Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Spěju mezi vás
#24575
Spěju mezi vás Před 9 rok, 2 měsíce  
Alkohol jako prostředek vymazání přítomnosti používám od svých patnácti let. Jsou období, kdy si na alkohol měsíce nevzpomenu. Ty se střídají se dny, kdy si třeba každý den dám dvě nebo tři skleničky. Nebo piju i sama doma. Po patnácti letech téhle praxe už se ale dostávám do bodu, kdy nepiju pro chuť, ale pro opilost. Nemám problém po třech panácích přestat. Jenže pak už se těším na další den, kdy se lehce dostanu do nálady. Párkrát jsem si říkala, že alkohol vynechám na chvíli úplně, problém nastává, že si pak racionálně zdůvodním, že jsem na sebe moc přísná, protože přece tři panáky jsou můj strop, i když ne vždycky. Za posledního půl roku jsem měla kvůli alkoholu tři úrazy lehčího charakteru. Hloupá náhoda. Jenže když to takhle napíšu, vypadá to, že jestli nezvolním, asi se k tomu problému dopracuju. Další problém je zdůvodnit si, proč nepít, když mi alkohol žádné problémy v životě vlastně nedělá. Nějak nevím, jestli svoje pití zveličuju nebo naopak bagatelizuju.
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24577
Re: Spěju mezi vás Před 9 rok, 2 měsíce  
Helena napsal:
Alkohol jako prostředek vymazání přítomnosti používám od svých patnácti let... Nějak nevím, jestli svoje pití zveličuju nebo naopak bagatelizuju.

Hela,
...od pätnástich si vymazávať prítomnosť ďalších 15 rokov, TO už nie je náhoda ani nehoda ale vážny problém. Alkohol zvyčajne prekrýva iný problém Duše. Toto už riešia špecialisti. Odlož hanbu/stud a vyhľadaj ich!


Odkladaním návštevy odborníka ubližuješ nielen sebe!

Prajem Ti mnoho zdaru! (...a úspech.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
Příspěvky: 3117
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter