Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Liba napsal:
SSS, ten alkohol tam bude vždy, no a? Já vím,že bude.Tomu se nevyhnu samosebou,ale jsem pyšná,že jsem si nic nekoupila a vydržela to a v tom hodlám pokračovat.
Sss

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kup si prasátko a každý den tam radostně strč peníze za ušetřený alkohol. V létě budeš překvapená a můžeš jen místo kocoviny k moři:-).
Anonym

Anonym napsal:
Kup si prasátko a každý den tam radostně strč peníze za ušetřený alkohol. V létě budeš překvapená a můžeš jen místo kocoviny k moři:-). Super nápad Už jsem si počítala,že měsíčně mě to vyjde i na 2000kc
Sss

Vydrž kočko, budeš překvapená, jak je střízlivost bezva, kolik dokážeš věcí, stihneš,jak bude dobře.Hlavně tomu věř.Je to pravda.
Liba

Liba napsal:
Vydrž kočko, budeš překvapená, jak je střízlivost bezva, kolik dokážeš věcí, stihneš,jak bude dobře.Hlavně tomu věř.Je to pravda. Moc děkuji už se na to těším.
Sss

Tak mám za sebou další střízlivý den.
nervy pořád pracují.
byla jsem venku......(sama).pak si povídala s dcerou Vypadá to,že mě ještě úplně nezatratila.Nesmím ji zklamat a ani sama sebe.Bojím se co bude až se manžel vrátí.
Míla

Manžela se neboj, co se stalo, nezměníš, omluv se mu, dokaž, že střízlivost myslíš vážně.A pak se on změní, zapomene, bude spokojený, pyšný na tebe.Buď ráda, že on bude na tebe naštvaný, záleží mu na tobě, na rodině.Kdyby mu to bylo jedno, kašlal by na tebe, na vás.
Liba

To máš určitě pravdu.
On je tak strašně hodněj.Vůbec si ho nezasloužím.
Dokážu mu jak moc mám ráda svou rodinu.
Už to myslím vážně.Nechci o ni přijtí.Byla jsem na nejlepší cestě zůstat sama.Líbo moc děkuji za podporu
Míla

Šestý den bez pití...včera už na mé tělo dolehlo to,proč jsem pořád pila a to strašná únava.přitom jsem byla půl dne na zahrádce,seděla a hrabala se v jahodách,užívala sluníčka.v pět jsem přišla domů a myslela jsem že padnu...chtělo se mi spát,byla jsem nervní a podrážděná,čas kdy jsem si obvykle něčeho cvakla a únava byla pryč...vydržela jsem,dala si vanu.jen teď přemýšlím,jestli občasné návaly,motání hlavy,bušení srdce,slabost,ještě souvisí s absťákem nebo už je to ta pochroumaná psychika.
Jinak holkam sss a míle držím palce,protože pokud to zvládnu já,která nemá téměř žádnou vůli,zvládnou to taky)))
anna

Sss napsal:
Anonym napsal:
Kup si prasátko a každý den tam radostně strč peníze za ušetřený alkohol. V létě budeš překvapená a můžeš jen místo kocoviny k moři:-). Super nápad Už jsem si počítala,že měsíčně mě to vyjde i na 2000kc

No já tedy nevím, ale dle mého jít se opít je minimálně 1200 na den..A 12x do měsíce? 2000 litry měsíčně, to se dá v poho ustát
petrch

Stránka: 1...17181920212223...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter