Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Azi napsal:
Určitě SS něco vyhledej.Já byl v léčbě.Pomohla mi než jsem dostal osobní krizi.Rozchod z ženou a po dvou letech piju. Jestli jsi z Prahy v Holešovicích je ambulantní léčebna pro ženy.Nejsem si jistý zdali se nazývá Domino.Tam ti pomohou zvládnout ty začátky a přednostně berou maminy z dětmi. Pomohou ti.Petrch zkus tu léčbu.Nic tím nezkazíš a nemáš co ztratit.Psychicky se dáš do pořádku když už nic jiného. Nejsem z Prahy právě mrknu,jestli tady u nás něco je.Když už nebude.Jsme malé městečko,tak zkusím toho psychologa.Ale,tedy kdyby se mi chtělo,jak se mi nechce.Stydím se.
Sss

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak já se loučím.Jdu něco dělat.Hlavou se mi honí snad milion myšlenek.Přeji všem krásný slunečný den.A já zase napíši,jak pokračuji.Pomohlo mi se zde vypsat.Děkuji
Sss

Vypsat je bezva, nestačí.Určitě je poblíž nějaká pomoc, jdi tam, nestyď se, zbytečně se budeš trápit,nic nevyřešíš.Ve většině léčeben je Detox, pár dní, týdnů, pomůže také.
Liba

Mílo, rodina před tebou utíká, čí je to vina?Můžeš ještě spravit to, co ničíš, nefňukej a naštvi se na chlast, konečně mákni na sobě, přestaň pít.Neslibuj, konej.
Liba

zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Líbo já tam šel jako zdravotník ne do války.Do předu představy jsou a zcela jiné než je skutečnost.Na to se do předu nikdy nedá připravit.Chlast byl můj kámoš pomohl zapomenout na chvíli co lidi dokážou mezi sebou za zvěrstva. Vy jste to viděla v rodině a neříkejte že ne.To musí postačit a mít odpor.Také jste měla jinou představu a myslela si vy to zvládnete. a nezvládla.Vše spolu souvisí ne že ne.Moc si vážím lidí co pomáhají druhým v nouzi.Je to tam třeba i lékařů. Nerad bych vás urazil ale máte rozhled jen na svém dvoře a neříkejte něco co si sama nedokážete představit a hanit ty co soucítí. To je vše.
Azi

Holky!!! Jedno je jistý, nic neni věčný, ani deprese, ani úzkost, ani chut na chlast. Je naprosto jistý, že to přejde. mě pomohlo zhluboka dýchat, přiznat si existenci toho stavu, neprat se s nim. Říct si že mě nezabije, že tu jen je. Ono to prostě jednoho dne přejde.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Milo myslím že je teď ten správný čas,máš víkend sama na sebe,dat to dohromady,co bych dala za dva dny o samotě.
Sss jsme v tomhle asi úplně stejné,pár dní jsem pila,pár dní ne,pokaždé to skončilo třeba týden pití v kuse a po týdnu už jsem toho musela vypít docela dost,abych fungovala.s dětmi přestat je to těžké,musíš fungovat.už několikrát jsem zkoušela přestat,vydržela týden,pak stačil jeden den,kdy byla dcera od rána na zabití a já už měla takový nervy,že jsem se musela zase napít,abych se uklidnila.ale takhle to nejde do nekonečna a zjistila jsem,že to sama prostě nezvládnu.zhoršovaly se kocoviny,začaly absťáky a už vím.že ještě chvíli a dopadlo by to zle.proto jsem se rozhodla až mi bude líp pro antabus,kterému jsem se tak bránila.u sebe vím,že jsem velkej srab na to abych na něj pila.
Jinak hlásím,v noci jsem zase vylétla z postele,asi panika,ale jinak dobrý,dnes je to 5.den.ještě sice málo,ale jak píše liba,každý den se počítá ))))
anna

Azi, neznáte mně, tak nekritizujte,každý si vybere z psaní toho druhého jen to, co se mu hodí.
Liba

Pěkný večer,tak dnes byl můj první nákup po dlouhé době bez lahve.Nebylo to ani tak těžké,jak jsem si myslela.Takže vzhůru do dalšího dne bez alkoholu.
Sss

SSS, ten alkohol tam bude vždy, no a?
Liba

Stránka: 1...16171819202122...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter