Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Pro Alas,
oceňuji Vaši omluvu Libě-ne každý by to dokázal.I já se Vám omlouvám za moji možná taky přehnanou reakci na Vás-možná to bylo tím úplňkem, jak tady někdo psal
Helena
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Alas, co si o mně myslíš, mně těší, vůbec ale nezajímá.Vědomě nadáváš, nyní ze mně děláš bezcitnou zrůdu.Kdoví, jaká jsi ty.Podle chování , názorů, by jsi se měla nad sebou zamyslet, u Tv, u počítače, jsi hrdinka, citlivka.
Liba

zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Milé dámy a přeji krásný den.

Alas,nebyla jste sama,ten výrok paní Líby mne také velice pobouřil.
Mé slova byli mnohem silnějšího rázu.Byl jsem pár let v legii a vím, co tím paní Renata myslela a paní Líba pokud si myslí,Hrůzy toho typu spolu nesouvisí,tak se velice mílí.Mnoho lidí nebo mých kolegů s těchto hrůz se léčí alkoholem a po ústavech,jsou doživotně traumatizovaný.Mají mnohem menší šanci na vyléčení.Paní Líbo jeden den,na jejich místě a byla by jste ochotná udělat cokoli,aby ten den skončil a netvrdila byste,jak alkoholismus je mnohem závažnější než hrůzy terorizmu.
Nic méně dámy. Ožralá ženská je to nejstrašnější, vidět ji z dětmi je pro mne hrůza. Žena má být Dáma,ne ožralé prase.Zamyslete se nad Tím a nepijte.
Jste krásnými bytostmi a to si uchovejte.

Hezký víkend přeji s pozdravem Jiří
Jiří

Liba napsal:
Alas, co si o mně myslíš, mně těší, vůbec ale nezajímá.Vědomě nadáváš, nyní ze mně děláš bezcitnou zrůdu.Kdoví, jaká jsi ty.Podle chování , názorů, by jsi se měla nad sebou zamyslet, u Tv, u počítače, jsi hrdinka, citlivka.

Neda mi to, ale musim si Alas zastat. Vcera uletela, ale ospravedlnila sa a dovod jej hnevu sa dal pochopit. Nehnevaj sa Liba, ale napisala si to vcera naozaj velmi kruto a necitlivo a aj ty by si si mala vediet priznat chybu. Co sa tyka Alas, praveze jej nazory a chovanie su z jednych tych na najvyssej urovni na tomto fore. Tak preco ju urazat?
Kira

Jiří, šel jsi do legie dobrovolně?Nikdy jsem nepsala, že souhlasím s terorizmem, neodsuzuji ho, jen nejde srovnávat něco, co se srovnat jaksi nelze.Alkoholismus i terorismus jsou příšerné,nemají nic společného.Tato diskuze je o alkoholismu, za chvilku tu budeme plakat, řešit vše možné.
Liba

Heleno, musím přiznat, že jsem měla taky trochu cukání Vám odpovědět v tom smyslu, že když já nic nevím o Líbě, co víte Vy o mně, ale v té situaci by to bylo jen přilévání oleje do ohně. Omluvu ráda přijímám a omlouvám se zase já za to, co jsem si myslela o Vás (a ne, nebyla to blbá kráva ). Počkáme, co se stane příští úplněk.

Líbo, my dvě si asi nikdy neporozumíme, a ono to tak bude lepší. Udělala jsem chybu, omluvila se, víc neumím. Nevím, o jaké televizi mluvíte, ani v čem spočívá to moje hrdinství nebo citlivkaření. Jestli jste ta slova "my jsme se s alkoholismem narodili, oni lezli, kam neměli, a dost možná kvůli penězům" myslela vážně, opravdu Vás považuju za do značné míry necitlivou. Pro mě to byla rána mezi oči, jako kdyby mi třeba někdo, kdo se po večerech stará o staré nemocné lidi, řekl "A co je vlastně tak špatného na tom týrání dětí?" Teroristé popravují i lidi, kteří se tam narodili; a jestli máte na mysli vojáky a novináře, pak Vás upozorňuju, že hasiči, policajti a třeba adiktologové taky dostávají za svou práci zaplaceno. Je to mimo téma, já vím.
alas

Občas sem přijdu, protože nemůžu přestat pít. Akorát se mi už zdá, že se to fórum stalo debatou několika lidí ,a že 60% příspěvků má buď nulovou informaci, nebo je uplně mimo téma. Dalších 20% jsou samý urážky a hádky a možná těch zbylejch 20% má smysl číst (v těch 20% jsou ještě neustále se opakující otázky jako:"co dělat s někym když pije?" na to jeden napíše "nech ho uchlastat až na dno" a další napíše "podporuj ho a vem ho k doktorovi a na AA".)
Péťa

Tak už jsem tu znovu.
Jak psala dcera,opět jsem selhala.Kladu si otázky,proč to vlasně dělám.Teď mám černé myšlenky a připadám si zbytečná.
Doma se u nás všechno řeší mlčením.Vlastě jsem v tom vyrůstala.
Nebaví mě ten stereotypní život,který vedu.
Chci změnu a musím začít u sebe.Vždycky,když se jdu napít tak si slibuji,že už ne!!!!!!!!
To jsem hrozně chytrá.
No a co jsem udělala,zase jsem šla alkoholovou cestou.
Dcera mi řekla,že mnou pohrdá.Zrovna od ní bych to nečekala.
Zranila mě a já musím začít z novu od začátku.Buť s ní nebo bez ní.Je to o demě hnusné,ale cítím to tak.(zatím)
Budu sem chodit,každý den.
A až to na mě zase padne(ta moje depka)Vypíšu se.Třeba to pomůže.
Myslím,že ty děvčata co se tu svěřují,určitě jim to pomáhá a ne že tu kňučí,jak tu někdo psal.
Zavidím jim jak to zvládají.
Míla

Slováci by sem neměli psát vůbec..Stejně jako rusáci
dave

Mílo, dcera už je hodně zklamaná, má o tebe strach, neví už, jak ti pomoc, nediv se jí.Kdyby tě neměla ráda, nepíše sem, neptá se, nestará se.Musí to být moc únavné, věřit, doufat, pořád jen zklamání.Ty neslibuj a začni na sobě makat, není to lehké, ale máš možnost požádat o pomoc odborníky, a začni žít úplně obyčejný život bez alkoholu, uvidíš, jak se zlepší vztahy v rodině, uleví se všem, nejvíc tobě.Neboj se, dokážeš to, budeš ráda, že nemusíš být poskok alkoholu.Tak hurá na to.
Liba

Stránka: 1...12131415161718...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter