Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 11 měsíce  
No, že budu na netu zrovna odvykat, to bych nikdy neřekla . na knihu se moc těším, škoda, že ji už nemám na víkend. Kluci i holky (to mě taky vždycky pobaví, kdoví, kolik nám vlastně celkem je), držím palce, všem...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 11 měsíce  
A co vůbec Ladislav, už je na dovolené, nebo na nás jen kašel?? ladis, ozvi se
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 10 měsíce  
Dee napsal:
Tady převažuje názor, že abstinenta čeká věčný boj a pokušení...nikdy jsem to tak nepociťoval....prostě nepiju a neřeším to....nebojuju....nepřemýšlím o tom kde sehnat jaké dobré nealko...dám si pito nebo radlera
Dám si Pito , nebo Readlera, někde si dokonce psal , že nění problém si dá sklenici na přípitek ...nebudu citovat.
Vše je vyšší level, pro mě osobně neznámý, nekdo tu už o něm psal, ale to nění důležitý.
Já když tady budu propagovat jako alkoholička, že jsem to dala sama, tak budu napadnutá a plně to chápu. Mám doporučit odborné rady.
Ty tady, budeš propagovat, že si dáš, uhlídáš to...ano taky to jde, ale já si dovolím oponovat páč standartně se doporučuje to nepokoušet...takže víš o čem píši.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopka napsal:
Dee napsal:
"Tady převažuje názor, že abstinenta čeká věčný boj a pokušení...nikdy jsem to tak nepociťoval....prostě nepiju a neřeším to....nebojuju....nepřemýšlím o tom kde sehnat jaké dobré nealko...dám si pito nebo radlera"

"Dám si Pito , nebo Readlera, někde si dokonce psal , že nění problém si dá sklenici na přípitek ...nebudu citovat."

"Já když tady budu propagovat jako alkoholička, že jsem to dala sama, tak budu napadnutá a plně to chápu."

Stopôčka,

ja si namiesto toho vystriem nohy pod stolom...

Dôverujem Ti a budem len rád, ak TO zvládneš úplne sama; aj bez *Radlerov, Pita alebo Birellov*, Sládkových limonád, *rumových alebo iných esencií*, pretože je to o vnútornej sile a presvedčení vlastného ja a nie o náhrade drogy za fetiš alebo symbol drogy/agens.

Život bez "nealko"-pív je stále život a remisia canceru je víťazstvo života, ktoré Ti úprimne a zo srdca prajem. "Nebojuj - triezvo ži!!!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Opět mě nezbývá, než žasnout, co se dá vybásnit z několika vět co jsem tu napsal....Ja...co blbneš, jaké rumové esencie, jakà náhrada drogy a jaký fetiš? Proč bych si nedal na co mám chuť, když vím, že mi to neuškodí? Proč bych měl bojovat s Birelem? Žiješ ve světě permanentního pokušení, takhle já neuvažuju. Zavři už tu Bibli a zkus se dívat na svět střïzlivě...ano střïzlivě...protože ač abstinent střízlivý nejsi.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Chlastu se nebojím, vím dobře co se mnou dělá a kam to vede. Nic tu nepropaguju, žádné kontrolované pití...čtou to tu snad dospělí lidé. Mimochodem metoda totální abstinence není preferována nikde ne světě, mimo naší Skálovy školy. Převažuje individuální přístup....lidi nejsou ovce....Ti co nejvíc vykřikují o totální abstinenci mají za sebou už několik recidiv...oni nemají jinou cestu. Ano já jsem měl nedávno alkohohol...deci šampusu před 14 dny....a ono nic...nemám chuť se opíjet..asi jsem špatný alkoholik.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Každý z nás tu chodí z nějakých důvodů, každej si hledá svý kam sebe vrazit... Jednomu to fórum pomáhá, druhému už nemusí... to neustálé čtení o alkoholu se moc vtírá do mozku do podvědomí, možná u mně před lety bych to tady nemohl sledovat, stahovalo by mně to a lepší by bylo chodit nahlížet jen při krizích a hledat ty věci proč se nenapít, nepodlehnout... prostě žít si ten svůj střízlivý život tak jak jsem si to vytvořil, nic není zadarmo, dá to práci a chce to čas, který smysluplně využít, né jen čekat, že to odezní samo, musí se tomu pomoct.

No asi tak nějak. Teď nebojuju s alkoholem, kašlu na na to, přes den, noc, žiju normálně. Někdy to prostě neovlivním a přichází to, nečekaně, je to tam furt zavrtané a ovlivňuje to moje myšlení, nechávám to vyšumět, snažím se toho nevšímat. Jak to otravuje moc dlouho jdu na pokec s chlapama nebo terapeutkou a zas to odezní... Tak to mám já, nepokouším to ani Birelem, ani líznutím, čicháním, nestojí mně to za to tahat hada za ocas, do vyššího levelu asi nepostoupím a je mně to jedno. Vyhovuje mně to tak jak to je. A jsem spokojen.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladis, vsechno nejlepsi k svatku, jestli se nemylim, cheché
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantálko Děkuji

Oslavil jsem v pizzerii - sýrová a tonik s ledem
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Cheché, kdy má svátek Šantal?

Laďo taky přeju, já z nějakého důvodu tonic nemůžu. Vždycky mně jaksi připomínal ten chlast- tonic s něčím. S kofolou problém nemám, a to byla půlka petky kola a druhá půlka vodky tak ze dva roky...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...67686970717273...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter