Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...979899100101102103...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 8 rok, 8 měsíce  
Ladislav..myslim?že si ešte trošku pod vplyvom.. som trošku psychológ KATKA..dáme to .ináč to nemá zmysel...toto fórum.Jednoducho som zlyhal..som alkoholik...recidíva je súčasť našej choroby.Mám sen.Mám prečo žiť..urobím to!!splním si ho...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdendo,

odpoledne jsem četl tvůj příspěvek, ve kterém píšeš, že jdeš na léčbu, že to doma nedáš. Jak to dopadlo a kdy máš termín nástupu ? Pokud jde o mě, pod vlivem jsem byl o víkendu, dnes už jsem pod vlivem trochu léků, ale předepsaných a vlastní vůlí.
Tak se kluku vzchop a začni spolu se mnou, Katkou, Lenkou i dalšími bojovat. Ovšem nezlob se na mě, ty začni tím, že se objednáš na detox a pak na léčbu. Ještě se chci zeptat na dnešek, kolik jsi toho vypil a co to bylo ? ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:...Mám sen. Mám prečo žiť..urobím to!!splním si ho...

Zdeno,
"ešte kosíš?... alebo už len piješ?"

"Tebe sa o kosačke asi aj sníva. Je to dar alebo už prekliatie?"

(Alebo je to len Tvoj osobný kryptogram pre chľast?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Zdenko, bol si dva krát v Pezinku. To si si z toho nič nezapamätal?
Nie ja hanba padnúť, ale nevstať. Tak bojuj. Ako najdlhšie si abstinoval? Myslím po liečení.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Lado,
vrham se s Tebou do noveho pokusu Zdeno se k nam taky pripoji. Pevne cerim, ze ten chlast porazime a budem abstinujici alkoholici. Me chlast dostal na kolena a po par dnech piti ze me byla troska. Tak jdem na to )))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

oprava- verim
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Po poslední dávce jsem se restauračním zařízením pěkně dlouho vyhýbal. Trvá to- žádná procházka růžovým parkem, ale po překlenutí prvních deseti dní mně to furt nutilo k nějaké činnosti. Přišla chuť a hned sem se do něčeho pustil. Včelař lítá po včelách, já ve svém vnitřním rozkolu jednou šel rubat dřevo ke starší paní, kterou sem skoro neznal a měla měsíc fůru tlustých špalků před barákem, kde sem denně kolem jezdil. Syn se odstěhoval daleko, stejně by si k tomu někoho najala. To sem byl fyzicky ještě fit. A ona mi pak donesla flašku samozřejmě, nic sem nechtěl, s klidem sem zpocený odmítnul a nic mně pak netrápilo, žádný brouk v hlavě, zase byl na čas klid. A běhání po parku nebyl můj styl, denně minimálně dvě hodiny plavat, sauna, masáže, s kámošem skvoš- chtěl sem často, pak se mi už vyhýbal, takže noví přátelé, seznámit se s někým se společným zájmem není problém...

Poučit se z chyb a změnit životní návyky, znovu navštěvovat psycholog-psychiatr, hlavně udělat něco jiného, nejet ve starých kolejích před, ale myslet co pak, co se svým životem, hledat...

Je zas krásně, třeba vyjde to koupání Stopičko, včera bylo u nás slunečno, ale kosa.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

dobre rano presne ako pise Pert. tie som uplne vypustila az teraz skoro po 10 mesiacoch idem niekde ale vzdy vylucne pijem vodu. ja tiez ked pride chut idem sa pustit do nejakej prace a myslim si,ze u mna najvacsim spustacom bazenia je nuda.ja si kazdy vecer pripominam ako mi bolo zle, tie absky ci co sa to dialo s mojim telom neschopnost sa ani len pohnut a po novom som ako som tu uz pisala som videla vseliake zvierata a tvory ani nejdem na to spominat. a ta neskutocna bolest chrbta.
u nas dnes vychadza slnko ale teplo asi velmi nebude ale aj tak stravim den s detmi a najdeme nejaku aktuvitu.krasny den vsetkym
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ono jde i o obědy, když chodíte do práce tak se přes týden najíte tam, ale co ve volných dnech nebo při směnném provozu. V období bez ženy, přítelkyně jsem se já kuchařský analfabet pustil do vaření, než jít někam do restaurace. Obchod sem proletěl švihem, nakoupil co je třeba a spíchnul si něco na žranicu, pro mně je jídlo docela důležíte a rád si pojím, večer dlouhá chvíle a tak sem si taky dělal teplé večeře, jako že by mně to nějak bavilo... byl sem okolnostma donucen.

Promyslet to tak, abych předešel krizovým situacím, nepodceňovat to.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré odpoledne všem

jak píše Petr, člověk v zapomenutí musí také jíst. Např. u nás ve fabrice nic jako závodka není, takže to už léta řeším vlastním kuchařským uměním někdy se daří lépe, někdy je to horší. Zkoušel jsem i takové ty rozvozy jídel, ale nevyhovuje mi to po týdnu, kdy se stále opakují stejná jídla a ty polévky se jíst nedají. jsem vám dostal takovou chuť na rajskou omáčku se špagety, že hned po otevření oček sem se dal do práce a využil vlastně i maso z předchozího vývaru. Omajda se povedla. Jinak u nás také svítí, ale ven mě nikdo nedostane, nikoho ještě vidět nechci.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...979899100101102103...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter