Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...28
Dolů
Téma: nemůžu přestat
Re: nemůžu přestat Před 10 rok, 11 měsíce  
Škoda Petře, že Ty už neznáš, nevíš, co je to žít střízlivě, zodpovědně, vesele, hezky........myslím si, že už to ani poznat nechceš.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libo, v jakém stavu či stadiu "vývoje" jsi to začala chtít poznat ty?
petrch

víš Libčo, nevěřím tomu, že Ti doma řekli moc chlastáš si v prdeli a ty si okamžitě přestala chlastat nebo jsi okamžitě běžela do nejbližší léčebny..

Mi to připomíná, jako když řikáš malým dětem "nešahej na tu plotnu, je to horký, spálíš se !! "
99% dětí si prostě šáhnout musí jinak neuvěří...stejné je to u alkoholika
petrch

Ty dnes víš o alkoholismu tolik, co já vůbec ani netušila, že může být.Počítáš i s tím, že až budeš chtít přestat pít, nebudeš už mít sílu přestat?Šťastný jistě nejsi.Víme oba, že v tom lítáš dlouho, musí to být únavné, otravné.Já jsem končila s alkoholem pozdě, nevěděla jsem o tom fakt nic, a jen náhodou jsem se z toho dostala, nejsem tak dobrá, že bych to dokázala sama, jen proto, že jsem chtěla přestat pít.
Liba

S tím počítám.Mám z toho strach..vím, že se to může stát, ale nedokážu to přijmout na 100% bohužel (doufám, že zatim !!!) ..nevím, nedokážu to vysvětlit.
Možná, asi určitě jednoho dne před branou léčebny...

PS:každý má svůj důvod, před čim utíká k alkoholu
petrch

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata: souhlas

čím víc je člověk neštastnej tím víc chce chlastat a tím víc ztrácí a je o to víc neštastnej...To je začerovaná spirála končící v bodu nula
petrch

PetřeCh,
budete se asi divit, ale tentokrát s Vaším příspěvkem stoprocentně souhlasím!A velmi trefně to tady popsal Trifinger s přístupem doktorů-samozřejmě asi ne všech,výjimky existují všude.Dobrý lékař,když vidí snahu z Vaší strany, tak taky na Vaší straně bude-to byl i můj případ,kdy se mi ulevilo už tím, že jsem se svěřila obvodní lékařce,kterou jsem léta velmi dobře znala, dá se říct,že jsme byly i kamarádky.Její slova po katastrofálních jaterních testech,abych si uvědomila,že v mém případě už je každá sklenička jako jed, který bych dobrovolně určitě nepila,mě natolik šokovala, že jsem jí i podepsala slib, že už nikdy více-do dneška si pamatuji, že to bylo na Zelený čtvrtek,už dávno.Nebyla jsem ani v léčebně, ani na AA, ani u žádného psychiatra, nebo psychologa-tohle mi stačilo, ale na každého působí něco jiného. Pila jsem od mládí,hodně a dlouho.
Helena
Helena

Ahoj Heleno.

Já jdu na jaterky zítra.Nebo spíš mě asi objedná na uterý ráno...Jenže mám neschopnost a pokud mi jí zruší, tak vůbec nevim co budu dělat..Sice nepiju, ale jsem neskutečně unavenej...nevim co jí mám říct
petrch

Stránka: 1...15161718192021...28
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter