Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...28
Dolů
Téma: nemůžu přestat
Re: nemůžu přestat Před 10 rok, 2 měsíce  
Znám takové lidi a souhlasím s Renatou..Váše zkušenost je jistě velice zajímavá, ale to je jako zkušenost : "já se neumim dloubat v nose takže z toho bezvýhradně plynne, že ty to neumíš taky"

takto to ovšem milá Heleno opravdu nefunguje.Že vy neumíte hrát hokej neznamená, že to neumí ani Jarda Jágr
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Před dvaceti lety lékaři Allenu Zderadovi sdělili, že trpí nemocí retinitis pigmentosa, což je porucha citlivých buněk sítnice. Nemoc ho postupně připravila o zrak, byl schopný rozlišit jen jasné světlo, uvedla agentura Reuters.

Nyní však dostal osmašedesátiletý muž bionické oko a díky němu mohl po deseti letech spatřit svoji manželku...

www.novinky.cz/koktejl/362938-slepy-muz-po-deseti-letech-spatril-svoji-manzelku.html

PRED 5 LETY BU TADY BYLO ASI TAK MILIONY CHYTRÁKŮ CO BY PRSKALI JAK TO PROSTĚ "NEJDE" A Z TOHO SE MI CHCE VÁŽENÍ UŽ OPRAVDU BLÍT
petrch

PetřeCh,
vůbec nechápu, proč zrovna Vy na mě reagujete,Vy jste Renata???pro Vás ten příspěvek opravdu, ale opravdu určený nebyl,za to mi nestojíte-Vy hokejisto ,asi by Vás nebral ani
ten Jarda Jágr-tak se uklidněte!!!
Helena
Helena

A proč vy reagujete na Renatu, když se s váma vůbec nebavila.Pro vás ten příspěvek rozhodně určený nebyl.Či snad ano? ?To zase nechápu drahá dámo já....

Jinak jsem tušil, že napíšete podobný blábol bez jakéhokoli argumentů..

teď mi ještě vynadejte, že mi někde chybí čárka nebo tvrdé "y" a jste jasná..Ale je nám tu všem jasné, že vás to vůůůůbec nezajímá
petrch

Vaše chybějící čárka, ani měkké, nebo tvrdé y mě nezajímá-že o gramatice nemáte ani ponětí je z Vašich příspěvků každému jasné, ale hlavně mě Vy vůůůůbec nezajímáte-nepleťte se do korespondence,která nebyla určena Vám-to je základ slušnosti.
Nebo jste zvyklý otvírat cizí dopisy?Asi ano
Helena
Helena

Renata napsal:
Ty o koze....já o voze...já se bavím o závislostech a ty o hovně Ono za každou cenu nemusíš komentovat a vše si předělávat dle své představy...

Renátka,
...*alkoholizmus*
je jeden z druhov *látkovej závislosti* - sú to poruchy psychiky zapríčinené abúzom/zneužívaním alkoholu.

(Oproti *nelátkovým závislostiam:* napr.:gambling/hazard, TV, MT/mobil, SF/smartfón, PC, tablety, phablety, herné konzoly a ďalšie...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ono to totiž před pěti lety opravdu nešlo-něco o tom "náhodou" vím.Jenom nechápu, co to má společného s alkoholismem-jenom to, že se Vám chce z toho blít?Možná z toho alkoholu, ale s tím očním problémem by asi byli ti,kterých se to týká jiného názoru.
Nepřeji Vám, abyste to zažil!
Helena
Helena

Dobrý den.Řekla bych,že to paní Líba myslela tak,že Renata nemůže dál se svými pokusy s pitím experimentovat,že pokud je alkoholička,rozpila-by se.Jinak,je jistě možné po několikaleté abstinenci se opít a ihned recidivu zastavit,pokračovat v nepití. Jak je to s fyzickou a psych.závislostí nám asi nejlépe vysvětlí Kira,já teda díky ní pochopila dosti věcí,které mi dlouho nebyly jasné. Myslim,že dohadovat se tu proto,že psaná forma diskuze je někdy špatně pochopena atd,je škoda a zbytečné.Některé příspěvky se dají vysvětlit různě atd.Ráda čtu Já a Kiru,váš styl je mi blízký,i můj pohled na problematiku alkoholismu,a tak celkově A díky moc za všechny názory a pohledy.L
Lenka

Helena napsal:
Vaše chybějící čárka, ani měkké, nebo tvrdé y mě nezajímá-že o gramatice nemáte ani ponětí je z Vašich příspěvků každému jasné, ale hlavně mě Vy vůůůůbec nezajímáte-nepleťte se do korespondence,která nebyla určena Vám-to je základ slušnosti.
Nebo jste zvyklý otvírat cizí dopisy?Asi ano
Helena

Proč se do ní pletete vy učitelko gramatiky (Renata vůbec nepsala vám) když nemáte o většině věcí ani páru..Bohužel jsem se kvůli vašim blbostem musel zastat právě Renaty, ta zpráva jak jsem již psal (jestli umíte číst nevim) nebyla určena ani tak vám
petrch

Nejlepší je se na veřejným a anonymním fóru vztekat, když odpoví člověk, kterýmu to nebylo adresovaný a psát, že jeho názor nikoho nezajímá a ať se neplete a snažit se vést tady nějaký soukromý diskuze. Takoví lidi si prostě můžou povídat přes email a nikdo jim do toho lízt nebude.
Péťa

Stránka: 1...12131415161718...28
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter