Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 12 měsíce  
Tak jsem vstal asi zadkem napřed, nic mě nebaví a je nějak moc hodin.

Chtěl jsem vám dnes vlastně říci toto, než do sebe narvu: hořčík, béčko, céčko, veral, mydocalm a neopomenu ani diazepam.

„ Alkoholismus je smrtelná nemoc. Každý trošek alkoholu by pro mě znamenal konec krásného života. Nesmím dopustit, abych ještě někdy pokazil, co jsem tak pracně vybudoval. Už nechci nic ztratit. Včera jsem se nenapil, dnes nemám chuť, odložím to až na zítra “

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 11 měsíce  
Chtěla bych jen krátce napsat všem, kteří četli můj příspěvek o depresi, že už je mi líp. Antidepresiva díkybohu zabraly, sice to pořád není ono, ale už dokážu fungovat, i chodím do práce. Jsou tu sice stále ty myšlenky "proč" - proč žít, když stejně zestárnem, sežerou nás hnusné nemoci, budem ostatním přítěží a pak umřem.... no ale tyhle myšlenky naštěstí nemám pořád, už mám i dobré chvilky kdy mám z něčeho radost. Tak se všichni mějte super střízlivě a važte si toho, že jste "jen" alkoholici - může být i hůř. Jo, vlastně jsem v léčebně zažila i paní, která právě procházela chemoterapií (recidivující rakovina), tak to jsem byla už opravdu v šoku, to bych asi nedala, nenašla bych motivaci k léčbě alkoholismu, když by mi za krkem seděla rakovina.....
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:

„ Alkoholismus je smrtelná nemoc. Každý trošek alkoholu by pro mě znamenal konec krásného života. Nesmím dopustit, abych ještě někdy pokazil, co jsem tak pracně vybudoval. Už nechci nic ztratit. Včera jsem se nenapil, dnes nemám chuť, odložím to až na zítra “

ladis

Ahoj Ladislave,
skvělý citát a silná a účinná afirmace.
" včera jsem se nenapila, dnes nemám chuť, odložím to na zítra".

...a tak dál..den po dni ....

děkuji, děkuji
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj, celé jsem to přelouskal.Taky bojuji s chlastem.
Mám pocit, že zásadní chyba nastala ve chvíli, kdy jsi vzdal boj o sveho syna.
Mohl jsi za nim jezdit vlakem, busem, pesky.Vymluva na prachy je jen vymluva.
On mohl byt novy impuls, novy zacatek a ty jsi to tak snadno vzdal.
Zkus to znovu a pořádně.To že jsi tam párkrát byl, ještě neznamená, že si z tebe kluk sedne na zadek.
Opravdu zkus to znova.
Držte se...
Jakub
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Jakube

Nevzdám se bez boje, máš pravdu, již plánuju, kdy pro něho opět pojedu. Byla to výmluva. Jsem již 14 dní po recidivě čistý a samozřejmostí u mě je pokračovat v abstinenci i přes tento úlet.
Stejně mi to nic nedalo, bylo mi jen zle s výčitky + deprese a je pravdou, že za těch 14 dní co jsem prochlastal sem mohl mít minimálně dvě cesty pro syna.

Děkuji ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Víš Laďo, dokážu se do tebe vcítit.Ty depky atp. velmi dobře znám a vím, jak chlast uvolní a problémy jsou fuč.Tedy nejsou fuč ale se 2 promilema v krvi se snáší líp.
Psal jsi o samotě a ubíjejícím stereotypu.Já taky pracuji ve fabrice na směny a znám to.
Proto si myslím, že by ti syn mohl pomoci.Víc se mu věnovat, naplnit čas s ním.
Co víš, půjdete do Zoo a zakecáš se s nějakou maminkou.Přeskočí jiskra a život se ti může otočit o 360 stupňů.
Pokud nechlastám beru AD abych mohl fungovat.
Drž se!
Jakub
Fresh Boarder
graphgraph

Ládis, žiješ?? Ozvi se, mám starost
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj Šantalka i ostatní

díky za optání , ne nic se nestalo, nepiju a ani nebudu, stále ještě do konce měsíce mám ty rehabilitace. Jinak jsem si našel nového koníčka, začal jsem zpracovávat veškeré staré rodinné filmy nahrané ještě na VHS i kazety 8, do digitální verze. To ti je tak časově náročné , že nemám na nic čas. Už se těším i na dovolenou.

PS: Abstinovat chci, protože se cítím jako vítěz, černý drak je uzamčen v žaláři.

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak teď nevím kam to napsat. Chtěla jsem hlavně santalce, ta má ke knížkám blízko. Ale jsou tady i jiní ,které to muze oslovit. Pro mě osobně a pro moji abstinenci má obrovský vliv AA. Co se mě týká, velmi sugestivně a realistický je to popsáno v knize Stephena Kinga Doktor Spánek. I jiné jeho knihy jsou spojené s AA,i on sám si zřejmě prošel našim společným peklem, ale tahle naprosto reálné ukazuje vztahy v AA , touhu pomáhat si navzájem a pomocnou ruku, když je to potřeba.
leah
Junior Boarder
graphgraph

Já myslím,že ta soudržnost je znát i tady. Mě osobně těší každý úspěch každého a sere mě pochybení a nevydržení jiných. Zároveň se z jejich chyb učím. Začal jsem pozorovat, že též ochabuji co se týče chuti přispívání, protože po nějakém čase se zde ukáže někdo "novej" se svýma zkušenostma jako teď Zdeněk a píše svůj příběh a návody. No a zjišťuji, že je to to samý, co tu psal někdo jíný, psal jsem to já, když jsem tu byl novej a píše to teď někdo novej a bude to tu psát v budoucnu zas někdo. Furt je to to samý.
Důležitá je asi ta dostupnost a interaktivita. Ale pro mě osobně byly návštěvy v AA obrovskou kladnou zkušeností a vždycky jsem věděl, že do dalšího týdne vydržím. Přestal jsem tam chodit protože jsem přestal vycházet časově. No a za pár týdnů jsem v tom lítal po brutální chybě zas... Na AA se mi nezdálo jen to upínání se na Boha. Jenže to jsem ještě nevěděl, že se v jednom prima absťáku s ním sám setkám. Od tý doby se k té síle, k tomu něčemu a ano k tomu nějakému Bohu též upínám a jsem klidnější... Ono si myslím, že dřív nebo později přijde každý na to, že to naše abstinování není úplně až tak v našich rukách jak si myslíme. Ale jít tomu naproti určitě pomáhá.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...65666768697071...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter