Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...70717273747576...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 9 měsíce  
Láďo, to, že jsi tu popisoval pocity z dovolený myslím nevadilo absolutně nikoho. Pokud však očekáváš, že třebas já Tě budu poplácávat po ramenou jakej jsi kabrňák, že si troufneš na rakii, nebo pivo, to přece nemůžeš čekat.
Jinak bych Tě rád ujistil, že nemám zapotřebí se tu snažit někoho ovlivňovat. Ano, toto fórum jsem si zvykl navštěvovat o volných chvílích a čerpám tu poznatky jak ty, které mě varují, tak ty, které mi pomáhají v mé abstinenci. Každopádně to co zde píšu nepíšu abych někoho urážel, dával mu najevo opovržení nebo cokoli negativního. Snažil jsem se vždy v rámci svých vědomostí a poznatků pomoci těm, kteří svádějí boj s démonem s kterým já sám bojoval zatraceně dlouho.

Pokud máš pocit, že se podílím ,jak ty píšeš, na úpadku tohoto fóra, není problém. Dej mi o tom vědět a já v tu ránu přestanu s příspěvkama. Nemám s tím problém. Ono tu stejně všchno bylo stokrát popsáno a když nebudu já, najde se někdo jiný.

S pozdravem abstinenci zdar.

Včelař
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Včelař, tuším že náš věk je tak nějak podobný. Absolutně nikdy mě osobně nevadili příspěvky od nikoho. I já zde čerpám a popisují své poznatky. Nechme toho, vše dobré a mír. S tím plácáním máš pravdu, to dělat nebudeme. Víš ono se z alkoholismu podle mě dostává lépe s příslušníky rodiny a zázemím, než když po člověku ani pes neštěkne. Mi dva se štěkat nebudeme. ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav, píšeš:
To víš teď kalim a ztratil jsem důvěru.

Laco, stratil si dôveru v seba?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja,
Věřím si stále stejně, a co se počítá, ať věří kdo chce a kdo chce nemusí, že nepiju.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ještě to opravím, nenapsal jsem že jsem se nenapil, ani to, že už se nikdy nenapiju. Píšu, že po návratu nepiju a v úmyslu to ani nemám. Ale co bude zítra, či za měsíc ? to nevím
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, tak se do toho opři. Troufnu si tvrdit, že si dokážu představit, že to pro člověka samotného není nejjednodušší. Měl jsem to štěstí, že se mi asi zázrakem nepodařilo ženu s malou natolik odpudit, aby utekla. To co jsi v životě už i díky alkoholu nevyřešil nejlépe je pryč. S tím už nic neuděláš. Můžeš udělat něco s tím co přijde v nejbližších chvílích, ale i v těch chvílích vzdálenějších a těch hodně vzdálených. Přeju Ti, abys přišel na to, že ani to jedno pivo Ti nestojí za to, abys podstupoval ty boje zas a znova. Nevím, jestli platí nabídka třebas Jany K, že by příště razila s Tebou. To je slušná motivace. A když nepojede Jana, pojede někdo jinej. Ale chce to jen jediné a Ty moc dobře víš co to je.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 317. den bez gamblu

Ladislave, bud zase tim Ladislavem, ktery svym pribehem motivoval zdejsi pritomne ci minule ctouci nebo diskutujici. Citim v tvych komentarich nadech hledani vymluvy a omluvy pro napiti-se na dovolene. Zrovna ty, ktery jsi rozdaval rady , navody, usmevy. Ber sve zavahani jako ponauceni pro dny pristi a pristi rok s JanouK uz to v pohode spolu zvladnete.

Taky jsem sam, dite, rodice, pratele jsou na druhe strane republiky a presto i s pomoci cteni tveho pribehu jsem se vrhnul na praci na sobe a pokjud se rozhodnu jet sam na dovolenou - tak s maximalni ostrazitosti budu volit a planovat opatreni proti recidive.
Jiste - recidiva nas muze prekvapit kdykoliv, proto se nesmi zanedbat neustala bdelost.

Mimochodem - i me se sdileni tvych videi libi.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Lemog, děkuji
Víš, věř či nevěr, opravdu jsem se snažil a zároveň vše prožíval i užíval ať sám. Vím že to dobrý není pokoušet osud, jen jsem tam nechal všemu volnost. Doma je to jiné, po návratu jsem bez jakéhokoliv problému zajel zpet do stereotypu a jedů dál v abstinenci a starých kolejích. ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, já Tě chápu, mám to úplně stejný. A zatím žádný problém. I když alkomyšlenky se vtíraj, ale nechávám je tak nějak plout bez povšimnutí, vím o nich, ale neberu je vážně.
Ja: občas tvým příspěvkům nerozumím (Slovenština + šipky + duchovno), ale máš pravdu s tím "jedním dnem" - dneškem, to mi vždycky pomůže, když myslím jen na ten jeden den, ne na doživotní střízlivost, ta mě stále občas umí rozesmutnět, bohužel. Ve mě se "to" ještě asi správně nezlomilo.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantálko, opravdu si nemyslím, že bychom spáchali nějaký zločin , budu psát o sobě, ale platí to všeobecně i na tebe. Ano já mám diagnózu v papírech = alkoholik = pobyl jsem v blázinci 5 měsíců a pomohlo to. Moje čistá abstinence trvala do letošních velikonoc. Ovšem, já si opravdu nemyslím, při všech vědomostech a zkušenostech, být úplně na začátku. Toho, že jsem se po 21 letech konečně někam podíval, nemusel si na to brát úvěr, prostě jsem ušetřil za chlast, nelituju. Nechal jsem tam 14 dní volnost. Nebylo mi zle, neměl jsem starosti, ani depky. Prostě pohoda. To, přeci ale neznamená, že jsem se vrátil a budu chlastat dál. Pokud to tak někdo bere, je to jeho věc a ne moje. Opravdu z toho nemám depky a ani chuť se napít. Myslím, že každý den se počítá. Takže Šantálko, vše OKI , jedeme dál ....

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...70717273747576...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter