ani místo?! Nenech se odbýt, zajdi za svým praktickým MUDr., letíš jak šipka.

Dobře to napsal Včelař: "Přeji Ti, abys to i tentokrát zvládl. Prosím Tě nejen za sebe, ale i za ostatní. Piš sem."
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave,
bude se opakovat,ale i přesto, jestli Ti to pomůže prosím piše sem , určitě zde najdeš odezvu a i podporu.
Škoda, že mají všude plno,zkus obvolat co se dá.
Psal si o tom prvním pivu,ale jestli se můžu zeptat, tak potom prvním pivu za jakých okolností jsis i koupil pak ten další alkohol? Šel si už s tím cílem do obchodu? Dostal jsi flašu? Nemusíš mi odpovídat, jenom se ptám, jetli Ti to nevadí, nic na tom nehledej.
Tak moc si přeji abys to zastavil a vrátil ten vykolejený vlak na koleje, ale oba víme, že to musíš udělat Ty.
Posílám podporu, ale to je málo, to je v podstatě nic, ale více udělat nemůžu.
Budu ráda a určitě i ostatní z party když se ozveš.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:

Téměř dva roky jsem s vámi v tomto vlákně sdílel část své cesty životem. Musím přiznat, že mi tu bylo fajn a díky některým názorům od vás, bylo mé rozhodnutí úplně na počátku snadnější. Udělal jsem pro sebe velmi dobrý krok do dalšího života, a mé pocity, zde popsané jsem se snažil pro ostatní bojovníky pravdivě popsat. Nyní dostihl relaps i mě. I když si myslím, že to snad zvládnu již sám bez pomoci ústavní léčby. Co bude dál ukáže čas. Chtěl jsem vám hlavně napsat, aby jste se dále drželi abstinence, neprováděli pokusy jako já a dobře zvládali bažení. Žádné jedno za odměnu, ani birell ! Já se na čas odmlčím, myslím, že bych to zde již kazil. Budu vás číst.

Ladislav

Laco,
teórie o triezvení poznáš - vieš aj čo je posilňovacia liečba!

"Je len a len na Tebe kedy a ako sa do seba zahryzneš!"

("Čím skôr - tým lepšie!")

"S odvahou a odhodlaním do toho - polovica je hotovo!"
"Dôveruj si - máš na TO!!!"

(Tie dva roky ber nielen ako poučenie, ale aj ako dobrú rozcvičku a tréning!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...55565758596061...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter