Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...59606162636465...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok  
Myslel som vy ..ako alkači všetci.Nebudem predsa Ladovy vykat..on je ročnik 1970,ja 1969...takže tak.Sme vekovo rovesnici.Tie pribehy su podobne...Hlavny herec je : alkohol.A my to musime absorvovat..tie chute..si dat orosene pivo..Kurva,prečo niekto si da pivčo..a ja nemožem,?je to spravodlive?Asi už mam odpite..no budiš.Akceptujem.Musim si zrovnat psychiku..to je cele.Asi fakt je hranica odstrihnutia od chlastu cca. 1 rok,musim sa namotat na ine slasti. inač je to šlus..chcem!!!byt zdravy..možno som trapny..stale pišem o abstinencii..no som fakt v krizi.Buduci tyždeň sa rozhodne.Mam šancu...snad.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Láďo, ale to že teď nemáš rodinu neznamená, že nebudeš mít v budoucnu další. Víš něco ti napíšu. Před tři čtvrtě rokem jsem pátrala v Čechách po mém bratrovi. Má velký problém s alkoholem. A měla jsem informace, že již dlouho neplatil předtím alimenty. Tak jsem obvolala všechny možné známé. Měla jsem strach aby neskončil jako bezdomovec. A víš co opravdu skončil. Tak jsme dojeli do Čech. Dopředu jsem mu zařídila tady v německu práci a byt. Půjčku na kauci v práci pak kam nastoupil. Byt jsem mu sehnala ve stejném domě kde bydlíme my. Nakoupila jsem mu veškeré nutné oblečení a hygienu. Do baráku když jsme šli. Musel si dát na hlavu kapuci, aby ho nikdo neviděl. Pak si dal koupel, ostříhala jsem ho v rámci svých možností. V práci se perfektně zapracovat. Pil, ale tak normálně. Byl bezproblémový. Od dubna jsem mu našla práci za 18 euro na hodinu. 23.2 jel do Čech vlakem pro novou občanku. Končila mu platnost. A zatkli ho za neplacení alimentů. Měl by to tak na tři roky natvrdo. Zařídila jsem půjčku v bance a od čtvrtka je na svobodě. Tím chci jen napsat jak může dopadnout ten kdo ztratí motivaci. On předtím již všechno vzdal. Teď je z něj zcela jiný člověk. A Láďo ty jsi bojovník. Já ti věřím, že to zvládneš. Pokud máš práci a kde bydlet. Tak ti nic nebrání v tom aby jsi si jednou založil novou rodinu. Hlavně to vydrž a nedej se. Jde o tebe, o tvůj život a o tvojí budoucnost. Časem si zkus podat inzerát na seznámení. Neměl by jsi zůstávat sám. A taky nezůstaneš protože já jsem přesvědčená, že ty to teď zvládneš. Najdi si cíl. Tu novou přítelkyni. To je podle mě dost dobrá motivace, co myslíš?
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Zdendo,

Tady na fóru není třeba vykání. Jsme jako malá rodina – komunita co se snaží porozumět jeden druhému. Pokud to, ale někomu vadí, je třeba to respektovat. Mě osobně tykání nevadí, takže žádný problém. Jinak Zdendo, mám radost, že je ti dobře a to od srdce. Kéž by to vydrželo co nejdéle = roky. Já si moc nevěřím, ale udělám vše co bude v mích silách pro návrat k tomu, abych se zase mohl na sebe podívat do zrcadla po tom všem. Dělám to přeci pro sebe, protože chci žít.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak teď zatni zuby a všecko to vylej Pro jistotu.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Šárko

děkuji ti. Musíš být báječná žena
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Péťa ,

teď tě asi naštvu, ale ještě to neudělám, ale neboj, je to pryč.
Pokud budou alespoň dva dny v pohodě, což musí, neb sem najel raději na medikaci - deprese. Udělám to. Minule jsem to vše vylil, je to pár dnů a pak to šel stejně koupit, myslím, že tahle má volba bude oki a zvládnu to snáze. Jinak díky že jsi se ozval. L
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Lado,to chce pauzu.Alkohol stopku.Ako naše zlatičko Stopka...Asi ma problem ..ach no sme len ludia. No chybaju mi jej komenty.Takže..Ladislav..teraz je to fuck..no akonahle vystriezveš....antabus a liečba..inač všetko prehraš.Budeš len Ty a chlast.Bodka.Smutna predstava..no ja som na tom detto.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo

asi sem to špatně napsal, já sem čistý, jen to co bylo doma sem odnesl pryč z bytu. Dnes to ještě ale nebudu vylévat, vlastně sem měl problém se toho vůbec dotknout, když sem to odnášel. Za pár dní to někomu věnuji
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to je ina kava..Zase nas budeš inšpirovat k abstinencii.No si ikona ,na tomto webe Lado..tak nas ved.Cesta abstinencie...je bolava..no jedina spravna..Dame to spolu..čo nam zostava?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, )))) ne co nám zůstává, to je špatně, nás čeká život, super dny plné slunce a radosti, že nepijeme
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...59606162636465...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter