Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...93949596979899...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
no krasne chlapci normalne ziram ako to ste ru rozbalili. vcerař teba by som niekedy potrebovala u nas doma. dokazes ma pobavit. nielen teraz ale aj predtym tvojimi prispevkami.
Ladislav ako povedal Včelař poseres to myslim si ze nie verim ti tak ako verim ja sebe samej. drzte se hosi
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Gennosuke skvěle napsal:

Tak jsi to podelal, no a co? Co bylo to bylo a na to sere pes - dulezity je co bude! Myslis ze jsi prvni? Nebo ze to bylo naposledy? Ciste statisticky, pokud hodlas dozit jako abstinujici alkoholik tak je velmi pravdepodobne ze budes recividovat v budoucnu jeste vicekrat. Ma to byt duvod k depresim nebo k obavam? Proc? Dulezity je aby az to prijde tak jako to prislo letos tak jsi to zvladnul a dokazal jsi pokracovat dal...[/quote]

Ladislave, mám radost z Tvé reakce, nevzdáváš to a máš odhodlání.

"hezky napsané, díky, ale ta poslední věta ... dej mi aspoň dva dny"

Vím, že to dáš a z tohohle maléru vyjdeš posílen o další zkušenost.
Držím palce.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Leni,

však i ty jsi šikula, máš přede-mnou náskok, pokračujeme, každý den se počítá, stejně tak počítám i s Katkou a každým zde, pokud to jen trochu půjde pomohu. Zdraví lidé venku nám moc nerozumí a myslí si své, já je chápu, ovšem jen mi alkoholici víme jak to je doopravdy
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

katarina napsal:
vcerař teba by som niekedy potrebovala u nas doma. dokazes ma pobavit.

Což o to, pobavit bych dokázal, ale žena to pak těžce nese, takže jediný "pobavení" mám povolený to od včel.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ládi,

naprosto s Tebou souhlasím. Pouze člověk, který si prošel svým (nyní myšleno - pití, přiznání sám sobě, že jsem alkoholik, rozhodnutí, abstinence, recidíva atd.) dokáže porozumět a ví.
Máš pravdu, že se počítá každičký den. Já například někdy počítám každou hodinu ba minutu, než přejdou nepříjemné až zlé stavy.
Držme se !
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Ladislav, som myslel čo urobiš...po recidive.Tu nejde o alkohol...teba niečo trápi..a veľmi.Dnes som bol u psychiatričky...ja jej poviem všetko...je v mojom veku cca..ked idem od nej....ako som uplne v poho.Nechápu to ludia so vztahmi..s detmi..ten ASPEKT byť sám ..mačka je irelevantná partnerka cica- mica.. živy tvor. Bodka.chceš viac.p.s. si ikona..ty MUSIŠ! ..nás viesť...nás alkoholikov..sme iný,sme závislý a to nás segraduje v spoločnosti...Zdendo
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, taka cica-mica v posteli pod perinou nie je nikdy na zahodenie. Ale trochu iná než Láďova.
Dúfam, že to Láďo zvládneš. Ale pozor, nebude to ľahké. Tento rok to tu už bolo dva krát. Na jar a po dovolenke. Niečo musíš zmeniť, aby to nedopadlo podobne.
Zdeno, on nemusí nás alkoholikov viesť. Napríklad mojím vzorom sú abstinenti z klubu, ktorí už abstinujú mnoho rokov. Čiže keby to nedajbože opäť pokazil, tak padneme aj my? Každý z nás to robíme v prvom rade kvôli sebe. Dá sa povedať, že jeho tam dostalo to jedno blbé pivo k vepro-kendlo-zelu. Skôr si treba vziať príklad z toho, že aj to jedno pivo je pre nás nebezpečné. Bol to zbytočný hazard samého so sebou. Nestojí to za to. Ale držím mu všetkých 20 palcov, nech to zvládne.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtko..mal si delirium tremens?ja nie.vďaka bohu.a som ateista.Krtek ako dlho abstinuješ? myslim úplne ani bez torty s rumom..hm
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař tak to bolo dobre konecne niekto kto rozumie humoru
u nas doma to nikto nechape tak aspon takto.
my alkaci sme uplne ini péresne tak ako tu to niekto pisal.

Zdenek aj som dnes na teba myslela ako sa mas
asi kazdy si musime vypit ten svoj rybnik ale najviac ma stve to ci vlastne sa za to hanbim ze ja zena a matka som to dala do takeho stadia. ked si spomeniem na tie situacie dozadu tak len krutim hlavou ale netreba sa obracat spat treba zit pre dnesok a verte ze ten zivot je teraz aj celkom znesitelny. kazdy mame svoj pribeh
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Krtko, píšeš:...Bol to zbytočný hazard samého so sebou. Nestojí to za to. Ale držím mu všetkých 20 palcov, nech to zvládne.

Krtko,

Ty máš až 20 palcov?

[Mám síce dovedna 20 prstov a z toho sú 4 palce, ale naraz uchopiť a držať dokážem iba dva (buď palce rúk alebo nôh)].
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...93949596979899...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter