Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...10111213141516...28
Dolů
Téma: nemůžu přestat
Re: nemůžu přestat Před 10 rok, 2 měsíce  
Ja som prispevok Ja pochopila. Ale svoju pravu identitu si necham pre seba
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Povinně nemusí na AA, mají na výběr, pokuta nebo AA, kriminál nebo AA.Ale to musí udělat nějaký přestupek.Můžou si vybrat.A bude to tím, že AA opravdu pomáhají přestat pít.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata napsal:
Ahojky všem.
Jen vám chci říct.Včera po osmi letech jsem se napila.Láhev vína dobrého.Překvapilo mě...neměla jsem tu potřebu pít až do odpadnutí ani chutě na další láhev.
Ted mi není ani blbě.Jen jsem zapomněla jaká je po ránu suška. Nějaký extra zážitek to nebyl až po druhé skleničce jsem začínala mít problémy s pamětí.Vypadávali mne z hlavy slovíčka.Myslím,že mi to ani nijak nenadchlo,že bych to v brzké době musela absolvovat znovu.Fakt na tom je,že střízlivost je mnohem lepší a čistčí hlava mne už vyhovuje víc.Už jsem si na to zvykla a ani jsem neměla pocit nějakého blaha jak dřív.Myslím,že už mi pocit blaha dávají jiné věci než ten alkohol.Docela jsem byla zklamaná a jen jsem si říkala,jaktože mi kdysi dělalo takové problémy nepít.Ted si zas říkám co mi na tom tak bavilo? proč mi nešlo přestat pít..? Je to o hovně být připitá a nemluvím o ožraní.

Renato,
nechci Tě navádět, nebo naopak, brát Ti iluze, ale on je v tom taky velký rozdíl, kde si tu skleničku zkusila vypit. Jestli bys to skusila někde na zábavě, na silvestra, na narozkách , nebo na párty, tak bys to možná rozjela dál. Je rozdíl to zkusit ve tzv. sterilním prostředí ticha po xxx letech abstinence , s čistým vědomím , je to pokus. Nicmémě , něco jiného je zkusit jako pokus po xxx letech abstinence, v nějaké rozjeté párty, to už je otázka. ....Je jiný zhel mého pohledu na věc.
Já osobně to třeba zkoušet, kdyby tady byla tchýně s tchánem a s rozmazlenýma vnoučatama na nějaké gratulačce tak to neustojím))))páč poslouchat je za střízliva je nuuuuuuda, ale už se to učím)))
Prostě není pokus, jako pokus, ale Tobě gratulka, že jsi to ustála.
Stopka

Aha, Kiro. Já jsem i psala, že jako trest to chápu, ale vidět to jako prevenci, no nevím. Chtěla jsem napsat i to, že takováhle prevence je dost kontraproduktivní, dokonce mě napadnul i ten příklad s vězením; ale pak mně přišlo, že to nějak moc pitvám, když jsem původně chtěla napsat jen jednu větu, tak jsem to smázla. No a stejně to tu je.
alas

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Muj tatik taky chlastá pivo nebo vino hezkou řádku let..Ale nikdy by ho nenapadlo to řešit, natož psát na tento web a přiznávat se, že se včera nachlastal jak zákon káže...Je to asi tim, že s chlastem neměl nikdy (zatim asi tak cca. 50 let) problem, takže nemá tzv. černé svědomí...Jak jsem si už párkrát všiml, že se tu občas oběvuje takové to..."napil jsem se protože....."
petrch

Renata

Renata:
Ano, znám některé hodně těžké alkoholiky co byli těsně před smrtí..Po určité dlouhé době plné léčení a nepití (12 a 16let abstinence cca. - 1 se vyléčil sám za pomoci různých metod, druhá se léčila 3x v Bohnicích) se oba shodou náhod zhruba před rokem opili do němoty a oba to zase ihned zastavili, zase rok se chlastu už nedotkli...Takže to jde, pouze se nesmí stát to, že to takle půjde praktikovat častěji a častěji a častěji a ....... haha
petrch

U alkoholika to nejde.Renata buď jen hodně pila, nebyla alkoholička, nebo se rozpije, což jí nepřeji, škoda, že zahodila těch 8 let abstinence.Nikomu nedoporučuji tuto cestu, tyto pokusy.
Liba

Stránka: 1...10111213141516...28
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter