Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...75767778798081...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 9 měsíce  
Milá, zlatá. Já to píšu co si myslím a netvrdím o tom, že to musí být pravda. Můžeš s tím souhlasit, nebo nesouhlasit. Toť vše. O Tvých problémech z dětství vím o pravdu hovno, proto jsem na to nijak nereagoval... Ale vím, že jestli si myslíš, že to vyřešíš chlastem, tak se pleteš. O tom zas vím něco já. Mám s tím drobet prax. Mimochodem nevím jestli to nějak přitahuju, ale dvě z mých předchozích partnerek prožily něco podobného co ty v dětství, takže i do tohoto drobet vidím. S přáním všeho dobrého

Včelař - nepsycholog
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Včelaři to bylo na mne? Vím, někde se tam ve mne pere moje dospělé já, které ví. Ale ještě je tam to dítě, které nechápe a které je zraněné. V tom mi nikdo nepomůže, ale i vypsat se z toho je úleva
Keksi
Fresh Boarder
graphgraph

bylo to Katce
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

A vím, že to vše je hlavně vztahem k tátovi. I když jsem udělala vždy co chtěl, nikdy mě neměl bezpodmínečně rád. Vždy jen za něco, uděláš VŠ, máš dobrou práci apod. Teď vidím přítele, který má rád svojí retardovanou dceru jen tak a najednou tomu dítěti ve mně je to líto....
Keksi
Fresh Boarder
graphgraph

Já tvrdím, že žít pohádku a život bez problému umí každý. Ale probít se všema těma sračkama toje pro fajnšmekry. Vypsání je asi zdlouhavé a v tom je asi se někde vypovídat psychologovi. Dřív možná na tohle měli lidi faráře ve spovědnici. Ale podle mého je to s psychologem jako s tím farářem, který mi bude radit jak na rodinné problémy, když rodinu nemá. A znovu píšu, že coby alkoholikovi snažícímu se nepít mi bylo nejlépe u abstinujících anonymních alkoholiků. Ví přesně o čem mluvím a já jim věřil, že ví jak na to. Jen v tý době , kdy jsem tam chodil jsem v sobě měl ještě to nebezpečné "nejsem na tom zas tak zle jak oni..." a taky jsem na to dojel. A věřím, že velká většina zde se vyskytujících si teď myslí to samé o mě. Možná jim to dává tu falešnou naději, že na tom nejsou ještě tak zle...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Tak muj Zdeno se neozval, muz taha veci do kufru. Deti maji tablet a pohadka a spat. I pres muj chlast detem a muzi davam hodne. Je to az neuveritelne pres Ty stavi co kolikrat mam. Vcelari ja pisu jen pravdu tak me prosim neosocuj z vcerejsiho ozlastvi. Ja si tu na nic nehraju a nekomu to asi nevoni.Zdeno drz se pak ti pisnu mail a muzes mi napsat, ale sem uz nenapisu je to likvidacmi pro me.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Já si to určitě nemyslím, chtěla jsem několikrát spáchat sebevraždu.
Keksi
Fresh Boarder
graphgraph

Keksi, já naposled loni. Chtěl jsem se upít. Nezdařilo se. Od tý doby prostě vím, že s chlastem to nejde. A tak jsem postupně tomuto poznání přizpůsobil život a hle, ono to jde a říkám si jakej jsem byl debil, když jsem na svět koukal těma starýma ožralýma očima.

A proč jsi teda přišla Ty sem? Vadí Ti, že se jednou za tejden, dva ožereš? Myslíš, že Tvoje pití Ti začíná vadit, nebo vadí někomu jinému. Kromě toho, že Ti je blbě ti něja dál komplikuje život?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Nevim, nejak citim ze je se mnou něco špatně a že mam s alkoholem problém
Keksi
Fresh Boarder
graphgraph

Nechcel som už písať, ale musím sa ozvať. Katka, moja mama si myslela to isté, čo ty. Ale strašne sa mýlila. Neznášal som jej pitie. Mali sme navarené, upratané, starala sa o nás, ale ... Možno by bolo dobré, keby sa niektoré matky spýtali svojich detí, čo oni na to. Deti majú neuveriteľný dar vnímania. Akurát si to v tých svojich malých hlavičkách niekedy nevedia dať dokopy, že prečo to je tak, ako to je. Nechápu to. Ale potichu trpia.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stránka: 1...75767778798081...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter