Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Jiři. Chlastají všichni a důvod má k tomu každý. Buť dobrá zábava nebo něco sere.
Byl jsem jednou a vickrát by mě nikdo nikam nedostal.Byl jsem v Bosně a jezdil jsem se sanitkou. Co jsem tam zažil už nikdy víc. Člověk vidí ty hrůzy a nesmyslné vyvraždovaní. Mozek mu to nebere. Ještě teď ve snu vidím ty tváře a zapomenout se na ně nedá. Po návratu jsem chlastal jak pes. Myslel jsem že zapomenu to se nedá. Naučil jsem se s nima žít s těma tvářemi. Snažím i bez toho chlastu. Dva roky jsem byl čistej. Kdo tvrdí že s alkoholismem to nic nemá společného. Tak reálně neuvažuje. Co je tam tvrdých chlapíku vycvičených a vratí se a končí u chlastu jen aby zapomenul.
Azi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Ono není důležité proč pijí, ale jak jim pomoc, pro mně.Jestliže jdu do války, musím počítat s tím, že uvidím smrt, hrůzy, bolest.
Liba

Někdo jde do války úmyslně někdo se v ní už narodí.Proč si Libo chlastala ty,měla si nějaký "spešl" důvod?
petrch

Zdědila jsem po tátovi pár genů, pití mně chutnalo, netušila jsem, co je alkoholismus.
Liba

Ahoj všem,tak jsem si pročetla celou diskuzi a trochu zde přispěji k tématu.Jsem mamka dvou krásných holčiček.Už od nějakých 20ti let piji(nyní je mi 30).Né každý den.Nejdřív to byly víkendy.Pak jsem se napila i v týdnu a asi nejvíc jsem to rozjela na mateřský.Již několikrát jsem se pokoušela přestat,ale po třech dnech jsem to nevydržela a stejně si láhev koupila.Nejdřív jsem byla jen víno a ted poslední rok spíš tvrdý.Ke koupi mě donutí pokaždé psychický stav i fyzický,kdy se klepu (spíš vnitřně) mám strašně černé myšlenky.Řekla bych i něco jako sociální fobii a nespavost.Jsem ráda,že vubec zvládnu nakoupit a vystát tu frontu.Ale řekla jsem si a dost.Nechci dopadnout jako troska.Dnes je to 3 den a ten bude ten kritický,kdy nepiji.Bojím se i dojít do obchodu,abych si tu láhev prostě nekoupila.Do toho se jsem se rozešla po 8 letech s přítelem,takže to také moc nepřidá.Jinak jsem v noci ani nespala pač to nešlo.Tak mi držte palce.A za každou radu,jak to zvládnout budu ráda.Krásný den
Sss

Já to mám taky tak plus ještě další věci, které když se spojily s genovym předpokladem vznikla strašně silná výbušná směs v mozku, kterou uhasí jen alkohol (na chvíli)
petrch

Sss:

Já mám to samé
petrch

Jinak, ještě abych dodala už od malička jsem byla zvyklá,že se doma u nás popíjí a nepřišlo mi to nějak divný.Otec nakonec skončil na ulici,kde je dodnes a nejspíš se tam uchlastá a mamka naštěstí v pohodě,ale dětství hezký to nebylo.A proto nechci,aby takto žily i moje holky.Navíc už dcera mě na to několikrát v obchodě upozornila.A byla z toho dost neštastná,že maminka opět sahá po lahvince
Sss

petrch napsal:
Sss:

Já mám to samé
A mohu se zeptat léčíš se někde? Já totiž ne.
Sss

ted ne..Na ústavce jsem (zatim) nebyl, bral jsem 3/4 roku Antabus než jsem zjistil, že ho vlastně bez větších potíží přepiju..Jinak stavy silných úzkostí a fobií jdou ruku v ruce se závislostí na alkoholu
petrch

Stránka: 1...14151617181920...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter