Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...82838485868788...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
ano, jdu hají, jsem čunátko fuj
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ladislav napsal:
je mi do breku, je mi zle, už mi to nejede, nikoho jsem nezabil ani nic. Zjistil jsem jednu věc venku, nikoho nezajímám. Já to vědel, ale , dohajzlu ještě to do sebe naperu,

Laco,
si poriadne zmätený. Si v kolotoči abúzerskej závislosti a nedokážeš sa už sám zastaviť.

Prestaň sa deptať muzikou od Stromboli a naordinuj si pokoj, ticho, odpočinok a pravý detox v liečebni. "Telefonovať vieš, tak volaj!"

"Liečebňu si zažil, režim poznáš, tak tu neplač ale zaber ako chlap a nakopni (si) vrtuľu a odfrč sa zoceliť a zahojiť!"

"Si decko alebo chlap?"

"Deti nechľastajú!... a od zlosti môžu aj plakať!"

"Už vieš, kto/čo si a kam smeruješ?"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ladislav, po tom, čo som pred obedom napísal, som sa išiel vonku prebehnúť, a keďže mi momentálne v aute hrá dvojalbum Stromboli, mám to v hlave a do komentára na Endomondo som napísal "Docela osiřela košilela" a na Facebook tiež niečo podobné. Potom prídem sem, a prvý neprečítaný príspevok - Ladislav Košilela. Je to možné?? Neskutočnú muziku robil Pavlíček a Basiková, tento album je megabrutáldobrý a mali za to dostať nobelovu cenu alebo niečo.

Ak si ozaj zaspal, tak toto čítaš po prebudení - tak ako, už si si hrkol ďalší, udržal si ho? Vyprdni sa na to, človeče.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Ladislav?
dufam,ze spis a verim,ze to zasa zvladnes
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař, čoveče myslíme úplně stejně. Když sem to četl, tak hned mně napadlo- že kdybych byl zdravý tak ho jdu hledat a na FB sem se taky díval a nakonec došel k tomu čemu Ty...

Jinak já míval po napití touhy si zejet vozem, měl jsem pikapa a bral to lesama, jak sem zapad v bahně na bok a ještě měl spolujezdkyni... teď mně z toho leze mráz po zádech. Stačila jedna blbá sekundička a zesraný život mně a nebo ještě někomu dalšímu, tfujtajbl.

Katarino, zvládlas to sama nebo s pomocí? Držím palce, za chvilku máš rok, já to oslavil vším co mám rád, hlavně nejlepšíma masovýma dobrůtkama
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Je to moc smutné, doufám že se do zítřka trochu vyspi a bude přemýšlet konstruktivně. Jsou to hrozně stavy..a ještě když clovek ani nemá komu se svěřit.
leah
Junior Boarder
graphgraph

presne tak.
Perte zvladla sama,ale hlavne vdaka Vam a ludom na tomto foru a aj vdaka tomu asi aj,ze som nechcela,aby moje deti mali taku matku ako som mala ja. tie stavy su hrozne, striedanie abstinencie s tymi alkoholickymi vyletmi ako to ja volam. najhorsie na tom v mojom pripade bolo to,ze mne to ani nikto nechcel uverit ani lekar. motivuju ma ti ludia tu na foru, keby mi Stopka nebola napisala ako sa mi dari, tak asi tu nikdy nenapisem. Ako pisal Včelař kazdy mame ten svoj pribeh a tiez ho mam ja ako on sa chcel upit v lese a mal z neho zazitky, tak aj ja ich mam. Casto tak nad tym rozmyslam,ze asi kazdy musime prist do bodu, kedy sa vratime na cestu spat alebo...
Ked tu pisal Včelař ten svoj prispevok, tak som sa v nom nasla, hoci som zena a mam skoro tolko rokov ako ja. a prave preto nechcem,aby moje deti a manzel zazili to, co ja a hlavne sa vo mne prebudila chut zit. psychika to je uz nieco ine za ten skoro rok sledujem,ze velmi som sa zmenila. verim,ze Ladislav najde tu silu a znova zabojuje. Jeho prispevky boli prve, ktore som citala ked som prvykrat tu zabludila.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

co napsat, věřil jsem vám a věřím, "ja" ani nevíš jak bych chtěl někam zavolat, ale co ta kočka ? jsme spolu už 8mím rokem, to jí nemůžu udělat. nejde mi to zastavit
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

co ti nejde zastavit o macku sa postaraju aj susedia nie?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

katka,

ne, vidíš to moc jednoduše. útulek, sousedi .. smrt, je pro mně, ona nic neudělala, to já
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...82838485868788...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter